Προς το περιεχόμενο

LG G3 lollipop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις πήρα σήμερα το android 5. Πρώτες εντυπώσεις; απίστευτη βελτίωση στην ταχύτητα. 10000+ παραπάνω σκορ στο antuntu. Πολύ πιο smooth, τα notifications άλλαξαν όπως και τα πολλαπλά παράθυρα. Μένει να δω από μπαταρία πως πάει

post-57698-0-51307500-1418653791_thumb.jpg

post-57698-0-28017300-1418653801_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις πήρα σήμερα το android 5. Πρώτες εντυπώσεις; απίστευτη βελτίωση στην ταχύτητα. 10000+ παραπάνω σκορ στο antuntu. Πολύ πιο smooth, τα notifications άλλαξαν όπως και τα πολλαπλά παράθυρα. Μένει να δω από μπαταρία πως πάει

Πρέπει να τους δώσεις λίγο χρόνο για να δεις πως θα πάει η κατανάλωση της μπαταρίας. Τι πρώτες μέρες μέρες είναι ακόμα στη φάση της προσαρμογής.

• Like 1
Δημοσ.

LG G3 32GB ελληνικό, μου ήρθε ΟΤΑ αλλά επέλεξα να την κάνω μέσω Suite (για να πάρω και full backup), δεν πήγε τίποτα στραβά, και η Lollipop πετάει σε σχέση με την ΚitΚat !!! B) 

Δημοσ.

LG G3 32GB ελληνικό, μου ήρθε ΟΤΑ αλλά επέλεξα να την κάνω μέσω Suite (για να πάρω και full backup), δεν πήγε τίποτα στραβά, και η Lollipop πετάει σε σχέση με την ΚitΚat !!! B) 

Η μπαταρία με καίει εμένα, εγώ έχω το 2G και πολύ μέτρια...ελπίζω να στρώσει...
Δημοσ.

Πρέπει να τους δώσεις λίγο χρόνο για να δεις πως θα πάει η κατανάλωση της μπαταρίας. Τι πρώτες μέρες μέρες είναι ακόμα στη φάση της προσαρμογής.

Υπάρχει κάποια πηγή γι αυτό? Ρωτάω γιατί το βλέπω να το λένε συχνά αλλά ποτέ δεν έχω δει που τον βασίζουν τον παραπάνω ισχυρισμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...