Προς το περιεχόμενο

τι προτεινετε για monitor-tv?

proceed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σε ολους και ολες...

θελω την βοηθεια σας σε ενα θεμα που με απασχολει.στο δωματιο λογω δευσμεσεις χωρου δεν μπορω να εχω μια τηλεοραση και μια οθονη υπολογιστη οποτε σκεφτηκα να καταληξω σε monitor-tv.

1)η αποσταση που εχω οταν καθομαι στο pc (game-χρηση pc)einai 1-1,50 m

2)οταν καθομαι στο κρεβατι και βλεπω tv η αποσταση ειναι 2-2,50 m.

οποτε καταληξα σε 27 ιντσες...ετσι λιγο που εχω κοιταξει σε αυτες τις διαστασεις εχω καταληξει σε αυτα εδω τα δυο monitor-tv.

http://www.skroutz.gr/s/5011599/Samsung-T27D590EW.html

http://www.skroutz.gr/s/4771871/LG-27MT46D.html

εσεις τι προτεινετε απο αυτα τα δυο ή ακομα αν εχετε και κατι αλλο να προτεινετε ευχαριστως.

το χρηματικο ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι τα 260€..

ευχαριστω για τις αποψεις σας.........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω θα ελεγα να πας σε http://www.skroutz.gr/s/5014606/Samsung-T24D390EW.htmlκαι τα υπολοιπα χρηματα να τα βαλεις σε αναβαθμιση του Pc(ssd αν δεν εχεις,καλυτερη καρτα κλπ)

μπορεις να παρεις ενα καθαρο monitor και να συνδεσεις πανω εναν mpeg4 αποκωδικοποιητη.

υπαρχουν πολλες λυσεις.

οπως monitor με ηχεια , η ηχεια απο το pc. η ακομα και καρτα tv tuner στο pc για να βλεπεις τηλεωραση

Εγω θα ελεγα να πας σε http://www.skroutz.gr/s/5014606/Samsung-T24D390EW.htmlκαι τα υπολοιπα χρηματα να τα βαλεις σε αναβαθμιση του Pc(ssd αν δεν εχεις,καλυτερη καρτα .

και εγω το σκεφτηκα αυτο αλλα στο συστημα υπαρχει ειδη ssd,καρτα γραφικων.

απο την αλλη ομως οκ για game το 24 ειναι μια χαρα αλλα tv απο τα 2,50 μετρα ειναι οκ?

μπορεις να παρεις ενα καθαρο monitor και να συνδεσεις πανω εναν mpeg4 αποκωδικοποιητη.

υπαρχουν πολλες λυσεις.

οπως monitor με ηχεια , η ηχεια απο το pc. η ακομα και καρτα tv tuner στο pc για να βλεπεις τηλεωραση

και σε αυτο συμφωνω απλα για να δω τηλεοραση θα πρεπει οπωσδηποτε να ανοιξω υπολογιστη πραγμα που ψιλοβαριεμαι...ετσι ημουν εως τωρα δηλαδη πανω στον υπολογιστη aver media usb αλλα πολλες φορες λογω βαρεμαρας δεν ανοιγα τηλ.για να μην ανοιξω υπολογιστη.

οχι ρε τρελε.

αν παρεις monitor με 2hdmi port.

θα μπορεις να το εναλλασεις για να το βαζεις στην tv(mpeg4 decoder)και εχει και αποκωδικοποιητες που εχουν rca audio output.οποτε με ενα ανταπτωρακι rca > female jack 3.5 μπορεις να συνδεσεις και το ηχοσυστημα του υπολογιστη και αν ακους απο τα ηχεια!

δεν ειναι και τοσο δυσκολο.

εγω θα πηγαινα στην dell u2414 + εναν αποκωδικοποιητη των 50ευρο με hdmi +remote control + rca audio out. + ενα rca>female jack.

καλημερα

δηλαδη κατα την γνωμη σου λες να μην ανεβω σε 27 ιντσες να μεινει σε 24 σκετο μονιτορ και να βαλω αποδικωποιητη πανω....εχεις να μου στειλεις κανα λινκ κανα αποδικοποιητη οπως μου γραφεις παραπανω??

βεβαια απο οτι βλεπω σε οικονομικο κομματι ανεβαινουμε περιπου στα 300ευρω!δεν ειναι πολλα για 24ιντσες??

ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια επιλογης.......

κοιτα εγω κοιταω 1080p απο αποσταση 3+ μετρων στην u2414. μεγαλωνω λιγο τα γραμματα (μια ιδεα) για να μην με κουραζει.και η προβολη ειναι οκ.

στα καναλια οπου ειναι 480p/576p ολα φαινονται ετσι κ αλλιως τεραστια. δεν θα εχεις θεμα , αν και εισαι οριακα με το θεμα 'αποσταση-inches'

απλα εγω ριχνω βαρυτητα στην καλη οθονη-μονιτορ και οχι τοσο στην tv που προκειτε να παρεις.

ενδεικτικα

http://www.skroutz.gr/s/2112534/Opticum-HD-T90.html

http://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.html?from=autocomplete&keyphrase=dell+u2414

+20ευρο βαρια βαρια...το καλωδιο hdmi , (κ αν χρειαστεις) splitter - jack to rca - scart to rca.

για την οθονη +1000 μην πας σε κατι αλλο..απλα ρωτα εδω μεσα γι αυτη και θα δεις τι θα σου πουνε..φοβερη απλα

καλημερα

απλα η φοβεια μου για τους αποδικοποιητες ειναι επισης εχω ακουσει πολλα του στυλ εβλεπα εκλεισε και ανοιξε και ξαναεκανε αναζητησει τα καναλια.ή εκλεισε και μετα δεν μου εβρισκε τα καναλια...

απο την αλλη βεβαια ετσι οπως μου τα λεσ φιλε μου οκ ολα καλα....λογικα απο θεμα video game λογικα θα το ευχαριστηθω.....μια παρατηρηση βεβαια ετσι για το θεαθηνε......γτ τα παραπανω που εστειλα monitor - tv εχουν χρονο αποκρισεις 5ms ενω η dell εχει 8ms?

πιστευω οτι για το αγαπημενο far cry 3 kai far cry 4 θα με ανταμειξει στο επακρο η dell.

και παλι ευχαριστω....

για τον συγκεκριμενο που σου εστειλα ειχα διαβασει καλουτσικα λογια παλιοτερα.

απλα ευχεσαι να μην παθει τιποτα σε μια 2-3 ετια. :)

τωρα για το response time ειναι ποσο χρονο κανει απο την στιγμη που η οθονη περνει το σημα της καρτας γραφικων μεχρι να το αναπαραγει σε χρωματα..

ειναι ασημαντο , μιας και δεν πιστευω να εχεις καμια Titan Z για καρτα γραφικων , ουτε θες να παιξεις σε 144hz 3d.

εσυ να εχεις στο νου σου οτι σε γενικες γραμμες ενας φυσιολογικος gamer @60Hz αντε @75Hz , δεν θα εχει προβλημα ακομα και σε οθονες με 10ms

καλημερα δηλαδη εσυ λες οχι σε μονιτορ-τηλεοραση διοτι δεν θα ευχαριστηθω τα παιχνιδια αλλα μονο την τηλεοραση?

ευχαριστω πολυ φιλε μου

καλες γιορτες να εχουμε με υγεια.......

καλημερα ,

σωστα αυτο λεω.

η τηλεωραση ειναι τηλεωραση...βλεπεται..

γι αυτο βολευω πρωτα το monitor και μετα βλεπω πως θα δεις tv.

αλλα το να εχεις ενα καλο monitor ειναι το θεμα..παιχνιδια , ταινιες , δουλειες θα παρουν αλλη αξια!

οπως επισης θα πρεπει να εκτιμεις και τα ματια σου , και να μην παρεις κατι φθηνιαρικο :)

στα 2 μετρα δεν θα σου φαινεται και μικρο..ειναι κουτι πιστευω.

επιμενω σε ενα καλο monitor , για να το ευχαριστηθεις και οχι γιατι εχω κομπλεξ με την dell :)

η 27αρα δεν ειναι πολυ μεγαλη απο την αλλη, απλα θα πρεπει να πας σε tv 27'' και να υποστεις τα μειονεκτηματα τις.

πολυ μετρια εικονα κλπ κλπ..

το καλυτερο θα ηταν να διαβασεις review , για να εχεις μια αποψη..και μετα να τις δεις απο κοντα για να καταλαβεις και 5 πραγματα..το καλυτερο θα ηταν να τις εχεις διπλα διπλα αλλα δυσκολο..

εγω θα επιμεινω στην dell ακομα και χωρις τηλεωραση :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...