Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποσπώμενη μπαταρία;

Γιατί;

Για να έχεις την δυνατότητα να την αλλάξεις σε περίπτωση που "πέσει" η χωρητικότητά της μετά απο καιρό.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μακρία από lg

Μόνο και μόνο που βλέπεις τόσα και τόσα post με συμβουλές για να εξαλείψεις το lag καταλαβαίνεις ότι απλά δεν...

Πρώην κάτοχος 4x hd και ακόμα από αυτά που έχω διαβάσει για το g3 είναι σχεδόν τα ίδια με αυτά που διάβαζα όταν αγόραζα το 4x hd.

Δημοσ.

Για να έχεις την δυνατότητα να την αλλάξεις σε περίπτωση που "πέσει" η χωρητικότητά της μετά απο καιρό.

Το πας σε ένα μάστορα και παίρνει 5€ παραπάνω σιγά. Με αυτόν τον περιορισμό χάνεις το 50% των συσκευών. Μέχρι να χαλάσει η μπαταρία άλλωστε ειδικά άμα της φέρεσαι καλά μάλλον πρώτα θα πεθάνει το κινητό ή θα παλιώσει ή θα το βαρεθείς ή χίλια δυο. Σίγουρα προτιμότερο καθώς και δεν τρέχεις σε μαστορους και άμα σπάσει πχ το καπάκι είναι φτηνό για αλλαγή η βρίσκεις πιο εύκολα θήκη που αντικαθιστά το εργοστασιακο κάλυμμα. Απλά δεν το θεωρώ κριτήριο επιλογής καθώς τα θετικά του επισκιάζονται από το τραγικά χαμηλό ποσοστό καλών συσκευών της αγοράς με αυτο το προνόμιο.

Μακρία από lg

Μόνο και μόνο που βλέπεις τόσα και τόσα post με συμβουλές για να εξαλείψεις το lag καταλαβαίνεις ότι απλά δεν...

Πρώην κάτοχος 4x hd και ακόμα από αυτά που έχω διαβάσει για το g3 είναι σχεδόν τα ίδια με αυτά που διάβαζα όταν αγόραζα το 4x hd.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα κινητής, πιάσε το Lg G2, κάνε μια μικρή πλοήγηση στο μενού, μπες λίγο ίντερνετ και βάλε μια εφαρμογή ή παιχνίδι να τρέχει. Πες ευχαριστώ και έλα να ποσταρεις.

Φιλικά πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Το πας σε ένα μάστορα και παίρνει 5€ παραπάνω σιγά. Με αυτόν τον περιορισμό χάνεις το 50% των συσκευών. Μέχρι να χαλάσει η μπαταρία άλλωστε ειδικά άμα της φέρεσαι καλά μάλλον πρώτα θα πεθάνει το κινητό ή θα παλιώσει ή θα το βαρεθείς ή χίλια δυο. Σίγουρα προτιμότερο καθώς και δεν τρέχεις σε μαστορους και άμα σπάσει πχ το καπάκι είναι φτηνό για αλλαγή η βρίσκεις πιο εύκολα θήκη που αντικαθιστά το εργοστασιακο κάλυμμα. Απλά δεν το θεωρώ κριτήριο επιλογής καθώς τα θετικά του επισκιάζονται από το τραγικά χαμηλό ποσοστό καλών συσκευών της αγοράς με αυτο το προνόμιο.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα κινητής, πιάσε το Lg G2, κάνε μια μικρή πλοήγηση στο μενού, μπες λίγο ίντερνετ και βάλε μια εφαρμογή ή παιχνίδι να τρέχει. Πες ευχαριστώ και έλα να ποσταρεις.

Φιλικά πάντα.

Ποιος σου είπε ότι δεν έχω πιάσει g2 και g3 στα χέρια μου; Άλλα απο ότι φαίνεται εσύ βγάζεις  έτσι τα συμπεράσματα σου και προτείνεις συσκευές. Εγώ μιλησα με τα συμπεράσματα κατοχου LG συσκευής. 

Οσο για τον φίλο που ρωτησε ας παρει οποια συσκευη θέλει αλλα να ξερει ότι υπάρχει λόγος που οι τιμές των LG πέφτουν στα ταρταρα τόσο γρήγορα.

Δημοσ.

Ποιος σου είπε ότι δεν έχω πιάσει g2 και g3 στα χέρια μου; Άλλα απο ότι φαίνεται εσύ βγάζεις  έτσι τα συμπεράσματα σου και προτείνεις συσκευές. Εγώ μιλησα με τα συμπεράσματα κατοχου LG συσκευής. 

Οσο για τον φίλο που ρωτησε ας παρει οποια συσκευη θέλει αλλα να ξερει ότι υπάρχει λόγος που οι τιμές των LG πέφτουν στα ταρταρα τόσο γρήγορα.

Έπιασες G2 και σου κόλλησε;

Και το iPhone 4 έχει την τιμή του στο Θεό αυτό τι σημαίνει; Ότι σήμερα αξίζει η αγορά του; Όλα είναι θέμα προσφορας-ζήτησης καμια σχέση η συσκευή με αυτό.

Δημοσ.

Έπιασες G2 και σου κόλλησε;

Και το iPhone 4 έχει την τιμή του στο Θεό αυτό τι σημαίνει; Ότι σήμερα αξίζει η αγορά του; Όλα είναι θέμα προσφορας-ζήτησης καμια σχέση η συσκευή με αυτό.

Δεν θα κάτσω να μπω σε στείρα αντιπαράθεση. Βρίθει το net με θέματα https://www.google.gr/search?q=lg+g2+lags&gws_rd=cr,ssl&ei=uKulVOvwC46vacPFgrgB

Δημοσ.

Οκ έψαξες και βρήκες αυτό που ήθελες να βρεις.

είχες προσχηματισει μια λανθασμενη άποψη και πασχισες να βρεις επιβεβαίωση και βρήκες. Γουαου μπάντι.

Επειδή όμως τα κριτήρια είναι άλλα και επειδή δε θα μπω σε διαδικασία antuntu δες στο φόρουμ κριτικες για την εν λόγω συσκευη

*Βρες το πιο για σένα αλαγκαριστο κινητό και άφησε του 200mb εσωτερικής μνήμης λεύτερα. Για να δεις ότι όλα είναι ή σχετικά ή στο μυαλό του χρηστή (clean master φάση)

Δημοσ.

Προσωπικη μου αποψη και κατοχος g2, το κινητο δε μου εχει κολλησει ουτε μιση φορα παει σφαιρα και προς το παρον δεν αξιζει καμια μεταβασει ακομα κ σε αυτα που εχουν βγει εως τωρα..!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι,ναι,κολλανε τα LG!Ακομα και το LG G2!Να μας εγραφες για κανα LG G2 mini η LG L90 η LG L9II φορτωμενο με εφαρμογες να πω ενταξει.

Ο μισος πλανητης που γραφει οτι το LG G2 ειναι το πιο VFM κινητο σε αυτα τα χρηματα και οτι δεν κολλαει πουθενα ειναι τρελος η του εχουν κανει πλυση εγκεφαλου.

Τελεια συσκευη και τελειο λειτουργικο δεν υπαρχει.

Μηπως και τα windows phones κολλανε?

Οποτε δωστε τα 3πλασια χρηματα και παρτε iphone.

ΜΟΝΟ iphone ΡΕ!

• Like 4
Δημοσ.

Πρωτα απ ολα το κινητο το πηρα οταν ειχε 450 ευρο..εχω αλλαξει 10 κινητα μεσα σε ενα χρονο μεχρι που εφτασα στο G2 γτ μου εσπαγαν τα νευρα και ειναι το μονοδικο που το εχω ενα χρονο ειμαι απολυτα ευχαριστημενος χωρις κανενα αρνητικο.. Δε ξερω για ολα τα κινητα της LG αλλα ξερω για το G2 που κραταω αυτη την στιγμη στα χερια μου. Καλη χρονια..!

• Like 1
Δημοσ.

Το κινητακι μου εινα 2πυρινο με 1gb ram.ξεκλειτωτο+ροοτ,εργοστασιακη ρομ χωρις σαβουρα.350-420mb ram ελευθερη σχεδον μονιμα.σε ταχυτητα χρησης,oχι antutu και σαχλαμαρες, τσακιζει s3,note 4,huawei 750......

Δημοσ.

Τοχει φιλος το νοτε 4,και πεθαναμε στα γελια πραγματικα.....διπλα διπλα και εμενε πισω σε ολα.θα το φτιαξω βιντεακι για να συνεχισεις να γελας.......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...