cobracharged Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα προσφατα ενας φιλος μου ειχε φερει ενα δικο του laptop το οποιο υποστηριζε θυρες hdmi και καταφερε να μου δειξει οτι γινεται να βλεπεις την οθονη του laptop του στο ps3 μεσω ενος καλωδιου σε συδεση με το ps3 η τηλεοραση μου ειναι fullhd και εβλεπε τα παντα απο την τηλεοραση οτι εκανε στο laptop Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω laptop αλλα εναν σταθερο υπολογιστη με μια (pc οθονη) και επιθυμω να παιζω υπολογιστη και να βλεπω τα παντα στην τηλεοραση.... και παλι ΕΡΩΤΗΣΗ: Γινεται αυτο? θελει καποιο καλωδιο ειδικο που ενωνει ps3 και οθονη του pc? Ευχαριστω! Ξερει καποιος να μου απαντησει?
Bilbo1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 τι σχεση εχει το ps3 δεν καταλαβα..? συνδεεις την tv με την καρτα γραφικων του pc (εχει hdmi?) και εισαι ετοιμος
cobracharged Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 μπερδευτικα bilbo1 εγω συνδεω με vga καλωδιο την καρτα γραφικων moy με την οθονη του ενα μπλε ειναι αυτο δεν λες το ps3 ειναι ακυρο.... υπαρχουν καλωδια μεγαλυτερα του ενος μετρου?
Bilbo1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 ναι εγω χρησιμοποιω ενα hdmi 5 μετρα για αυτη τη δουλεια ποσο μακρυα ειναι η tv απο το pc?
driftingcris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 καποιες tv περνουν και Vga. δες την δικια σου αν εχει θυρα. παντως αν εχει hdmi ειναι οτι καλυτερο.
cobracharged Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 ειναι 3 4 μετρα οκ η αποσταση... το θεμα ειναι κανω δουλεια? το pc moy δεν εχει μαλλον hdmi καλα καταλαβα? η τηλεοραση μου εχει hdmi vga δεν εχει
driftingcris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 δες πισω αμα εχει θυρα, ή πες μας τι καρτα γραφικων εχεις(μοντελο-υλοποιηση) την δουλεια σου θα την κανεις ειτε με Hdmi, ειτε με Vga. απλα με hdmi θα εχεις πιο καλη εικονα
cobracharged Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 ειναι η nvidia 9400 gt εχει θυρα vga θυρα hdmi εχει απο οτι ειδα και αλλη μια θυρα ασπρη κενη εχει επισης οποτε φιλε αγοραζω ενα καλωδιο hdmi μεγαλης κλιμακας 3 5 μετρων κλπ?
driftingcris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 αφου εχει hdmi εισαι κομπλε τωρα το πως θα παιζεις με 9400 σε fullHD οθονη ειναι αλλο θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα