Hal9000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μια αρκετά ενδιαφέρουσα πληροφορία φέρνει στο προσκήνιο η ιστοσελίδα Android World, τα στελέχη της οποία ανακάλυψαν αναφορές στον κώδικα του WhatsApp για μια web έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής.Η παρουσία του WhatsApp -το οποίο ανήκει στο Facebook-, περιορίζεται από την αρχή της λειτουργίας του στα smartphones, κάτι που δεν το εμπόδισε να προσθέσει στη βάση του περισσότερους από 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Σύμφωνα με το Android World, στον κώδικα της εφαρμογής για την πλατφόρμα του Android, υπάρχουν αναφορές για το WhatsApp Web αλλά και διάφορους browser και οι οποίες επαναλαμβάνονται σε διαφορετικά μέρη της εφαρμογής. Στο πακέτο εγκατάστασης, υπάρχουν επιπλέον διάφορα κείμενα αλλά και εικόνες οι οποίες εξηγούν πως ο χρήστης θα διαχειρίζεται τη σύνδεση του στο WhatsApp μέσα από διαφορετικές συσκευές. Όπως φαίνεται, προκειμένου να ταυτοποιήσει το χρήστη ενός συγκεκριμένου τηλεφωνικού αριθμού με τη web έκδοση, η υπηρεσία θα στηριχτεί σε QR κώδικες. Ένα ακόμη στοιχείο που ενισχύει την πιθανότητα επέκτασης του WhatsApp στο Web είναι ότι η διεύθυνση web.whatsapp.com είναι ενεργή αν και ζητάει σύνδεση με λογαριασμό Google, χωρίς όμως η διαδικασία να προχωράει. Site: Android World
Zam732 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Κατι σαν καινουριο MSN για ολες τις πλατφορμες θα ειναι δλδ
parsifal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Meebo φάση κι έτσι; Το θυμάται κανείς αυτό; Πολύ συμπαθητικούλι ήταν!
johnny.tifosi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Πως ακριβώς διάβασαν δηλαδή τον κώδικα του Whatsapp; Αφού δεν είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα... 1
barman_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 τελεια νεα!!αντε,να διαγραψουμε τελειως το σκαιπ και να το γυρισει ο κοσμος στο whatsapp που ειναι το καλυτερο im.ελπιζω να μη του φορτωσουν και φωνη και βιντεο οπως ακουγοταν.αλλα ειμαι σιγουρος οτι αν το κανουν,θα το κανουν καλυτερα απο το viber,οπως παντα
dhmhtrhs99 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 @barman και να τα κάνουν όλα αυτά, δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα παρατήσει Skype/Viber... (μέσα σε αυτούς κι εγώ) 1
takos74 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Καλά ..... ενα ς δεν μπορούν να φτιάξουν 1 μήνα το web τους μάρανε.
Hetfield Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Παει, θα παρει την κατηφορα το Whats App.
billxl Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 τελεια νεα!!αντε,να διαγραψουμε τελειως το σκαιπ και να το γυρισει ο κοσμος στο whatsapp που ειναι το καλυτερο im.ελπιζω να μη του φορτωσουν και φωνη και βιντεο οπως ακουγοταν.αλλα ειμαι σιγουρος οτι αν το κανουν,θα το κανουν καλυτερα απο το viber,οπως παντα Ναι τέλεια, μην αφήσουμε τίποτε που να μην καταγράφεται απ' την google. Ο φάκελος πρέπει να είναι πλήρης! Ουπς μέγα λάθος μου, ανήκει στο Facebook.
Kostasspil Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Η χρήση του WhatsApp δεν συνεπάγεται εγκατάλειψη του Viber.
discoboyminimal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 κατηφορα ετσι κ αλλιως ειχε απο την αρχη.. δεν μπορεσε να μαζεψει τους χρηστες του viber.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα