Προς το περιεχόμενο

Ubuntu 12.04

DevelopeApps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω καψη dvd για ubuntu 12.04  και εχω windows 8.1 pro  θελω να εχω και τα 8 και τα ubuntu αλλα οταν παω να κανω εγκατασταση τα  ubuntu δεν μου αναγνωριζη το ΛΣ  αλλα ουτε και το partition που εχω φτιαξει τι φταιει?

Δημοσ.

Το partition που εχεις φτιαξει το εχεις φορμαρει σε ntfs? Αν ναι, κακως, γιατι δεν το θελει ο installer του ubuntu ετσι. Καντο unallocated space και μετα πες στον installer να το φορμαρει ο ιδιος και να εγκαταστησει το ubuntu εκει.

Δημοσ.

τι ακριβώς εννοείς δεν σου το αναγνωρίζει ? εισαι σε desktop ή laptop ?

ειμαι σε laptop

Το partition που εχεις φτιαξει το εχεις φορμαρει σε ntfs? Αν ναι, κακως, γιατι δεν το θελει ο installer του ubuntu ετσι. Καντο unallocated space και μετα πες στον installer να το φορμαρει ο ιδιος και να εγκαταστησει το ubuntu εκει.

μα unallocated το εχω αλλα δεν μου το αγνωριζη...επισης οταν μπαινω στο bios για boot εχω το συστημα UEFI

Δημοσ.

Μηπως αγνοει το δισκακι και παει και κανει κατευθειαν εκκινηση απο το σκληρο?

μπαινω κανονικα στο ubutu απο cd το διαβαζει κανονικα  αλλα οταν παταω install το ubuntu δεν μου αναγνωριζει σαν λειτουργικο τα windows 8   και παταω   στο something else για να κανω την εγκατασταση μετα βλεπω οτι στο σκληρο δισκο δεν υπαρχει το partition που εχω κανει αλλα ουτε βλεπω τα αρχεια απο τα windows καταλαβατε?

Δημοσ.

Αν δεν σου αναγνωρίζει τα windows και δεν τα βλέπεις κατά την εγκατάσταση σου βγάζει τον σκληρό σαν ενιαίο για να κάνεις εγκατάσταση σε όλο το δίσκο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...