Προς το περιεχόμενο

Vodafone Ipad Air 16GB 359€ - Ipad Mini Retina 16GB 259€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η παραγγελία έπεσε 17/12/14 για ένα silver ipad Air 16GB.

Μετά από όσα διάβαζα τόσες μέρες είχα απογοητευτεί.Σήμερα το πρωί λέω δεν τους κάνω ένα τηλέφωνο να μην πηγαίνω και στο κατάστημα μπας και...

Ναι καλημέρα χρόνια πολλά ένα ipad είχα παραγγείλει μήπως ήρθε τιποτα;

Μισό λεπτό παρακαλώ να ελέγξω.Ναι έχει έρθει ελάτε να το πάρετε.

Σφαίρα στο κατάστημα 359 Ευρώ και ναι είναι το 4G.

Εψαχνα πάρα πολύ καιρό για μια προσφορά σε ipad και τελικά έκατσε αυτό.

Οι κοπέλες στο κατάστημα ευγενέστατες και ειδικά η προϊσταμένη φοβερή.

Ευχαριστώ θερμά τον TS! Χρόνια πολλά καλή χρονιά!

ωραιος!! καλοδουλευτο!

Δημοσ.

Εβαλα συγγενη να κανει παραγγελια για μενα (για να το κανω δωρο), και ω του θαυματος παρελαβε σημερα. Space grey 16ρι. Ειναι 4g. Πολυ καλη τιμουλα για εξαιρετικοτατο tablet.

Δημοσ.

κι εγω με το που διαβασα την προσφορα πηρα τηλ,μου ειπαν υπαρχει,μολις ρωτησα τιμη μου ειπε θα σε παρω τηλ σε μιση ωρα...δεν πηρε...αλλα τα πηρα εγω ομως,την επομενη παω στο μαγαζι και εκανα οτι δεν ξερω τιποτα,κοιταγα τα κινητα και μολις με ρωτησε ενας για να με εξυπηρετησει του λεω ναι κοιταω για ενα κινητο και αν εχετε και ipad air..ναι μου λεει εχουμε,μου το φερνει με την παλια τιμη...για να ειμαι σιγουρος το αφηνω να φτασει μεχρι το ταμειο,φτανω και μου λεει την κανονικη τιμη,του λεω για την προσφορα και μου λεει δεν ξερει κατι,κανει κατι τηλεφωνα και του λεω οτι την προηγουμενη με εγραψε στα τετοια του με κοσμο μπροστα για να γινει ρομπα και μου λεει μετα α ναι ισχυει και ετσι το πηρα..!! ετσι θελουν,πατε σε ενα καταστημα και καντε οτι δεν ξερετε τιποτα και μολις σας το φερουν πειτε για την προσφορα!!

Δημοσ.

Εβαλα συγγενη να κανει παραγγελια για μενα (για να το κανω δωρο), και ω του θαυματος παρελαβε σημερα. Space grey 16ρι. Ειναι 4g. Πολυ καλη τιμουλα για εξαιρετικοτατο tablet.

το mini λες προφανώς ε?

Δημοσ.

Tην μερα που ανοιξε το τοπικ εδω εγινε και η παραγγελια. Και παρελαβε σημερα (χθες δηλαδη γιατι αλλαξε η μερα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...