Thessalonikios200 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 OffTopic: 5.2 δεν το λες και phablet.. Δεν ειπα οτι ειναι μαθε να διαβαζεις...μπορει καποιος να ειναι κοντος με μικρα χερια αρα γιαυτον ειναι phablet ! Για εμενα ειναι μικρο εννοειται ! Εγω ανεβαινω στις 5.7 η 6 συντομα.
Tragic! Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δεν ειπα οτι ειναι μαθε να διαβαζεις...μπορει καποιος να ειναι κοντος με μικρα χερια αρα γιαυτον ειναι phablet ! Για εμενα ειναι μικρο εννοειται ! Εγω ανεβαινω στις 5.7 η 6 συντομα. Οκ μη με φας Bighand μάλλον δεν κατάλαβα καλά. Αλλά οχι και να μαθω να διαβαζω, απτή στιγμή που δεν ξέρεις τι γράφεις.. Κατα τα αλλα αν το θες για phablet καλο ειναι στα 250ευρω.
Thessalonikios200 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δεν ειπα οτι ειναι μαθε να διαβαζεις...μπορει καποιος να ειναι κοντος με μικρα χερια αρα γιαυτον ειναι phablet ! Για εμενα ειναι μικρο εννοειται ! Εγω ανεβαινω στις 5.7 η 6 συντομα. Οκ μη με φας Bighand μάλλον δεν κατάλαβα καλά. Αλλά οχι και να μαθω να διαβαζω, απτή στιγμή που δεν ξέρεις τι γράφεις.. Κατα τα αλλα αν το θες για phablet καλο ειναι στα 250ευρω. Ωχ ρε φίλε όρεξη έχεις... Λοιπόν εγώ έγραψα την άποψή μου, αν έχεις άλλη Οκ δεκτή. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το είχα το κινητό και το ξέρω από έξω.
Tragic! Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ωχ ρε φίλε όρεξη έχεις... Λοιπόν εγώ έγραψα την άποψή μου, αν έχεις άλλη Οκ δεκτή. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το είχα το κινητό και το ξέρω από έξω. Αδερφέ μου μην αρπαζεσαι έτσι εύκολα. Καλό σου βράδυ.
Thessalonikios200 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ωχ ρε φίλε όρεξη έχεις... Λοιπόν εγώ έγραψα την άποψή μου, αν έχεις άλλη Οκ δεκτή. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το είχα το κινητό και το ξέρω από έξω. Αδερφέ μου μην αρπαζεσαι έτσι εύκολα.Καλό σου βράδυ. Όλα καλά φιλαράκι. Καλό βράδυ και σορρυ αν σε πείραξε κάτι.
Tragic! Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Όλα καλά φιλαράκι. Καλό βράδυ και σορρυ αν σε πείραξε κάτι. Μια χαρά να σαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα