Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αλανια μου.

το λοιπον,εχω hol και μου το εχουν κοψει κανα 3ρι μηνες.

υπαρχει περιπτωση αν τους πρηξω να κανουν πισω στα 2 παγια που εχω χρεωθει,μιας και ηταν κομμενο αυτους τους 2 μηνες?

Δημοσ.

Σου το έκοψαν λόγω οικονομικών διαφορών δηλαδή. Εάν έχεις και συμβόλαιο τότε λίγο δύσκολο να κερδίσεις κάτι. Έπρεπε να κάνεις οριστική διακοπή.

Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Ο θείος μου επειδή μετακόμισε ζήτησε να μεταφέρει το τηλέφωνο/internet στο νέο διαμέρισμα. Ωστόσο επειδή καθυστέρησε να λάβει το νέο μισθωτήριο δεν μπορούσε να να κάνει την μεταφορά. Σαν αποτέλεσμα 2 μήνες να μην έχει τηλέφωνο/internet (καθώς η εταιρία μόνο με μισθωτήριο θα έκανε την μεταφορα) και να του έρχονται κανονικότατα οι λογαριασμοί.

Συνήθως  σε τέτοια πράγματα είναι καλυμμένες οι εταιρίες.

Δημοσ.

Όταν λές ότι σου το έκοψαν, εννοείς ότι δεν είχες εξοφλήσει τους λογαριασμούς σου και έγινε φραγή ή υπήρξε κάποιου είδους βλάβη στη γραμμή σου με αποτέλεσμα να μην έχεις υπηρεσίες..?

Αν συμβαίνει το πρώτο, δε νομίζω ότι μπορείς να διεκδικήσεις κάτι.

Δημοσ.

Ναι,το πρωτο.

απλα ρωταω επειδη ξερω οτι κανουν πολλες υποχωρησεις οι εταιριες,για να μη χασουν πελατες.

Μόνο διακανονισμό μπορείς να κάνεις για να σε συνδέσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Εσενα φιλε μου θα σου αρεζε να δουλευεις σε εναν 3 μηνες να μη σε πληρωνε. και μετα θα σου ελεγε ελα να δουλεψεις αλλους 3 μηνες θα στους πληρωσω εκεινους τα αλλα ξεχνατα 

Δημοσ.

Πλακα μας κανεις τωρα ετσι?

δουλευεις στη Hol η κατι τετοιο?

πρωτα απο ολα,δεν ζητησα μαθηματα ηθικης.

δευτερον,δεν ψαχνω τροπο να μην πληρωσω τους μηνες που με εξυπηρετησαν,αλλα τους μηνες που ηταν κομμενο το ιντερνετ και παρ ολα αυτα εγω πρεπει να τους πληρωσω.

αν εψαχνα τροπο να μην πληρωσω δε θα ρωτουσα εδω,πολυ απλα δε θα πληρωνα κ θα αλλαζα εταιρια.

και τριτον,μη συγκρινεις τα μεροκαματα που δε θα μου πληρωνε ενας εργοδοτης ( τα οποια τα δουλεψα αλλα λεμε τωρα ) με τη σταγονα στον ωκεανο που θα ηταν η χασουρα της πολυεθνικης απο τα 3 παγια του λογαριασμου μου.

Δημοσ.

καθε εμπορικη εταιρια χρεωνει ενα ποσο στα παγια ωστε να καλυπτει τις χασουρες...

μου χουν πει στην βονταφονε οτι υπαρχει οδηγια ή νομος γενικοτερα που ζητας(γιατι χλωμο να στην προσφερουν)εκπτωση εως κοντα 40% αν εχεις σερι μηνες φραγη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...