Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει τέτοιο τόπικ.Υπάρχουν TRAP και TRAP.. εγώ προσωπικά λ.χ τις χωρίζω με τις ετικέτες "SOUTHERN HIPHΟP TRASH" "TRAPSTEP" "TRAP" "EMOTIONAL TRAP" στο δικό μου προσωπικό Jukebox.Το κάθε ένα με το άλλο δεν έχει καμία μα καμία επαφή, και αν τα βάλεις σε έναν τρίτο που ακούει απλά Ελληνικά θα σου πιστοποιήσει πως είναι διαφορετικά μουσικά Genre και Sub-Genre ενώ βασίζονται στα ίδια χτυπήματα ρυθμού. Το χειρότερο όμως είναι άλλο. Πες λ.χ. πως αναφέρεσαι στον "ΤRAP" folder μου.. Αν κοζάρω λίγο τη φάτσα του καθενός και μου πει και bonus μια απλή καλησπέρα, θα τον ψυχολογήσω και θα του βρω track και track που λατρεύει και track που μισεί.. δεν έχουν να κάνουν με τον καλλιτέχνη, έχει να κάνει με τα ατμοσφαιρικά.Δε ζητάς βοήθεια, απλά και τεμπέλικα ζητάς για μ____ς.Το τόπικ απαιτώ να κλείσει.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 A, και to close with.Απόψε @Γκάζι παίζει Aero Chord, πήγαινε να πάρεις κάτι παραπάνω από ιδέες TS*, και άσε τα τόπικ. *tikitaka
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα