Προς το περιεχόμενο

Vodafone Ipad Air 16GB 359€ - Ipad Mini Retina 16GB 259€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδή από χθες την ξέρω την προσφορά, ισχύει ΜΟΝΟ για όσα καταστήματα έχουν απόθεμα και με είπαν ότι πρέπει να παίρνεις κάθε κατάστημα να ρωτάς εάν έχει κάποιο από αυτά εάν ενδιαφέρεται κάποιος να αγοράσει

Δημοσ.

επειδή από χθες την ξέρω την προσφορά, ισχύει ΜΟΝΟ για όσα καταστήματα έχουν απόθεμα και με είπαν ότι πρέπει να παίρνεις κάθε κατάστημα να ρωτάς εάν έχει κάποιο από αυτά εάν ενδιαφέρεται κάποιος να αγοράσει

Ευχαριστούμε για την γρηγορη ενημέρωση! 

Δημοσ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΦΟΡΑ TO IPAD MINI 2 RETINA KAI ΤΟ IPAD AIR 1 ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ 4G-LTE. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΚΕΤΗ ΑΓΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

IPAD MINI LINK : http://www.skroutz.gr/s/4011087/Apple-iPad-mini-Retina-Display-Wifi-and-Cellular-16GB.html

IPAD AIR LINK: http://www.skroutz.gr/s/4010261/Apple-iPad-Air-Retina-Display-Wifi-and-Cellular-16GB.html

Δημοσ.

Ευχαριστούμε για την γρηγορη ενημέρωση! 

με είπαν ότι καθαρά τυπικά ότι ανέβηκε στο site τους μιας και ελάχιστα καταστήματα ίσως έχουν κάτι από αυτά και ΕΑΝ έχουν θα φύγουν στα άτομα που δουλεύουν στα καταστήματα... μαλακία που δεν το έγραψα ίσως αλλά δεν ήθελα να hyparo μιας και ουσιαστικά δεν έχουν απόθεμα. 

αλήθεια, πήρε κανένας τίποτα?

Δημοσ.

Πανε παλι γυρευοντας μου φενεται τα καταστηματα με κατι τετοιες μην πως και γω πως κινησεις.

Στα καταστήματα της Vodafone από χτες ισχύουν οι παρακάτω τιμές :

Ipad Air 16 GB 4G-> 359€

Ipad Mini Retina 16 GB 4G -> 259 €

Lumia 635 -> 119€

Δεν υπάρχει online και δεν έχει γίνει διαφήμιση, οπότε η διαθεσιμότητα ακόμα θα είναι μεγάλη.

Το 635 τωρα που ερχεται το 535 λογικο να πεσει σε αυτη την τιμη.Και οχι δεν υπαρχει διαφημιση γιατι παλι καποιοι απο τα εσωτερικα των εταιριων πανε να φανε τα tablets ...

Δημοσ.

site τους που έγραψα πριν = το ενδο εταιρικό που ενημερώνονται για τις προσφορές. από "στόμα σε στόμα/ κατάστημα σε κατάστημα" είναι

Δημοσ.

Στα καταστήματα της Vodafone από χτες ισχύουν οι παρακάτω τιμές :

Ipad Air 16 GB 4G-> 359€

Ipad Mini Retina 16 GB 4G -> 259 €

Δεν υπάρχει online και δεν έχει γίνει διαφήμιση, οπότε η διαθεσιμότητα ακόμα θα είναι μεγάλη.

Επιβεβαιωνω και εγω οτι ισχυουν τα παραπανω το τσεκαρισα σε καταστημα.Η διαθεσιμοτητα ειναι ενα προβλημα.Με ενημερωσαν οτι ειχαν 3 κομματια σαν καταστημα και τα εδωσαν το πρωι,θαααααα φερουν μετα την Πεμπτη.

Δημοσ.

όταν ρώτησα με είπαν κατηγορηματικά ότι ήταν τα wifi. εάν πρόκειται για τα 3g τότε είναι φοβερή προσφορά

Καλά, άμα τα δεις ποτέ έλα να μου το πεις. Ειδικά τα Air.

Δημοσ.

Το κοιταξε μπροστα μου μεσα στο κομπιουτερ,εβαλε και παραγγελια με τα στοιχεια μου στο συστημα .....οψομεθα.

Οντως καλη προσφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...