ramnous32 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 7 χρόνια πελάτης, από τα 18 mbit κλείδωμα τον πρώτο χρόνο φτάσαμε στα 5-8 mb φέτος, έλεγα "να βάλω νεους μπελάδες στο κεφάλι μου, κάτσε εδώ στα σίγουρα" και έμενα forthnet, εδώ και 2 βδομάδες κλειδώματα στα 2 mbit με τραγικές ταχύτητες, με το ζόρι να ανοίξει καμιά ελληνική σελίδα, ούτε κουβέντα για κανα d/l ή κανά youtube, μονο σερφάρισμα και αυτό κάθε μέρα και χειρότερα, σήμερα πχ δεν μπαίνει ούτε speedtest να δω που γκρεμοτσακίστηκε η γ@μοσύνδεση, έχω μιλήσει με 2 τεχνικούς, απάντηση η γνωστή "βλάβη γραμμής περιμένουμε τον οτε", στην πρώτη συνομιλία μου είπαν "μετά τις 18 δεκ" χθες μου έστειλαν μνμ "με το νέο έτος", βέβαια τον λογ/σμο τον έστειλαν στην ώρα τους, έχουν βάλει και το 5ψήφιο να σου ρουφάει τα λεπτά ομιλίας με το μπουρί της σόμπας να μην τους πολυενοχλείς τους τεχνικούς, σου λέει στείλε κάνα μνμ στο facebook να ασχοληθούν μαζί σου οι ξανθιές του " βάλατε το καλώδιο στην πρίζα? κάνατε ρεσετ στο ρουτερ" και κάτσε μλκα να πλερώνεις για ιντερνετ εποχής τουταγχαμών.. Αν στείλεις στο fb σε παίρνουν αυτοί τηλέφωνο και έχουν βοηθήσει πολλούς να λύσουν το πρόβλημα τους
derorist Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Αντιμετωπισα προχτες βλαβη (δεν λειτουργουσαν τλν και διαδυκτιο). Εγινε καταγραφη της βλαβης (εκτος οικιας, οπως αναφερε ο τεχνικος που μιλησα στο τλν), αργα το βραδυ και κατα τη διαρκεια της χτεσινης μερας ολα τακτοποιηθηκαν. Στην προσπαθεια επικοινωνιας (μεσω κινητου), ο μεγιστος χρονος αναμονης το μεσημερι ηταν 18 λεπτα, δεν συνεχισα, ενω το βραδυ (23:30-24:00) 3 λεπτα (συνδεθηκα στα δυο λεπτα).
horror movie Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Αν στείλεις στο fb σε παίρνουν αυτοί τηλέφωνο και έχουν βοηθήσει πολλούς να λύσουν το πρόβλημα τους φαίνεται δεν διάβασες το ποστ μου, έχω ήδη μιλησει με 2 τεχνικούς, χθες μου έκοψαν την σύνδεση χωρίς να μου πουν τίποτα, ούτε μνμ ούτε τηλεφώνημα να ξέρω τι γίνεται, τι facebook και ιστορίες φίλος, 2 βδομάδες τώρα κοροϊδια και από εξυπηρέτηση μηδέν για πελάτη που τους τα σκάει χωρίς κουβέντα εδώ και 7 χρόνια, μόνο στο να τα παίρνουν είναι συνεπείς οι γκιόζηδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα