Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, αγόρασα από μέλος του φόρουμ το μακ του τίτλου που είχε περασμενα win xp για να μπορεί να τρέχει συγκεκριμένα προγράμματα απότι μου είπε πριν το αγοράσω.

Σε πάρα πολλές προσπάθειες εγκατάστασης 10.7 οσχ προς το τελος της εγκατάστασης πάντα μου πετάει σφάλμα.

Η δοκιμή έγινε με 2 διαφορετικά στικάκια με 4 διαφορετικά εξωτερικά ντράιβ και αρκετές εκδόσεις λογισμικου και σε όλες παρουσιαζε το ίδιο πρόβλημα.

Ετρεξα τεστ για το δίσκο και τις μνήμες και ειναι οκ.

Ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει γιατί αν είναι να το έχω με win 7 που έχω βάλει τώρα πάνω νομίζω δεν έχει νόημα να πάρεις μακ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Φίλε μου, βασικά δεν παίρνεις Mac για να τρέχεις Windows !.

Πέρα από αυτό, σε μεταχειρισμένο μηχάνημα, φορμάρεις (erase) τον δίσκο και "στήνεις" το δικό σου καθαρό OS X. :)

Δημοσ.

Αυτό λέω ότι δε το αγόρασα για win.

Το έχω κάνει τουλάχιστον 20 φορες clean install.

Νομίζω το αναφέρω ξεκάθαρα στο πρώτο ποστ.

Δημοσ.

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος, ώστε να μπορέσω να σε βοηθήσω ;.

Μετά το φορμάρισμα (erase) του δίσκου από το Recovery Partition, έτρεξες από το interface των OS Utilities την ρουτίνα Reinstall OS X;.

15284725382_1932dd5b4a_n.jpg

Δημοσ.

Ναι αυτό έκανα και όταν κόντευε να ολοκληρώσει την εγκατάσταση μου πετούσε σφάλμα .

Η δοκιμή έγινε και μα boot απο Ian και απο δισκάκι.

Και πάντα το ίδιο αποτέλεσμα..

Δημοσ.

Το μηχάνημα είναι το πρώτο Air που κυκλοφόρησε, επονομαζόμενο και original.

Μπορεί να τρέξει μέχρι και το OS X 10.7.5 Lion αλλά με δυσκολία αφού έχει μόνο 2 GB RAM.

Από το interface των utilities πήγαινε στο Disk Utility· 

Πόσα partitions έχει ;.

Επίλεξε αυτό σε Mac OS Extended (Journaled) format και τρέξε την ρουτίνα "Verify Disk".  Βγάζει κάποιο σφάλμα ;.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον μενει μονο μια ερωτηση:Κατω απο το φορμαρισμα των δισκων εχει το κουμπι option.Εκει εχει επιλογες πως πρεπει να γινει to mbr (master boot record)του δισκου.Πρεπει να ειναι τσεκαρισμενη η επιλογη Guid.Αν το εχεις κανει και αυτο,τοτε πιθανο να εχει προβλημα το μεσο με το οποιο κανεις εγκατασταση.Εχω τον δισκο αν θες στον δινω,καθως και την αναβαθμιση σε 10.7.3. για υποστηριξη Ελληνικων.Αν εισαι απο αθηνα η πειραια.

Και θα πηγαινει πολυ ωραια αμα του κανεις ενα καθαρισμα των ασχετων γλωσσων με το monolingual.

Επεξ/σία από georgeadams
αφαίρεση προσωπικών στοιχείων
Δημοσ.

Αυτό είναι το σφάλμα ;.

attachicon.giferror.jpg

οχι, προς το τέλος της εγκατάστασης βγάζει ότι δε μπορεί να ολοκληρωθεί γιατί λείπουν κάποια αρχεία.

με διάφορες εκδόσεις λειτουργικού και πάντα το ιδιο μνμ.

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω και ενημερωνω άμεσα .

Ξεκινάει κανονικά εγκατάσταση όπως φαίνεται και στη φωτό

http://i622.photobucket.com/albums/tt301/tasos_c/Mobile%20Uploads/image_zps1c73ce60.jpg

Και προς το τέλος βγάζει αυτό το μνήμα

http://i622.photobucket.com/albums/tt301/tasos_c/Mobile%20Uploads/image_zps08ae8431.jpg

Δημοσ.

Φίλε μου, φορμάρισε τον δίσκο σε Mac OS X Extended (Journaled), το θέμα προκαλείται από

την διαγραφή που έκανες.

Στη συνέχεια εγκαθιστάς και παραμένεις στο Snow Leopard, ώστε το μηχάνημα να έχει τις

αναμενόμενες επιδόσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...