AnasKapa Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σε ολους. Γραφω για ενα πρωτογνωρο για εμενα προβλημα και την απαραδεκτη αντιμετωπιση απο την Samsung. Εχω ενα νοτε 3 που εδω και 4 ημερες εχει "χασει" πληρως την οθονη του. Το υπολοιπο λειτουργει κανονικα(ετσι ακουγεται). Πριν απο 6 ημερες χρειαστηκαι να τοποθετησω μια δευτερη μπαταρια στο κινητο και ξεκουμπωσα την πλατη της S View Samsung θηκης που διατειρω απο την πρωτη στιγμη το κινητο .Η συσκευη βρισκεται με υπολοιπο 11 μηνων εγγυση. Κουμπωνοντας το και μετα πατηρησα μετα απο 2 3 ωρες πως η οθονη δεν ανοιγε καθολου. Ακολουθησαν δυο τρεις ακομα επανατοποθετησεις της μπαταριας εως ουτου να καταλαβω πως το υπολοιπο τηλεφωνο λειτουργουσε κανονικα εκτος απο την οθονη. Ηδη καποιες περιεργες πιξελοηδεις φωτησεις συνεβαιναν τις προηγουμενες ημερες κατα την εκινηση της συσκευης.Προσεχοντας καλυτερα προσεξα οτι απο την μια πλευρα και με εναρξη το μεταλικο πλαισιο της συσκευης αρχιζε μια δεσμη 5 ρωγμων εσωτερικων (που δεν μπορει καποιος να ψιλαφησει απο εξω) και εφταναν περιμου 3 με 4 εκατοστα με τοξοηδη μορφη. Το Σαβατο πηγα την συσκευη στο πλαισιο και μου προτειναν -για πιο γρηγορα νατο παω σε εξουσιοδοτημενο σερβις στην ARVATO H THN SMARTEC. Σημερα που το πηγα με κοπο του επεισα να ακουσουν και να δουν αυτο που τους ελεγα και εδειχνα. Οτι: Η οθονη διχως να πεσει διχως κανενα ιχνος προσρκουσης ειχε ραγισει απο μεσα με αιτια το κουμπωμα της πλατης της θηκης της Samsung, και οτι ειναι πλεον νεκρη και το κινητο αχρηστευμενο. Αρνηθηκαν την εγγυηση, λεγοντας μου πωςγραφει μεσαη εγγυηση πως η ¨σπασμενη οθονη " ( δεν καλυπτεται απο την εγγυηση της σαμασουνγκ. Θελους 200 ευρω για την αντικατασταση της. Του ζητησα γραπτα τα λεγομενας τους και μετα απο τον τυπικο ελεγχο "ειδαν" και ενα προγραμμα που συνηθως εγκαθιστατει οταν ρουταριστει η συσκευη παρολο που φοραει την επισημη rom της σαμσοθνγκ 2 μηνες τωρα. οποτε εχει δυο λογους που "πια" που δεν ειναι σε εγγυηση !!!.. Επισης δεν αναγνωριζεται η samobile.com ως επισιμος διανομεας Samasung Roms παραμονο δικες τους (επισημες ) εγκαταστασεις rom!!!. Επικοινωνησα με την Samasung μου δηλωθηκε ρητα πως δεν ισχυει η εγγυηση για "σπασμενη" οθονη ουτε και απο ορθη χρηση αυθεντικων αξεσουαρ της εταιριας οπως η θηκη που αναφερα ... Καλα .. στεκουν αυτα η θλουν αγωγες και συνηγορο του καταναλωτη για να μαθουν πως δν ειμαστε ουτε ασχετοι, ουτε ηλιθιοι ουτε ¨μαλακες" και γιεςΣερ ... Παρακαλω την αποψη σας Η συσκευη αγοραστηκαι απο το πλαισιο 2-10-2013 799 ευρω. Ολες οι συνομιλιες μου ειναι καταγεγραμενες.
Grey Warden Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Απ ο,τι κατάλαβα θα έχει γράψει αφού λέει οτι 2 μήνες τώρα φοράει την επίσημη που σημαίνει οτι της είχε φορέσει custom rom. Το πρόβλημα που το σερβις ζητάει υπέρογκα ποσά για επισκευές σε σύγκριση με την αξία του κινητού είναι γνωστό για όλες τις εταιρίες. Το θέμα είναι AnasKapa δεν γνώριζες για τον Knox Counter και πως αν βάλεις custom rom γράφει 0x1 και το κινητό βγαίνει αυτόματα εκτός εγγύησης; Έχουν επισκευαστεί Notes και με γραμμένο Knox counter αλλά μόνο αν είσαι τυχερός και είτε δεν το ελέγξουν είτε απλά ΄΄το περάσουν΄΄ στο ντούκου. Μακάρι να βγάλεις άκρη με το συνήγορο του καταναλωτή αλλά η Samsung θεωρητικά και πρακτικά μπορεί να στο βγάλει εκτός εγγύησης άνετα με γραμμένο το Knox counter. Βλακεία μεγάλη των Κορεατών βέβαια. (κι εγώ με Note 3 ρουταρισμένο με επίσημη rom είμαι-υπάρχει τρόπος να μην γράψει ο Knox counter με απλό root- και δεν έχω βάλει custom rom λόγω της εγγύησης)
StigmaX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Προφανώς η οθόνη έσπασε από κάποια ατσαλη κίνηση που έχεις κάνει. Δεν υπάρχει κατασκευαστής που θα σε καλύψει για σπάσιμο οθόνης πάρα μόνο αν είναι στα πλαίσια κάποιας καμπάνιας όπως έχει κάνει η htc και η Apple στην Αμερική. Μετά έχεις και γραμμένο Knox, περιμένεις να έχεις και εγγύηση? Δύο λύσεις, είτε δίνεις τα 200 για επισκευή, ίσως λιγότερα σε κάποιον εξωτερικό. Η το πουλάς ανταλλακτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα