Xvipes Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος/plugin για να μπορώ να κάνω export διάφορα άρθρα σε csv και μετά να τα κάνω import έχοντας προσθέσει μερικές extra πληροφορίες.Δεν θέλω όμως να μου δημιουργήσει νέα άρθρα αλλά να κάνει edit τα ήδη υπάρχοντα. Υπάρχει κάτι τέτοιο? Ένα που δοκίμασα ήταν το https://wordpress.org/plugins/wp-ultimate-csv-importer/αλλά από όσο είδα δημιουργεί καινούργια άρθρα και δεν κάνει edit τα υπάρχοντα. Ευχαριστώ.
lion2486 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 τι θες να αλλάζεις; Την ιδέα να κάνει export/import το wp_posts πίνακα από τη βάση την σκέφτηκες; σου κάνει;
Xvipes Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Θέλω να προσθέσω 3 custom fields στα ήδη υπάρχουσα άρθρα και μετά να τα γεμίσω με διάφορες τιμές το κάθε ένα αλλά με μαζικό τρόπο. Χρειάζομαι όμως ui γιατί αυτό θα γίνεται από άτομο που δεν ξέρει/πρέπει να μπει στη βάση και να την πειράξει. Βρήκα τώρα το Custom Field Bulk Editor που πρακτικά κάνει αυτό που θέλω, αλλά αν υπάρχει κάποια πιο ολοκληρωμένη λύση καλοδεχούμενη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα