Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δύο πατερημά και ένα ωσαννά και έφτιαξε.

Ναι, με σκοπό βυζαντινής ψαλμωδίας:

Χάγιος χο Θεός, χάγιος χισχυρος, χάγιος χαθάνατος χελεησον χημάς.

Καλή ψυχή.

Δημοσ.

Δεν θέλω να το πετάξω, τόσα λεφτά έδωσα! Σώζεται? 

φιλε εχεις πολυ γελιο πραγματικα... :) κατασραφηκε δεν το βλεπεις; ημαρτον :)

Θα μας πεις και την ιστορία πίσω απ την πτώση; αυτο ειναι η αληθεια θα ηθελα να το μαθω και εγω ... ποιος ο λογος της πτωσης; :) 

Δημοσ.

φιλε εχεις πολυ γελιο πραγματικα... :) κατασραφηκε δεν το βλεπεις; ημαρτον :)

Γιατί το λες αυτό.

Τόσα λεφτά έδωσε το παιδί. Θα μαζέψει αλλα τόσα κι αλλα τόσα κι αλλα τοσα και θα το φτιάξει

Δημοσ.

Ξέρω,εντελώς άσχετο, και δεν είναι σε καμία περίπτωση κινητό για σύγκριση, αλλά πάει η μάνα μου το καλοκαίρι πριν 1,5 χρόνο να τινάξει την τσάντα της θάλασσας, ενώ ήταν σίγουρη πως δεν είχε κάτι μέσα. Μετά από λίγο ακούγεται ένα μπαμ, κάτι έπεσε από τον 5ο όροφο. Ήταν ένα Samsung Galaxy Pocket το οποίο δεν έπαθε τίποτα άλλο εκτός από το να γρατζουνιστεί και συνεχίζει και το χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα ο μπαμπάς μου.

Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια,πίστευα πως θα είχε αποτελιωθεί :)

Δημοσ.

Ξέρω,εντελώς άσχετο, και δεν είναι σε καμία περίπτωση κινητό για σύγκριση, αλλά πάει η μάνα μου το καλοκαίρι πριν 1,5 χρόνο να τινάξει την τσάντα της θάλασσας, ενώ ήταν σίγουρη πως δεν είχε κάτι μέσα. Μετά από λίγο ακούγεται ένα μπαμ, κάτι έπεσε από τον 5ο όροφο. Ήταν ένα Samsung Galaxy Pocket το οποίο δεν έπαθε τίποτα άλλο εκτός από το να γρατζουνιστεί και συνεχίζει και το χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα ο μπαμπάς μου.

Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια,πίστευα πως θα είχε αποτελιωθεί :)

Ελαφριά πλαστικά κινητά με λίγες ίντσες και μικρές μπαταρίες (που συμβάλλουν αισθητά στο ποσο ελαφριά, ογκώδης και συμπαγής ειναι μια συσκευή) δεν καταλαβαίνουν Χριστό. Βέβαια έχει σημασία και η πτώση. Το παλιό μου κινητό χωρίς θήκη έπεσε με την πλάτη απτό μηχανάκι και δεν έπαθε τίποτα και μετά που έβαλα θήκη για να το προστατεύσω όταν έτρωγα μου έπεσε από την τσέπη και απτην καρέκλα στο χαλί έγινε άχρηστο.

Δημοσ.

Είδες και δε ζει και ο Παίσιος πλέον να του το πήγαινες. Μα βρε παιδιά αυτό το χωρίς θήκες κλπ δεν το καταλαβαινω πραγματικά. Μπορεί και να την είχες γλυτώσει με μια θήκη καλή σιλικόνης από πίσω και κανα tempered glass μπροστά. Τόσα λεφτά κάνουν αυτές οι συσκευές, είναι κρίμα. Εδώ του άντρα μου το 4s που του γκρίνιαζα για θήκη τόσο καιρό και έχει πάθει ηλιθιότητα δυο φορές. Τη μια ήταν πάνω στο γραφείο του και φόρτιζε και πήγε από κάτω νερό από τα παγάκια του ποτηριου του φραπέ τα οποία όπως έλιωσαν κατέβασε νερά το ποτήρι και σκάσαμε 120 ευρώ για οθόνη, καινούρια υποδοχή φόρτισης, μπαταρία και δε συμμαζευόταν. Και τη δεύτερη φορά του έπεσε από το τσαντάκι με τη μούρη και αποσυνδέθηκε το καλωδιάκι που συνδέει την οθόνη με το logicboard και σκάσαμε άλλο ένα 20αρικο. Βάλτε κάτι να έχετε το κεφάλι ήσυχο. 

Τώρα στην περιπτωση σου σε πρώτη φάση πρέπει να πάει σε εξουσιοδοτημενο και μεγάλο κατα προτίμηση κατάστημα και να σου πουν τις επιλογές σου (αν μπορείς με κάποια χρέωση να πάρεις ανακατασκευασμένο θα είναι το καλύτερο)

• Like 3
Δημοσ.

Είδες και δε ζει και ο Παίσιος πλέον να του το πήγαινες. Μα βρε παιδιά αυτό το χωρίς θήκες κλπ δεν το καταλαβαινω πραγματικά. Μπορεί και να την είχες γλυτώσει με μια θήκη καλή σιλικόνης από πίσω και κανα tempered glass μπροστά. Τόσα λεφτά κάνουν αυτές οι συσκευές, είναι κρίμα. Εδώ του άντρα μου το 4s που του γκρίνιαζα για θήκη τόσο καιρό και έχει πάθει ηλιθιότητα δυο φορές. Τη μια ήταν πάνω στο γραφείο του και φόρτιζε και πήγε από κάτω νερό από τα παγάκια του ποτηριου του φραπέ τα οποία όπως έλιωσαν κατέβασε νερά το ποτήρι και σκάσαμε 120 ευρώ για οθόνη, καινούρια υποδοχή φόρτισης, μπαταρία και δε συμμαζευόταν. Και τη δεύτερη φορά του έπεσε από το τσαντάκι με τη μούρη και αποσυνδέθηκε το καλωδιάκι που συνδέει την οθόνη με το logicboard και σκάσαμε άλλο ένα 20αρικο. Βάλτε κάτι να έχετε το κεφάλι ήσυχο. 

Τώρα στην περιπτωση σου σε πρώτη φάση πρέπει να πάει σε εξουσιοδοτημενο και μεγάλο κατα προτίμηση κατάστημα και να σου πουν τις επιλογές σου (αν μπορείς με κάποια χρέωση να πάρεις ανακατασκευασμένο θα είναι το καλύτερο)

Και πως θα φαίνεται το μήλο του αηφόν στο τραπέζι του καφενέ; Δε σκέφτεστε καθόλου ορισμένοι...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...