Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , πρόσφατα αγόρασα μια κινέζικη μνήμη Micro SD 64GB και την έβαλα σε μια κάμερα Rollei action camera 720p.

Το πρόβλημα μου είναι πως η μνήμη γίνεται Fat 32 όταν την βάζω στην κάμερα και αλλάζει το μέγεθος της στα 32GB (Βέβαια για κάποιο άγνωστο λόγο είναι Fat32 στα 64GB) και απ'όσα έχω ψάξει έχω βρεί πως το μέγιστο μέγεθος του format FAT32 είναι 32GB για κοιτάξτε παρακάτω την εικόνα και πείτε μου ΤΙΙΙ συμβαίνει :Ρ?
Επιπλέον δε μπορώ να καταλάβω γιατί Κομπλεξιάζουν τα βίντεο ώρες ώρες.(κινέζικη θα μου πεις...)

post-150997-0-31546200-1418666032_thumb.png

Δημοσ.

Στο site της Microsoft λεει πως στα Windows 2000 εχει περιορισμο που το FAT32 δεν μπορει να δημιουργησει πανω απο 32 GB,μπορει ομως να διαβασει πανω απο 32GB.  Μπορεις αν θες λεει επεισης να φτιαξεις FAT32 με χωρητικοτητα εως και 127,53 GB στα Windows 98. 

Λεει ακομα οτι αμα θελεις μπορεις να το κανεις ακομα κια παραπανω απο 127,53 GB αλλα αυτο δεν συσνιστατε γιατι δεν ειναι δοκιμασμενο και τεσταρισμενο απο την Microsoft. 

Στο βαζω και στα αγγλικα να δεις. 

Windows 2000 creates volumes up to 32 GB, but you can use larger volumes created by other operating systems such as Windows 98.

Windows 2000 can format new FAT32 volumes up to 32 GB in size but can mount larger volumes (for example, up to 127.53 GB and 4,177,918 clusters from a volume formatted with the limits of Windows 98). It is possible to mount volumes that exceed these limits, but doing so has not been tested and is not recommended.

Πηγή: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc938432.aspx

Δημοσ.

Καλησπέρα , πρόσφατα αγόρασα μια κινέζικη μνήμη Micro SD 64GB και την έβαλα σε μια κάμερα Rollei action camera 720p.

Το πρόβλημα μου είναι πως η μνήμη γίνεται Fat 32 όταν την βάζω στην κάμερα και αλλάζει το μέγεθος της στα 32GB (Βέβαια για κάποιο άγνωστο λόγο είναι Fat32 στα 64GB) και απ'όσα έχω ψάξει έχω βρεί πως το μέγιστο μέγεθος του format FAT32 είναι 32GB για κοιτάξτε παρακάτω την εικόνα και πείτε μου ΤΙΙΙ συμβαίνει :Ρ?

Επιπλέον δε μπορώ να καταλάβω γιατί Κομπλεξιάζουν τα βίντεο ώρες ώρες.(κινέζικη θα μου πεις...)

Καλά τρέξε ένα h2testw να δεις πόσα γίγα είναι πραγματικά γιατί θα κλαις τα αρχεία σου κάποια στιγμή που θα αρχίσεις να γράφεις στα "εικονικά" 64γιγα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...