Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα προσφατα ενας φιλος μου ειχε φερει ενα δικο του laptop το οποιο υποστηριζε θυρες hdmi και καταφερε να μου δειξει οτι γινεται να βλεπεις την οθονη του laptop του στο ps3 μεσω ενος καλωδιου σε συδεση με το ps3 η τηλεοραση μου ειναι fullhd  και εβλεπε τα παντα απο την τηλεοραση οτι εκανε στο laptop

Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω laptop αλλα εναν σταθερο υπολογιστη με μια (pc οθονη) και επιθυμω να παιζω υπολογιστη και να βλεπω τα παντα στην τηλεοραση.... και παλι

ΕΡΩΤΗΣΗ:   Γινεται αυτο?           θελει καποιο καλωδιο ειδικο που ενωνει ps3 και οθονη του pc?             

Ευχαριστω! Ξερει καποιος να μου απαντησει?

Δημοσ.

τι σχεση εχει το ps3 δεν καταλαβα..?

συνδεεις την tv με την καρτα γραφικων του pc (εχει hdmi?) και εισαι ετοιμος

Δημοσ.

μπερδευτικα bilbo1 εγω συνδεω με vga καλωδιο την καρτα γραφικων moy με την οθονη του ενα μπλε ειναι αυτο δεν λες

το ps3 ειναι ακυρο....    υπαρχουν καλωδια μεγαλυτερα του ενος μετρου?

Δημοσ.

ειναι 3 4 μετρα οκ η αποσταση... το θεμα ειναι κανω δουλεια? το pc moy δεν εχει μαλλον hdmi καλα καταλαβα?

η τηλεοραση μου εχει hdmi  vga δεν εχει

Δημοσ.

δες πισω αμα εχει θυρα, ή πες μας τι καρτα γραφικων εχεις(μοντελο-υλοποιηση)

την δουλεια σου θα την κανεις ειτε με Hdmi, ειτε με Vga. απλα με hdmi θα εχεις πιο καλη εικονα

Δημοσ.

ειναι η nvidia 9400 gt      εχει θυρα vga          θυρα hdmi  εχει απο οτι ειδα      και αλλη μια θυρα ασπρη κενη εχει επισης 

οποτε φιλε αγοραζω ενα καλωδιο hdmi μεγαλης κλιμακας 3  5 μετρων κλπ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...