DevelopeApps Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια εχω καψη dvd για ubuntu 12.04 και εχω windows 8.1 pro θελω να εχω και τα 8 και τα ubuntu αλλα οταν παω να κανω εγκατασταση τα ubuntu δεν μου αναγνωριζη το ΛΣ αλλα ουτε και το partition που εχω φτιαξει τι φταιει?
vaiosgtr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 τι ακριβώς εννοείς δεν σου το αναγνωρίζει ? εισαι σε desktop ή laptop ?
jim_p Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Το partition που εχεις φτιαξει το εχεις φορμαρει σε ntfs? Αν ναι, κακως, γιατι δεν το θελει ο installer του ubuntu ετσι. Καντο unallocated space και μετα πες στον installer να το φορμαρει ο ιδιος και να εγκαταστησει το ubuntu εκει.
DevelopeApps Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 τι ακριβώς εννοείς δεν σου το αναγνωρίζει ? εισαι σε desktop ή laptop ? ειμαι σε laptop Το partition που εχεις φτιαξει το εχεις φορμαρει σε ntfs? Αν ναι, κακως, γιατι δεν το θελει ο installer του ubuntu ετσι. Καντο unallocated space και μετα πες στον installer να το φορμαρει ο ιδιος και να εγκαταστησει το ubuntu εκει. μα unallocated το εχω αλλα δεν μου το αγνωριζη...επισης οταν μπαινω στο bios για boot εχω το συστημα UEFI
jim_p Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μηπως αγνοει το δισκακι και παει και κανει κατευθειαν εκκινηση απο το σκληρο?
DevelopeApps Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μηπως αγνοει το δισκακι και παει και κανει κατευθειαν εκκινηση απο το σκληρο? μπαινω κανονικα στο ubutu απο cd το διαβαζει κανονικα αλλα οταν παταω install το ubuntu δεν μου αναγνωριζει σαν λειτουργικο τα windows 8 και παταω στο something else για να κανω την εγκατασταση μετα βλεπω οτι στο σκληρο δισκο δεν υπαρχει το partition που εχω κανει αλλα ουτε βλεπω τα αρχεια απο τα windows καταλαβατε?
ALLisCHAOS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 καταλαβατε? οχι.. και τι βλέπεις? Αν μπορούσες να έβαζες κανένα printScreen νομίζω θα βοηθούσε...
vaiosgtr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 εγω καταλαβα αλλα δεν ξερω τι μπορει να φταιει
chek2fire Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεν σου αναγνωρίζει τα windows και δεν τα βλέπεις κατά την εγκατάσταση σου βγάζει τον σκληρό σαν ενιαίο για να κάνεις εγκατάσταση σε όλο το δίσκο?
harislinuxos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Aν εχεις secure boot που μαλλον εχεις, καλυτερα βαλε τα ubuntu 14.04 Και προσπάθησε ξανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα