comfuzio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ο νέος τίτλος της CA είναι το Total War: Arena θα είναι Free 2 Play MOBA παιχνίδι. Είναι ακόμα σε Closed Alpha stage και όσοι θέλετε να το δοκιμάσετε θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα μιας που υπάρχει ένα θεματάκι με τις προσκλήσεις για την ώρα. Αίτηση Site: εδώ Επειδή δεσμεύομαι με NDA και δεν μπορώ να δώσω υλικό ακόμα δικό μου βρήκα ένα video του WarriorOfSparta Όταν με το καλό μας δώσει το οκ η CA θα ανεβάσω φωτογραφίες από το παιχνίδι! Όσοι έχουμε το Rome II θα μας δοθεί in game συνάλλαγμα αξίας 15$. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα δοθεί κάποιο μπόνους για όσους έχουν ή θα έχουν το Attila και αν θα υπάρχει κάποιο μπόνους για όσους έχουν και τα 2!
comfuzio Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Έχει live τώρα http://www.twitch.tv/totalwarofficial
DoomWrath21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μου ήρθε invite για closed alpha,πηρατε και εσείς?
comfuzio Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Βγάλανε το NDA και όσοι θέλετε να παίξετε μπορείτε να γραφτείτε εδώ https://playarena.totalwar.com Λένε ότι απλοποίησαν την διαδικασία εγγραφής
Apoll Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Huh, διαπίστωσα σήμερα ότι στο εμαιλ που έχω γραμμένο στην TW, μου είχαν στείλει κλειδί για το παιχνίδι από 30/4 (Alpha) θα σας πω εντυπώσει, μετά το σημερινό session του Armored Warfare
trayban Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Huh, διαπίστωσα σήμερα ότι στο εμαιλ που έχω γραμμένο στην TW, μου είχαν στείλει κλειδί για το παιχνίδι από 30/4 (Alpha) θα σας πω εντυπώσει, μετά το σημερινό session του Armored Warfare σΕ δεχτηκαν;!!! Πω ρε ***** κι εχω λυσσαξει να το δοκιμασω..Εχω βαρεθει να σκοτωνω ρωσους στο war thunder...
Apoll Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Armored Warfare. Ναι. Αφού πήρα το μεσαίο πακέτο της CBT. Τρομερό παιχνίδι. Καμμία σχέση με WT και κυρίως με WOT. Μακράν καλύτερο.
pavlos1908 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Σημερα μου εστειλαν και εμενα και θα το τσεκαρω.
trayban Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Armored Warfare. Ναι. Αφού πήρα το μεσαίο πακέτο της CBT. Τρομερό παιχνίδι. Καμμία σχέση με WT και κυρίως με WOT. Μακράν καλύτερο. να σκασω το 15ευρω δλδ; αξιζει;
Apoll Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Αρενα. 1η μάχη ήττα με Μιλτιάδη. Αλλά γμάτο παιχνίδι. Τί σκτ. Που θα βρω χρόνο για 3 τέτοια παιχνίδια κάθε μέρα. (WoWarships, AW και ΤW Arena) Η NDA έχει σηκωθεί ναι; Γιατί μαζεύω screenshots.
comfuzio Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ναι το αφαίρεσαν το NDA αλλά έσβησα τις δικές μου εικόνες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα