paragontikos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 ακυρο μου εβγαλε μήνυμα ενημερωσης αλλα ηταν το suite γιατι ειχα καιρο να το ανοίξω αναμένουμε λοιπον
zetasss Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Αλάνια όσοι από εσάς έχετε G3 FR συνδέστε το στο pc suite για αναβάθμιση, (σε ΟΤΑ δεν το βρίσκει...) μόλις μου ήρθε το Lollipop και ακόμα το κατεβάζω...
Petr0ss Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια το κινητο το αγορασα στις 19/12 με το που το ανοιξα και εκανα τα απαραιτητα μου εκανε ενημερωση λογισμικου αλλα ακομα εχω την 4,4,2 παταω μηπως εχει καποια νεα ενημερωση λογισμικου αλλα τιποτα...ολα αυτα με τα pc suite OTA μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ειναι??
Meraklis56 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Όσοι έχετε βάλει lollipop, υπάρχει κάποιος τρόπος παραμετροποίησης της συσκευής όπως το G3 Tweakbox? Δυστυχώς αυτό και το xposed, με κρατάνε σε kitkat. Επίσης, αν κάποιος έχει βάλει aosp, πόση διαφορά έχει δει; Ps. Αλλάξτε το thermal throttling. Το άλλαξα και είδα αρκετή διαφορά
npalavras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ξέρει κανείς πως ο χρήστης μπορεί να δηλώσει συγκεκριμένες ώρες στις οποίες μόνο κλήσεις και ειδοποιήσεις επαφών που έχετε επιλέξει, μπορούν να σας «ενοχλήσουν»;
npalavras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ξέρει κανείς πως ο χρήστης μπορεί να δηλώσει συγκεκριμένες ώρες στις οποίες μόνο κλήσεις και ειδοποιήσεις επαφών που έχετε επιλέξει, μπορούν να σας «ενοχλήσουν»;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα