bitbull Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Η προσφορά δεν υπάρχει online. Μόνο στα καταστήματα και αναφέρεται στο Ipad Mini 2 χωρίς κάποια σύνδεση.
paularas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 επειδή από χθες την ξέρω την προσφορά, ισχύει ΜΟΝΟ για όσα καταστήματα έχουν απόθεμα και με είπαν ότι πρέπει να παίρνεις κάθε κατάστημα να ρωτάς εάν έχει κάποιο από αυτά εάν ενδιαφέρεται κάποιος να αγοράσει
silmarien Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 επειδή από χθες την ξέρω την προσφορά, ισχύει ΜΟΝΟ για όσα καταστήματα έχουν απόθεμα και με είπαν ότι πρέπει να παίρνεις κάθε κατάστημα να ρωτάς εάν έχει κάποιο από αυτά εάν ενδιαφέρεται κάποιος να αγοράσει Ευχαριστούμε για την γρηγορη ενημέρωση!
Victus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΦΟΡΑ TO IPAD MINI 2 RETINA KAI ΤΟ IPAD AIR 1 ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ 4G-LTE. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΚΕΤΗ ΑΓΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ IPAD MINI LINK : http://www.skroutz.gr/s/4011087/Apple-iPad-mini-Retina-Display-Wifi-and-Cellular-16GB.html IPAD AIR LINK: http://www.skroutz.gr/s/4010261/Apple-iPad-Air-Retina-Display-Wifi-and-Cellular-16GB.html
paularas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστούμε για την γρηγορη ενημέρωση! με είπαν ότι καθαρά τυπικά ότι ανέβηκε στο site τους μιας και ελάχιστα καταστήματα ίσως έχουν κάτι από αυτά και ΕΑΝ έχουν θα φύγουν στα άτομα που δουλεύουν στα καταστήματα... μαλακία που δεν το έγραψα ίσως αλλά δεν ήθελα να hyparo μιας και ουσιαστικά δεν έχουν απόθεμα. αλήθεια, πήρε κανένας τίποτα?
Fulgore Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Πανε παλι γυρευοντας μου φενεται τα καταστηματα με κατι τετοιες μην πως και γω πως κινησεις. Στα καταστήματα της Vodafone από χτες ισχύουν οι παρακάτω τιμές : Ipad Air 16 GB 4G-> 359€ Ipad Mini Retina 16 GB 4G -> 259 € Lumia 635 -> 119€ Δεν υπάρχει online και δεν έχει γίνει διαφήμιση, οπότε η διαθεσιμότητα ακόμα θα είναι μεγάλη. Το 635 τωρα που ερχεται το 535 λογικο να πεσει σε αυτη την τιμη.Και οχι δεν υπαρχει διαφημιση γιατι παλι καποιοι απο τα εσωτερικα των εταιριων πανε να φανε τα tablets ...
arxaggelos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Στο site της Vodafone δεν υπάρχει το iPad air με καμία τιμή, ούτε με συμβόλαιο ούτε χωρίς.
paularas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 site τους που έγραψα πριν = το ενδο εταιρικό που ενημερώνονται για τις προσφορές. από "στόμα σε στόμα/ κατάστημα σε κατάστημα" είναι
kafegeo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ τον δημιουργο του θεματος προλαβα και πηρα το τελευταιο mini απο κατάστημα στα 259€
iceman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ τον δημιουργο του θεματος προλαβα και πηρα το τελευταιο mini απο κατάστημα στα 259€ wifi ή 4G?
kukukali Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Στα καταστήματα της Vodafone από χτες ισχύουν οι παρακάτω τιμές : Ipad Air 16 GB 4G-> 359€ Ipad Mini Retina 16 GB 4G -> 259 € Δεν υπάρχει online και δεν έχει γίνει διαφήμιση, οπότε η διαθεσιμότητα ακόμα θα είναι μεγάλη. Επιβεβαιωνω και εγω οτι ισχυουν τα παραπανω το τσεκαρισα σε καταστημα.Η διαθεσιμοτητα ειναι ενα προβλημα.Με ενημερωσαν οτι ειχαν 3 κομματια σαν καταστημα και τα εδωσαν το πρωι,θαααααα φερουν μετα την Πεμπτη.
paularas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 όταν ρώτησα με είπαν κατηγορηματικά ότι ήταν τα wifi. εάν πρόκειται για τα 3g τότε είναι φοβερή προσφορά
arxaggelos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 όταν ρώτησα με είπαν κατηγορηματικά ότι ήταν τα wifi. εάν πρόκειται για τα 3g τότε είναι φοβερή προσφορά Καλά, άμα τα δεις ποτέ έλα να μου το πεις. Ειδικά τα Air.
kukukali Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Το κοιταξε μπροστα μου μεσα στο κομπιουτερ,εβαλε και παραγγελια με τα στοιχεια μου στο συστημα .....οψομεθα. Οντως καλη προσφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα