Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα, ενδιαφερομαι να κανω νεα συνδεση για νεα γραμμη στο σπιτι που νοικιασα.
αυτο που θα με ενδιαφερε ειναι να εχω vdsl. πηρα στην hol πριν μια εβδομαδα οπου και εκει βγαζει οτι εχω διαθεσιμοτητα και μου ειπε ο τεχνικος που με συνδεσαν οτι εχει vdsl αλλα απεχω 1,5 χιλιομετρο απο το καφαο και δεν αξιζει. πηρα μετα wind και μου λεει θα πιανετε σιγουρα πανω απο 40 κοντα στα 50.
και τωρα που ηρθε η ωρα να καταληξω καλεσα στον οτε για να δω τι θα μου που και εκει, ρωτησα ποση αποσταση θα εχω απο το καφαο και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να το δουν αυτο αλλα αφου βγαζει στο site διαθεσιμο και 50 και 30 mbps δεν θα πεφτει κατω απο 30 mbps..... ξαναπηρα και στην hol οπου μου ειπαν αυτη τη φορα οτι το ιντερνετ βγαζει διαθεσιμοτητα αλλα δεν μπορουν να δουν ποσο απεχω και τετοια....
πραγματικα σε καθε τηλεφωνημα εχω και αλλη απαντηση και δεν ξερω τι να κανω. εσεις τι γνωμη εχετε ? πως μπορω να ειμαι σιγουρος? γιατι και πιο πολυ χρεωνεται το vdsl σαν νεα συνδεση και μηνιαια και αν δεν πιανω μετα δεν αξιζει τον κοπο....ευχαριστω εκ των προτερων η περιοχη μου ειναι Αγιος δημητριος.

• Like 1
Δημοσ.

1.5km από τα ΚV δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις...

ποια περιοχή?

Αγιος Δημητριος σχετικα κοντα στην παρου και ποντου

Δημοσ.

Κανε ενα πείραμα, πες στην wind οτι μένεις στην σεληυνη, πάλι 50αρα vdsl θα σου δώσει

να σου πω την αληθεια ηταν οι μονοι που μου φανηκαν μπαρουφες γιατι οι αλλοι ειδαν εστω και λιγο αν γινεται. αυτοι μου ειπαν με τη μια ναι σιγουρα εγγυημενα κοντα στα 50....

Δημοσ.

έχεις δει στη γειτονιά σου τα καινούρια KV?

δεν εχω ιδεα....δεν εχω μετακομισει ακομα και δεν ετυχε να δω αλλα δεν προσεξα κιολας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...