Captan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, τα παιχνιδια ειναι ημερησια. Νομιζω οτι με κερδιζει η p600. Εχω μια πολυ καλη προσφορα για αυτην και στα διαφορα τεστ που εχω δει, βγαζει τις καλυτερες φωτογραφιες συγκριτικα με τις υπολοιπες compact mega zoom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δεν το κόβω αυτο το πραγματάκι να μπορει να πιάσει focus ικανοποιητικά γρήγορα σε τέτοια απόσταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 γιατί να πάρεις αυτη έχει ογκό δεν έχει καλή εστίαση ούτε καν ποιοτική φωτογραφία καλύτερα nikon j... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, τα παιχνιδια ειναι ημερησια. Νομιζω οτι με κερδιζει η p600. Εχω μια πολυ καλη προσφορα για αυτην και στα διαφορα τεστ που εχω δει, βγαζει τις καλυτερες φωτογραφιες συγκριτικα με τις υπολοιπες compact mega zoom. μονο με dslr θα εχεις ανεκτα αποτελεσματα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Και με καλή dslr τα εισαγωγικά τις Νίκον δεν φημίζονται για την εστιάση τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 καλη εστιαση εχεις απο 5200 και πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Εκτός αν είσαι και γ@μω manual-ίστας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrnsst Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια θελω βοηθεια πως μπορω να περασω λεζαντα κατω απο φωτογραφιες πχ οπως το red carpet η το carpe diem με την μια κ οχι μια μια φωτογραφια...δοκιμασα μεσω photoshop αλλα λογω διαφορας διαστασεων γινεται μπερδεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια θελω βοηθεια πως μπορω να περασω λεζαντα κατω απο φωτογραφιες πχ οπως το red carpet η το carpe diem με την μια κ οχι μια μια φωτογραφια...δοκιμασα μεσω photoshop αλλα λογω διαφορας διαστασεων γινεται μπερδεμα δοκιμασε το lightroom! εχει επιλογη για watermark! οποτε επιλεγεις τις φωτογραφιες και πας στις ρυθμισεις του Export επιλεγεις το watermark και σου αποθηκευει τις φωτογραφιες με το watermark που θες δες εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) To καλύτερο που μπορείς να κάνεις με τα χρήματα που έχεις είναι να αγοράσεις μια PENTAX K50 με κιτ φακών 18-55 & 50-200WR τώρα που έπεσε λίγο η τιμή της. http://www.vnp.gr/eikona-and-hxos/fotografikes-mixanes/pentax/pentax-k-50-kit-black--dal-18-55-wr--50-200-wr.html Είναι μια πολύ πολύ καλή μηχανή με 2 φακούς για να καλύψουν όσο το δυνατόν αυτά που θες και σε τιμή 535€ ! Νομίζω πως είναι η καλύτερη μηχανή στα χρήματα που ζητάς ! Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2015 από adtakhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 πολύ καλη επιλογή η κ50 με ποιότητα σώματος που δεν θα βρείς σε άλλη μάρκα στην τιμή αυτή άριστη εργονομία και αδιάβροχη....επίσεις στα σκοτινά πολύ καλός αισθητήρας.. όμως,..... δεν φημίζεται για το βίντεο της και η εστίασή της έχει κάποια θεματακια οχι οτι δεν είναι γρήγορη και ακριβής αλλα αν την θέλεις για tracking υπάρχουν καλύτερες επιλογές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Ναι, παρα το οτι μ αρεσει η Pentax και ημουν παντα κατα των φαβορι, κι εγω εχω ακουσει οτι κατι δεν παει καλα με το video. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι τόσο κακό και το sr στον αισθήτηρα βοηθάει πολύ σε παλιούς manual φακούς.. Απλά θέλει χειροκίνητη εστίαση και δεν γράφει στέρεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Τελικα πηρα τη Sony A58 και νομιζω οτι επραξα πολυ σωστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα