killmelater Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ποιο κινητο ειπες οτι εχεις?? Αν ειναι να πουλησουμε το!G2 για να παρουμε αυτο!!! Εφοσον ειναι τοοοοοοοο καλο!!!! 1
Tragic! Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ποιο κινητο ειπες οτι εχεις?? Αν ειναι να πουλησουμε το!G2 για να παρουμε αυτο!!! Εφοσον ειναι τοοοοοοοο καλο!!!! Ένα υπάρχει.. Σε πρόλαβε άλλος στον οποίο ανήκει αποκλειστικά. Εσύ να μείνεις με το L(a)G σου και ζήλευε τον άλλον που πατάει την ταχύτητα του Note4, την οθόνη του G3, την κάμερα του 1020 και τη smoothια του iPhone6 με το τεχνολογικο επίτευγμα της NASA στα χέρια του. Εμάς οι μπακατελες μας ούτε για τσόντες δεν κάνουν.. 2
killmelater Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ένα υπάρχει.. Σε πρόλαβε άλλος στον οποίο ανήκει αποκλειστικά. Εσύ να μείνεις με το L(a)G σου και ζήλευε τον άλλον που πατάει την ταχύτητα του Note4, την οθόνη του G3, την κάμερα του 1020 και τη smoothια του iPhone6 με το τεχνολογικο επίτευγμα της NASA στα χέρια του. Εμάς οι μπακατελες μας ούτε για τσόντες δεν κάνουν.. Χαχαχαχαχχαα εισαι τρελος ρεε.. επεσα απο την καρεκλα απο τα γελια.. 1
Fotis2210 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μακρία από lg Μόνο και μόνο που βλέπεις τόσα και τόσα post με συμβουλές για να εξαλείψεις το lag καταλαβαίνεις ότι απλά δεν... Πρώην κάτοχος 4x hd και ακόμα από αυτά που έχω διαβάσει για το g3 είναι σχεδόν τα ίδια με αυτά που διάβαζα όταν αγόραζα το 4x hd. Ακριβως αυτο! Μακρια απο lg, εχω 4x hd και μπορω να πω οτι ειναι απλα αθλιο! σε αυτα τα λεφτα δες note 3 neo αν δεν εχεις θεμα απο μεγεθος! αλλιως πας σε windows phone(νοκια lumia 830,730κτλ.)
Tragic! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ακριβως αυτο! Μακρια απο lg, εχω 4x hd και μπορω να πω οτι ειναι απλα αθλιο! σε αυτα τα λεφτα δες note 3 neo αν δεν εχεις θεμα απο μεγεθος! αλλιως πας σε windows phone(νοκια lumia 830,730κτλ.) Και το Samsung galaxy s ειναι άθλιο οποτε όλα τα Samsung άρα και το Note 3 & 4. Αναρωτιέμαι με ποια λογική γράφετε αυτά που γράφετε.. Λόγω της παρόδου του '15 τα έχετε χάσει.. Εγώ και αν πετάχτηκα απτην καρέκλα με αυτό που διάβασα πραγματικά. 1
killmelater Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Συγκρινετε ενα παμπαλαιο κινητο το 4x hd με πια λογικη ακριβως?? 1
Tragic! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Συγκρινετε ενα παμπαλαιο κινητο το 4x hd με πια λογικη ακριβως?? Με τη λογική που άμα ακολουθούσα δε θα αγοραζα το Lumia 930 λόγω του ασκημου design του 3310. 2
efo355 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Συγκρινετε ενα παμπαλαιο κινητο το 4x hd με πια λογικη ακριβως?? Με τη λογική του ότι και τότε όλοι λέγανε ότι ήταν απίστευτα γρήγορο και ακριβώς τα ίδια με αυτά που ακούω από android χρήστες για αλαγκάριστες συσκευές. Βέβαια για εμάς που χρησιμοποιούμε wp όλα τα άλλα λαγκαρουν
Tragic! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Με τη λογική του ότι και τότε όλοι λέγανε ότι ήταν απίστευτα γρήγορο και ακριβώς τα ίδια με αυτά που ακούω από android χρήστες για αλαγκάριστες συσκευές. Βέβαια για εμάς που χρησιμοποιούμε wp όλα τα άλλα λαγκαρουν Όλοι ειναι λάθος και εσύ σωστός δλδ.Τέτοια android ΔΕ λαγκαρουν τα 2G RAM ειναι καλή μνήμη και ο snapdragon 800 βγάζει δόντια όπως και να το κάνουμε. Και όταν λες "για μας" που χρησιμοποιούμε WP ή εμένα να βγάζεις απέξω ή να αναφέρεσαι στον εαυτό σου. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2015 από Tragic!
killmelater Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Σαν να μου λες τωρα το laptop gaming που ειχα παρει πριν 5 χρονια πρεπει να δουλευει το ιδιο με τις σημερινες απαιτησεις παιχνιδιων Και,δεν παυει καθε εταιρια να εξελισετε με την,παροδο του χρονου,, μπορει τοτε να,εβγαζε οχι και τοσο καλα κινητα οπως τωρα, εχω lg g2 και μιλαω γενικοτερα για την LG αλλα κυριος για το δικο μου smartphone
efo355 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Όλοι ειναι λάθος και εσύ σωστός δλδ. Τέτοια android ΔΕ λαγκαρουν τα 2G RAM ειναι καλή μνήμη και ο snapdragon 800 βγάζει δόντια όπως και να το κάνουμε. Και όταν λες "για μας" που χρησιμοποιούμε WP ή εμένα να βγάζεις απέξω ή να αναφέρεσαι στον εαυτό σου. Καλά χαλάρωσε δε σου βρίσαμε και καμιά οικογένεια για κινητά μιλάμε....και εφόσον το παίρνεις τόσο προσωπικά δεν ασχολούμαι άλλο γιατί δεν έχω και καμιά διάθεση Adios!
Tragic! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Καλά χαλάρωσε δε σου βρίσαμε και καμιά οικογένεια για κινητά μιλάμε....και εφόσον το παίρνεις τόσο προσωπικά δεν ασχολούμαι άλλο γιατί δεν έχω και καμιά διάθεση Adios! Μια χαρα κουλ ειμαι, ιδέα σου μάλλον τα περί "το πήρα προσωπικά" Απλά όταν εκφραζεις την αποψη σου για οτιδήποτε να μιλάς για πάρτη σου όχι για τους άλλους. Μάλλον εσύ αρπάχτηκες και φευγεις ενώ συζητάμε. Λοιπόν κι από μένα.. Adios! (?)
Thessalonikios200 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 χαλαρωστε ...το G2 δεν κολλαει ποτε αλλα εχει αλλα πιο σημαντικα προβληματα. καταρχας δεν εχει καλο σημα και μεσα στην ημερα σε ψαχνουν φιλοι και συνεργατες . Επειτα το Gps αλλου εισαι αλλου σε δειχνει ...αν βρεις που πας φτυσε με. Αλλο ενα θεμα ειναι το ηχειο του,οτι ηχου και να του ειχα βαλει, στο αυτοκινητο χωρις μουσικη δεν το ακουγα με τιποτα,αρα παλι εχανα κλησεις σημαντικες!!! Κατα τα αλλα αν το θες για phablet καλο ειναι στα 250ευρω. Για κινητο κανει αλλα να ξερεις οτι εχει αυτα τα προβληματα σε ολες τις παρτιδες ( εχω αλλαξει πολλες)
Tragic! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 χαλαρωστε ...το G2 δεν κολλαει ποτε αλλα εχει αλλα πιο σημαντικα προβληματα. καταρχας δεν εχει καλο σημα και μεσα στην ημερα σε ψαχνουν φιλοι και συνεργατες . Επειτα το Gps αλλου εισαι αλλου σε δειχνει ...αν βρεις που πας φτυσε με. Αλλο ενα θεμα ειναι το ηχειο του,οτι ηχου και να του ειχα βαλει, στο αυτοκινητο χωρις μουσικη δεν το ακουγα με τιποτα,αρα παλι εχανα κλησεις σημαντικες!!! Κατα τα αλλα αν το θες για phablet καλο ειναι στα 250ευρω. Για κινητο κανει αλλα να ξερεις οτι εχει αυτα τα προβληματα σε ολες τις παρτιδες ( εχω αλλαξει πολλες) OffTopic: 5.2 δεν το λες και phablet..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα