Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω ΑΜΕΣΑ ενα μεγαλο δισκο 2 ή 3 ΤΒ για να μαζεψω σε ενα δισκο ολα τα αρχεια μου απο ταινιες και σειρες γιατι μου "χτυπησε" ο μικρος samsung M3 portable usb3.0 1TB προχτες και δεν τον διαβαζε 1μερα..τελικα μετα απο πολλα..και αφου εκανε σαν να γυρναει ΓΡΑΝΑΖΙ..ξεκινησε..αλλα προφανως δεν εχει πολυ ζωη μεσα του και πρεπει να τον παω αμεσα για ΑΛΛΑΓΗ αφου ειναι στην εγγυηση ακομα.
Αλλα δεν εχω που να σωσω τα αρχεια και θελω να παρω καινουργιο και πιο μεγαλο.

Εβγαλε σε προσφορα το e-shop τον samsung D3 Station usb3.0. στα 99ε στα crazysundays

Εχει κανεις να προτινει καποιον αλλο καλυτερο? ή κατι αλλο σαν επιλογη στα ιδια περιπου χρηματα.
Ευχαριστω.

Δημοσ.

Όσο αφορά τον δίσκο που έχεις κανε του εναν έλεγχο με το hdsentinel και θα μπορούσες να τον δοκιμάσεις και αλλη θήκη γιατι καμια φορά η θήκη εχει το πρόβλημα , το 2ο με την θήκη μπορείς να το δοκιμάσεις αν δεν στον αλλάξουν με την εγγύηση , οσο για δίσκο θα έλεγα να πας σε western digital http://www.cosmodata.gr/product/226581/

• Like 1
Δημοσ.

Ο δισκος ξαφνικα το επαθε αυτο και χωρις τουμπα και κακομεταχειρηση. Μεσα σε θηκη τον εχω συνεχεια ουτε σκονιζεται ουτε κινδυνευει απο κατι.
Το να τον ανοιξω και να αλλαξω θηκη πρωτη φορα το ακουσα. Ελπιζω να μην χρειαστει να το κανω.
Το hdsentinel τι κανει ακριβως?γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος με τους δισκους και δεν γνωριζω αυτο το προγραμμα.

Πηρα τηλεφωνο το e-shop και τους ειπα τι εγινε. Τους τονισα οτι τωρα ο δισκος ξεκιναει κανονικα..αλλα που και που κανει αυτο το θορυβο σαν γραναζι και μου ειπαν οτι πρεπει να σωσω τα αρχεια μου οπωσδηποτε γιατι και που δουλευει τωρα δεν θα δουλευει για πολυ με τετοιο θορυβο. Ελπιζω και στο check-up να μου πουνε το ιδιο και να τον αλλαξουν..1.5 χρονο τον εχω μονο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...