nikosevi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του insomnia! Ενδιαφέρομαι για αγορά smartphone και θα ήθελα την βοήθειά σας! Τα χρήματα που διαθέτω είναι 200-230 ευρώ. Το κινητό θέλω να είναι από ελληνικό κατάστημα,να είναι μέχρι 5 ιντσών,η μπαταρία του να κρατάει όσο το δυνατόν περισσότερο με μέτρια χρήση,να έχει καλή ανάλυση οθόνης,λειτουργικό android,δυνατό ηχείο και η μπαταρία να αφαιρείται. Ευχαριστώ και εύχομαι σε όλους καλές γιορτές!
Lucius Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/5467135/LG-G3-s-mini-8GB.html Νομίζω έχει αρκετά από τα στοιχεία που θες. Προσωπικά δεν το έχω δουλέψει το κινητό αλλά επειδή έψαχνα και εγώ για αγορά πρόσφατα ήταν μια από τις συσκευές που είχα κοιτάξει. Γενικά η Lg έχει ποιοτικές συσκευές κατά την προσωπική μου άποψη.
Stogianz Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Lg G2 (5,2") 250e (είναι 20ε πάνω απο το Budget σου αλλά αξίζει!)
Lucius Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Αν όντως θέλει ν' ανέβει σε budget συμφωνώ.
nikosevi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Είδα από κοντά το LG G3 και πραγματικά εντυπωσιάστηκα.Επεξεργάστηκα και το LG G2 και έμεινα ικανοποιημένος το μόνο που με χάλασε ότι δεν δέχεται κάρτες μνήμης!Ανάμεσα στο lg g2 mini και lg g3 s mini ποιο προτιμάτε?
nikosevi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω πως πρέπει να αποφασίσω σύντομα γιατί έχω παρατηρήσει μια μικρή άνοδο στις τιμές στο skroutz!
AntiCambeR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω πως πρέπει να αποφασίσω σύντομα γιατί έχω παρατηρήσει μια μικρή άνοδο στις τιμές στο skroutz! Μην αγχωνεσαι για τις τιμες,ετσι ανεβοκατεβαινουν πανω κατω. Πιστευω οτι το LG G3s ειναι καλυτερο απο το LG G2 Mini.Καλυτερη αναλυση οθονης,Πιθανον καλυτερο UI,καλυτερο design και θα αναβαθμιστει σε android Lolipop. To LG G2 Mini δεν ειναι σιγουρο οτι θα αναβαθμιστει απ'οσο ξερω. Εχε ομως υποψην σου οτι υπαρχει περιπτωση το LG G3s να εχει χειροτερη καμερα απο το LG G2 Mini.Διαβασε κανα review. http://www.phonearena.com/phones/compare/LG-G3-s,LG-G2-mini/phones/8595,8390
nikosevi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μην αγχωνεσαι για τις τιμες,ετσι ανεβοκατεβαινουν πανω κατω. Πιστευω οτι το LG G3s ειναι καλυτερο απο το LG G2 Mini.Καλυτερη αναλυση οθονης,Πιθανον καλυτερο UI,καλυτερο design και θα αναβαθμιστει σε android Lolipop. To LG G2 Mini δεν ειναι σιγουρο οτι θα αναβαθμιστει απ'οσο ξερω. Εχε ομως υποψην σου οτι υπαρχει περιπτωση το LG G3s να εχει χειροτερη καμερα απο το LG G2 Mini.Διαβασε κανα review. http://www.phonearena.com/phones/compare/LG-G3-s,LG-G2-mini/phones/8595,8390 Πήγα στα Public και είδα από κοντά το alcatel one touch idol x+!Πολύ ωραίο σαν τηλέφωνο με καλά χαρακτηριστικά πολύ καλή τιμή 229 ευρώ με χάλασε λίγο στο ότι δεν δέχεται κάρτα μνήμης και φυσικά η μπαταρία δεν αφαιρείται!Έχεις κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο τηλέφωνο?
AntiCambeR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Πήγα στα Public και είδα από κοντά το alcatel one touch idol x+!Πολύ ωραίο σαν τηλέφωνο με καλά χαρακτηριστικά πολύ καλή τιμή 229 ευρώ με χάλασε λίγο στο ότι δεν δέχεται κάρτα μνήμης και φυσικά η μπαταρία δεν αφαιρείται!Έχεις κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο τηλέφωνο? Δεν θα επαιρνα Alcatel με τιποτα και ειδικα σε αυτα τα χρηματα. Διαβασε και αλλα θεματα στην ενοτητα smartphones και θα καταλαβεις οτι εχεις αλλες καλυτερες επιλογες σε αυτα τα χρηματα. Το οτι θες να εχει αποσπωμενη μπαταρια σε περιοριζει λιγο. Απο Σκρουτζομαγαζο θα γλιτωσεις αρκετα χρηματα σε σχεση με καποιο "μεγαλο" καταστημα.
nikosevi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Από σκρουτζομάγαζο θα πάρω γιατί αν τελικά καταλήξω στο Lg G3 s η χαμηλότερη τιμή στο skroutz είναι 189 ευρώ ενώ στα ''μεγάλα'' καταστήματα 349 ευρώ! Ήθελα το samsung galaxy s4 i9506 αλλά δεν πρόλαβα την προσφορά του Κωτσόβολου στα 279 ευρώ!Το ήθελα από εκεί λόγω άτοκων δόσεων!
nikosevi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά πήγα και είδα ξανά από κοντά το Lg G3 πραγματικά εντυπωσιάστηκα λέω να κάνω την υπέρβαση και να το πάρω αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως είμαι ένας από τους μέσους χρήστες και πιστεύω πως δεν θα χρησιμοποιήσω στο έπακρο τις δυνατότητες ενός τέτοιου smartphone!Έχω καταλήξει σε: LG G3 LG G3 S Samsung Galxy s4 i9506 Θα ήθελα την γνώμη σας ώστε να προχωρήσω στην αγορά κάποιου από τα παραπάνω και αν φυσικά έχετε να μου προτείνετε και κάτι άλλο!
Lucius Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Ανάμεσα σε αυτά που βάζεις πιστεύω το G3 είναι ότι πρέπει.
Stogianz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά δεν μας είπες που κατέληξες καθώς και την γνώμη σου για την συσκευή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα