revvok Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Κι εγώ σε 520 με DP, αλλά δεν μου δούλεψε ακόμη. Μπας και πρέπει να κάνω κανα restart; Δεν έχεις τρέξει την εφαρμογή; Μόλις ανοίγει για πρώτη φορά σου ζητάει restart για να δουλέψει..
highpriest Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Αυτο το restart το έκανε μόνο του έτσι κι αλλιώς. Ρωτάω μήπως χρειάζεται τίποτα άλλο.
revvok Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Αυτο το restart το έκανε μόνο του έτσι κι αλλιώς. Ρωτάω μήπως χρειάζεται τίποτα άλλο. Δεν νομίζω..δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τις επιλογές και restart..και μετά ενεργοποίησε τες. Ή δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις την εφαρμογή.
highpriest Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Τις απενεργοποίησα όλες, έκανα restart και τις ξαναενεργοποίησα και έπαιξε. Μάλλον κάποιο κόλλημα είχε φάει. Ωραία features.
Demon Lord Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Ανέβηκε χθες και επίσημα στο ελληνικό store. Την κατέβασα και δουλεύουν όλα τα features σε εμένα με την πρώτη. Τέσσερις επιλογές δεν έχει μόνο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα