Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

φίλοι άυπνοι (  :-D ), χρειάζομαι τα φώτα σας μια και βρίσκω τοίχο. 

Προσπαθώ να επιλέξω μεταξύ των δύο παραπάνω κινητών, τα οποία βρίσκω και τα δύο στο skroutz στα 150 ευρώ περίπου.

Από το κινητό θέλω να έχει 4G, τουλάχιστον 1GB RAM, οθόνη 4,5" ή μεγαλύτερη, ανάλυση 960*540 minimum, 8 MP κάμερα επίσης minimum, το cap είναι στα 200 ευρώ και δε θέλω να το φέρω απ΄έξω. 

Η κάμερα, τόσο εμπρός όσο και πίσω, είναι ιδιαίτερα σημαντική για το άτομο για το οποίο προορίζεται το τηλέφωνο, ομοίως και η μπαταρία. Με βάση αυτά τα δύο χαρακτηριστικά δυσκολεύομαι να επιλέξω μεταξύ των δύο κινητών.

Παράλληλα, έχω και μια φοβία με τη Huawei μια και από LG είχα ο ίδιος ξανά κινητό και tablet και είμαι μάλλον ικανοποιημένος. Τη Huawei όμως δεν τη ξέρω καθόλου σαν εταιρεία - κι έχει και service την arvato.

Όμως, έτσι για να μη μπορώ να πω πάμε στα σίγουρα μωρέ, διαβάζω και κάτι ψιλές για το g2 mini lte ότι έχουν εμφανιστεί πολλά ελαττωματικά.  :wacko:

Από σκέψεις πέρασαν και πολλά άλλα, αλλά αποκλείστηκαν

(Sony M2 LTE λόγω μεγέθους, όλα τα 5ιντσα για τον ίδιο λόγο, LG L90 δεν έχει 4G, Huawei Ascend P7 mini δεν το φέρνει η ελληνική αντιπροσωπεία - και ούτως ή άλλως είναι το G6 4G rebranded κλπ).

Δημοσ.

Συγκρινοντας νομιζω πως το LG ειναι ελαφρως καλυτερο . εχει μεγαλυτερη σε χωρητικοτητα μπαταρια , εχει προστασια για την οθονη Gorilla Corning Glass , και κανει εγγραφη Βιντεο 1080π ενω το Huawei σε 720π. 

δες και εσυ την συγκριση . http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6168&idPhone2=6117

• Like 1
Δημοσ.

Thanks φίλε. Η αλήθεια είναι ότι το βίντεο δε μας ενδιαφέρει, μόνο οι φωτογραφίες, και όσο για τη μπαταρία ήταν μέρος του διλήμματος:

Ουσιαστικά από τη μία έχω την LG που θεωρώ καλή μάρκα, αλλά με κάποια ειδικά σχόλια αρνητικά για το κινητό, με το κινητό να έχει καλή μπαταρία και μάλλον καλύτερη πίσω κάμερα και από την άλλη τη Huawei που δεν την ξέρω και χωρίς ειδικά σχόλια για το κινητό, αλλά με καλά γενικά για άλλα της εταιρίας με το κινητό να έχει 5MP εμπρός κάμερα (καλά selfies B) ) αλλά χειρότερη μπαταρία.

Όμως έχεις ένα τεράστιο point (που μου είχε διαφύγει μια και πλέον το θεωρώ δεδομένο) με το Gorilla Glass. Και όντως αποφασίσαμε το G2 mini LTE τελικά. 

Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Thanks φίλε. Η αλήθεια είναι ότι το βίντεο δε μας ενδιαφέρει, μόνο οι φωτογραφίες, και όσο για τη μπαταρία ήταν μέρος του διλήμματος:

Ουσιαστικά από τη μία έχω την LG που θεωρώ καλή μάρκα, αλλά με κάποια ειδικά σχόλια αρνητικά για το κινητό, με το κινητό να έχει καλή μπαταρία και μάλλον καλύτερη πίσω κάμερα και από την άλλη τη Huawei που δεν την ξέρω και χωρίς ειδικά σχόλια για το κινητό, αλλά με καλά γενικά για άλλα της εταιρίας με το κινητό να έχει 5MP εμπρός κάμερα (καλά selfies B) ) αλλά χειρότερη μπαταρία.

Όμως έχεις ένα τεράστιο point (που μου είχε διαφύγει μια και πλέον το θεωρώ δεδομένο) με το Gorilla Glass. Και όντως αποφασίσαμε το G2 mini LTE τελικά. 

Ευχαριστώ.

να σε καλα . γενιακ εγω ειμαι λιγο LG fanboy παρολλο που ξερω οτι τα LG ειναι μετρια μαρκα . τωρα βεβαια που πηρα το G3 εχω αρχησει να αναθεωρω λιγο την αποψη μου. θα δειξει . HUAWEI παντωε ειχα το IDEOS X5 και ειχε αποδηχθει πολυ καλο. μου χαλασε μια μερα που πνιγηκε μεσα στο ουζο ... μαλλον δλδ . δεν θυμαμαι τπτ , απλα την επομενη μερα θυμαμαι δν ανοιγε καθολου και βρωμαγε ουζο . οποτε μαλλον αυτο θα εγινε . χαχα

Δημοσ.

4g γιατι θελεις να εχει;

Ουσιαστικα παιρνεις πιο αργο τηλεφωνο αν κοιτας να εχει  4g, γιατι το 4g κοστιζει παραπανω και θα μπορουσες να παρεις στα ιδια χρηματα ενα αλλο τηλεφωνο χωρις 4g που ομως να εχει πιο γρηγορο επεξεργαστη/καλυτερη οθονη κλπ.

Αλλωστε ποσα mb data εχεις στο προγραμμα σου και γιατι δεν σου φθανουν τα 42mbps του 3g+?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το 4G δεν ξέρω να σου πώ την αλήθεια.. Το κινητό δεν είναι για μένα, για δώρο είναι, Ούτως ή άλλως όμως, δε νομίζω ότι μπορείς να πας σε κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή και πληρώντας τις προδιαγραφές μεγέθους (είπα ήδη ότι το Sony M2 αποκλείστηκε λόγω μεγέθους)* και κάμερας. Μόνο κάτι iocean αλλά αυτά τα αποκλείω by default.. :D (κ btw αποκλείονται και τα samsung λόγω κακής πρότερης εμπειρίας και δεν μεταπείθεται και με τίποτα). 

Το μόνο που θα είχε νόημα είναι ότι με αυτές τις προδιαγραφές μπορούσαμε να πάμε σε κάτι πιο φθηνό αν δεν ήταν απαραίτητο το 4G ή και σε dual sim που θα ήταν χρήσιμο (βλ. L90 στα 120€). Αφού μου ζήτησε 4G όμως και η διαφορά τιμής δεν είναι απαγορευτική, το βάζω στα απαιτούμενα! :)

anyway.. καταλήξαμε στο LG G2 mini LTE τελικά - ελέω της απουσίας gorilla glass (ή παρόμοιου) στο huawei.

Σας ευχαριστώ και πάλι και τους τρεις.

*ps> το Zenfone είναι υπερβολικά μεγάλο. Βασικά είναι μεγάλο ακόμη και για 5ιντσο! Και όπως είπα, δεν έχω καμία διάθεση να φέρω απ΄έξω.. τόσο για λόγους ευκολίας, όσο και κυρίως χρόνου! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...