shine Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Έχω πάρει ένα καινούργιο σκληρό για το laptop. Όλα ωραία και καλά αλλά μου κάνει εντύπωση που είναι αρκετά θορυβώδης. Κάνει αυτό το χρατς χρουτς που μου θυμίζει μερικούς σκληρούς σταθερών 5ετίας που κάνουν σαν τρακτερ. Είναι λογικό αυτό; Ο σκληρός του σταθερού, σχετικά καινούργιος κι αυτός, δε κάνει τέτοιο θόρυβο κι ας τον έχω γεμίσει για τα καλά.
driftingcris Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 respect για τον τιτλο hdd sentinel δες οπως ειπε και ο φιλος. εχει εγγυηση?
shine Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Τι κόλυβα ρε παιδιά, ακόμα δεν έκανα το γάμο με το laptop. Του έκανα κάποια τεστς (και με το sentinel hdd) και δεν εμφανίζει πρόβλημα. 100%, κατάσταση τέλεια. Το θέμα είναι ότι αυτόν τον ήχο τον κάνει ο σκληρός του σταθερού αν τον λιώσω ενώ στο laptop είναι συνηθισμένος. Περισσότερο ακούγεται το γρατσούνισμα παρά το ανεμιστηράκι. Εγγυήση έχει αλλά δε νομίζω να τον πάρουν πίσω μιας και σε όλα τ άλλα είναι μια χαρά. Τι κάνω; τον ήπια;
SPANK Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι ανάλογα τον δίσκο και σε τι παρτίδα θα πέσεις οποτε ο συγκεκριμένος μπορεί να εχει καποιο θέμα οσο αφορά τον θόρυβο , αφου λειτουργεί ομως τέλεια παει στα κομμάτια
Hristos.S Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Τι μάρκα και ποιο μοντέλο είναι ο δίσκος;
shine Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Τι μάρκα και ποιο μοντέλο είναι ο δίσκος; σωστός, έπρεπε να το αναφέρω μήπως και τον έχει κανένας να μας πει αν του κάνει κόλπα. είναι ο WD7500BPVX BLUE 750GB 2.5''
shine Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 δεν έχει να κάνει με βίδωμα. περιμένω απάντηση από το service. αλλά αφού δουλεύει μια χαρά δεν ελπίζω σε τίποτα. το θέμα είναι όμως ότι δε τον εμπιστευομαι
shine Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 λοιπόν νεότερα: τον δίσκο μου τον αλλάξαν. το θέμα είναι ότι και ο καινούργιος κάνει ακριβώς τα ίδια με τον πρώτο. προβληματική παρτίδα; το sentinel τον βγάζει άριστο πάντως. να πω ότι τον έχω δοκιμάσει και σε 2ο λαπτοπ δεν έχει κανείς εδώ μέσα τον ίδιο δίσκο να μου πει αν έχει πρόβλημα; ο δίσκος είναι αυτός ακόμα και laptops του 2006 που έχουμε οι σκληροί δεν ακούγονται το μετάνιωσα που τον πήρα.
SPANK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Αφού κανει τα ίδια πιθανόν να ειναι προβληματική παρτίδα οποτε άλλαξε τον παλι , απο το service τι σου ειπαν ;
shine Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 νομίζω "χτύπημα κεφαλής" ή κάτι τέτοιο ... ήταν το αποτέλεσμα. θα τον ξαναπάω και θα δοκιμάσω να το αλλάξω με άλλη μάρκα/ μοντέλο αν γίνεται.
veteranos123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ο δίσκος ακούγεται όπως το video; Ο δεύτερος δίσκος που έχω κάνει όπως το video εδώ και 3 χρόνια (από τότε που τον πήρα δλδ από τις αγγελίες εδώ) και δουλεύει μια χαρά και στο hd sentinel τον δείχνει 100%. https://www.youtube.com/watch?v=RpgghujZwXo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα