Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενδιαφερομαι να αγορασω καινουργιο κινητο. απο αυτα που ειδα μου αρεσε παρα πολυ σε εμφανιση το lg g3 και γενικα μου φανηκε καλη απο μια ματια που εριξα ειχα ακουσει πολυ καλα λογια και για το z2 το sony αλλά δεν τρελαθηκα κιολας οταν το ειδα.
προσφατα πουλησα το galaxy το S4 σε ενα φιλο οποτε δεν πολυ ψηνομαι για lg g2 και αντιστοιχα, μην ειναι και το ιδιο. προτιμω κατι ανωτερο.
εσεις τι προτινεται να παω αφοβα σε lg g3 ή δεν αξιζει? ευχαριστω

Δημοσ.

Γεια εχω το LG G3 , το αγορασα τελη σεπτεμβρη . Νταξει μια χαρα ειναι το κινητο για τα λεφτα του . Δεν ειναι τοσο γαματο ομως οσο πολλοι φανταζονται . Εχει απιστευτη οθονη . Ισως αν μπορουσα να παω τον χρονο πισω να επαιρνα το HTC M8. Ισως και οχι . Εγω με το κινητο μου ειμαι ευχαριστημενος αλλα π.χ η κοπελα μου π πηρε το ιδιο και ηρθε απο iphone 5 , μ λεει οτι καμια κολλαει . δεν ξερω . νομιζω ειναι και ποσο το υπερφορτωνεις το κινητο . αυτη εχει 4-5 επιφανιεσ εργασιες φουλ με widget και εικονιδια εχει βαλει και custom theme και της κολλαει λιγο μονο οταν ειανι σε καποιο παιχνιδι ή εφαρμογη και πατα το HOME να παει σε επιφανια εργασιας . αλλα πιστευω φταιει πως δεν κανει καλη χρηση του κινητου . Αν οποιδηποτε στιγμη παρω το κινητο απο τα χερια της θα βρω 20+ ανοικτες καρτελες google chrome 6-7 εφαρμογες και δεν ξερω και εγω τι αλλο ανοικτο . ε λογικο να κολλαει λιγο. :D

Δημοσ.

Θα μπορούσες να δεις και αυτό http://www.skroutz.gr/s/4047788/LG-Google-Nexus-5-D821-16GB.html 

Εγώ προσωπικά έχω το huawei ascend p7 που είναι εξαιρετικό για τα λεφτά του αλλά έχει πιο "αργό" επεξεργαστή από τα Lg.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και ότι απορία έχεις ρωτάς  :-D

Δημοσ.

Γεια εχω το LG G3 , το αγορασα τελη σεπτεμβρη . Νταξει μια χαρα ειναι το κινητο για τα λεφτα του . Δεν ειναι τοσο γαματο ομως οσο πολλοι φανταζονται . Εχει απιστευτη οθονη . Ισως αν μπορουσα να παω τον χρονο πισω να επαιρνα το HTC M8. Ισως και οχι . Εγω με το κινητο μου ειμαι ευχαριστημενος αλλα π.χ η κοπελα μου π πηρε το ιδιο και ηρθε απο iphone 5 , μ λεει οτι καμια κολλαει . δεν ξερω . νομιζω ειναι και ποσο το υπερφορτωνεις το κινητο . αυτη εχει 4-5 επιφανιεσ εργασιες φουλ με widget και εικονιδια εχει βαλει και custom theme και της κολλαει λιγο μονο οταν ειανι σε καποιο παιχνιδι ή εφαρμογη και πατα το HOME να παει σε επιφανια εργασιας . αλλα πιστευω φταιει πως δεν κανει καλη χρηση του κινητου . Αν οποιδηποτε στιγμη παρω το κινητο απο τα χερια της θα βρω 20+ ανοικτες καρτελες google chrome 6-7 εφαρμογες και δεν ξερω και εγω τι αλλο ανοικτο . ε λογικο να κολλαει λιγο. :D

Για ρωτησε την αν θυματε οτι στο iPhone ολα αυτα απλα δεν υπηρχαν

• Like 1
Δημοσ.

Για ρωτησε την αν θυματε οτι στο iPhone ολα αυτα απλα δεν υπηρχαν

σε αυτο εχεις δικιο . Απλα δεν μπορει να καταλαβει ( και δικιο εχει νομιζω ) , εφοσον σου προσφερουν καποιες λειτουργιες κια επιλογες γιατι δεν μπορει να τις "σηκωσει το κινητο" ? αφου τις προσφερουν γνωριζοντας τα ορια του κινητου . Νταξει το καταλαβαινω κ εγω κ αυτη οτι λογικο ειναι αν εχεις 30000 εικονιδια και 10 επιφανιες εργασιας οτι οταν πατας το home button λογικο ειναι αν αργει λιγο να σου εμφανησει τα εικονιδια . απλα λεμε , κουβεντα να γινετε :D

Δημοσ.

σε αυτο εχεις δικιο . Απλα δεν μπορει να καταλαβει ( και δικιο εχει νομιζω ) , εφοσον σου προσφερουν καποιες λειτουργιες κια επιλογες γιατι δεν μπορει να τις "σηκωσει το κινητο" ? αφου τις προσφερουν γνωριζοντας τα ορια του κινητου . Νταξει το καταλαβαινω κ εγω κ αυτη οτι λογικο ειναι αν εχεις 30000 εικονιδια και 10 επιφανιες εργασιας οτι οταν πατας το home button λογικο ειναι αν αργει λιγο να σου εμφανησει τα εικονιδια . απλα λεμε , κουβεντα να γινετε :D

Η αληθεια ειναι οτι η LG εκανε λαθος βαζοντας τον SD 801 γι'αυτο και υπαρχουν ψιλοπροβληματα αποδοσης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...