LaryHimura Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά , έχω Forthnet και τα εξής router : Thomson TG585 της forthnet και ενα Netgear DGN2000. Αυτή τη στιγμή έχω σε λειτουργία το 1ο γιατι το 2ο μου εβγαζε καποια προβληματα με το wifi.Αυτο που θέλω τώρα είναι αν γίνεται να συνδέσω το netgear σε αλλο δωμάτιο και να το χρησιμοποιώ μόνο για ethernet. Έχω καλώδιο τηλεφώνου και στο δωμάτιο αλλα απο ότι είδα δεν γίνεται να συνδέσω 2 router σε μια τηλεφωνικη γραμμη. Υπάρχει κάποιος αλλος τρόπος να το κανω?
Aggeluska Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 η συσκευη που θες νομιζω λεγετε Repeater ,αναμεταδοτης δλδ , αναμεταδιδει το σημα του ρουτερ σου . Στο λεω χωρις να ειμαι 100% σιγουρος.
corsair04 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 δυο μόντεμ μαζί στην ίδια γραμμή δεν γίνεται αυτό που γίνεται είναι να βάλεις το μόντεμ το καλό στην πρίζα(τηλεφωνική) και να συνδέσεις το δεύτερο στο πρώτο μόντεμ μεσώ ethernet και να δουλεύει σαν access point
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά , έχω Forthnet και τα εξής router : Thomson TG585 της forthnet και ενα Netgear DGN2000. Αυτή τη στιγμή έχω σε λειτουργία το 1ο γιατι το 2ο μου εβγαζε καποια προβληματα με το wifi.Αυτο που θέλω τώρα είναι αν γίνεται να συνδέσω το netgear σε αλλο δωμάτιο και να το χρησιμοποιώ μόνο για ethernet. Έχω καλώδιο τηλεφώνου και στο δωμάτιο αλλα απο ότι είδα δεν γίνεται να συνδέσω 2 router σε μια τηλεφωνικη γραμμη. Υπάρχει κάποιος αλλος τρόπος να το κανω? το netgear δεν μπορει να παιξει ουτε σαν repeater ουτε εννοειται γινεται να εχεις 2 adsl router πανω σε μια γραμμη.θα πρεπει να ενωθουν μεταξυ τους με ethernet οπως και ναγινουν και καποιες απλες ρυθμισεις στο Netgear.βεβαια αν ειναι να ριξεις καλωδιο βαζεις ενα switch και δεν χρησιμοποιεις καν το netgear για να μην μπλεκεις με ρυθμισεις.τωρα αν δεν θες ethernet ή πας σε powerline δηλαδη ethernet διαμεσω πριζα ρευματος ειτε πας σε repeater/wireless bridge που παιρνει ασυρματα και δινει ειτε ασυρματα ειτε με καλωδιο.βεβαια θα χανεις λιγο σε ταχυτητα απο οτι αν εριχνες ethernet μεχρι μεσα.αν βαλεις το netgear παντως μεσα και θες να σου πουμε τι ρυθμισεις να κανεις just ask. εκτος αν εισαι τυχερος και πισω απο τον τοιχο αντι για τηλεφωνικο καλωδιο σου εχουν περασει Utp που το χρησιμοποιουν σαν τηλεφωνικο.εκει επειδη το Utp εχει τεσσερα ζευγαρια και το τηλεφωνο χρησιμοποιει μονο το ενα μπορεις να χρησιμοποιησεις τα αλλα 2 για να δωσεις ethernet.απλα πρεπει να ξερεις να το κανεις.δεν ειναι κατι δυσκολο μεν αλλα πρεπει να ξερεις πως θα πανε τα χρωματα και να βαζεις rj45 clips η να παρεις διπλη πριζα για να το φτιαξεις.γενικα να ψιλοπιανουν τα χερια σου και να μην σου ακουγονται κινεζικα.αλλιως ριχνεις Utp και μπορεις να το περασεις μεσα σε καναλι αν θες να φαινεται ομορφα.η αμεσως επομενη λυση ειναι τα powerlines που εφοσον μιλαμε για τον ιδιο πινακα θα παιξουν.δεν ειναι τρελα ακριβα εκτος αν πας σε devolo που ειναι πολυ καλα αλλα ακριβα.αλλιως πας σε netgear ,tp link.καλο θα ειναι να παρεις καποιο μοντελο που να εχει schuko πριζα πανω ωστε ναμπει το powerline στον τοιχο και το πολυπριζο πανω στο Powerline(αντι να ειναι παραλληλα) για λιγοτερες παρεμβολες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα