Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

OffTopic: 5.2 δεν το λες και phablet..

Δεν ειπα οτι ειναι μαθε να διαβαζεις...μπορει καποιος να ειναι κοντος με μικρα χερια αρα γιαυτον ειναι phablet ! Για εμενα ειναι μικρο εννοειται ! Εγω ανεβαινω στις 5.7 η 6 συντομα.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι ειναι μαθε να διαβαζεις...μπορει καποιος να ειναι κοντος με μικρα χερια αρα γιαυτον ειναι phablet ! Για εμενα ειναι μικρο εννοειται ! Εγω ανεβαινω στις 5.7 η 6 συντομα.

Οκ μη με φας Bighand μάλλον δεν κατάλαβα καλά. Αλλά οχι και να μαθω να διαβαζω, απτή στιγμή που δεν ξέρεις τι γράφεις..

Κατα τα αλλα αν το θες για phablet καλο ειναι στα 250ευρω.

Δημοσ.

Οκ μη με φας Bighand μάλλον δεν κατάλαβα καλά. Αλλά οχι και να μαθω να διαβαζω, απτή στιγμή που δεν ξέρεις τι γράφεις..

Κατα τα αλλα αν το θες για phablet καλο ειναι στα 250ευρω.

Ωχ ρε φίλε όρεξη έχεις... Λοιπόν εγώ έγραψα την άποψή μου, αν έχεις άλλη Οκ δεκτή. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το είχα το κινητό και το ξέρω από έξω.
Δημοσ.

Ωχ ρε φίλε όρεξη έχεις... Λοιπόν εγώ έγραψα την άποψή μου, αν έχεις άλλη Οκ δεκτή. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το είχα το κινητό και το ξέρω από έξω.

Αδερφέ μου μην αρπαζεσαι έτσι εύκολα.

Καλό σου βράδυ.

Δημοσ.

Αδερφέ μου μην αρπαζεσαι έτσι εύκολα.

Καλό σου βράδυ.

Όλα καλά φιλαράκι. Καλό βράδυ και σορρυ αν σε πείραξε κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...