Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα

κοιτουσα αυτά τα powerline.. και εχω την εξης απορια

προκειται για ένα 3οροφο σπιτι. μαλλον είναι απλο και όχι τριφασικο.

είναι ένα ρολοι, ενας λογαριασμος.

αλλα σε κάθε οροφο εχει διαφορετικο πινακα

ειδα στα σχολια από κατω ότι παιζουν και σε τριφασικο ρευμα( αν τυχον είναι τριφασικο)

ΑΛΛΑ θα παιξουν με τους διαφορετικούς πίνακες που εχει?

http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-pa2010pkit-av200-powerline-adapter-with-ac-pass-through-starter-kit-p-PER.612529

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου,
Χρησιμοποιώ και γω powerline σε 3οροφο σπίτι και το ρεύμα μου είναι τριφασικό (όπως μάλλον και στην δική σου περίπτωση)
Αυτό που έκανα εγώ είναι να βάλω με την βοήθεια ενός ηλεκτρολόγου φυσικά το υπόγειο που βρίσκεται το ρουτερ μου με τον 1ο όροφο που ήθελα το internet στην ίδια φάση και έτσι τώρα το ένα powerline βρίσκεται στο υπογειο (συνδεδεμένο στο ρούτερ και το άλλο στον 1ο όροφο σε οποιαδήποτε πρίζα και συγχρονίζοντας τα έχεις ιντερνετ 

Δημοσ.

γεια χαρα.

το σπιτι δεν είναι δικο μου δυστυχως γι αυτό και δεν είμαι σιγουρος

και να είναι τριφασικο μαλλον δε πειραζει γιατι γενικα δουλευει λενε

όμως....το ότι εχει διαφορετικούς πίνακες δε πειραζει???

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Δεν δουλεύει

Οπότε παιδιά είναι βέβαιο ότι σε διαμερίσματα πολυκατοικίας, δεδομένου ότι υπάρχουν διαφορετικοί πίνακες και διαφορετικά ρολόγια, δε γίνεται πχ. να συνεννοηθώ με τον γείτονα και να μοιραστούμε το ίντερνετ μέσω powerlines διότι δεν βρίσκονται τα δύο διαμερίσματα σε κλειστό κύκλωμα; Καλά τα λέω ή τα έχω μπλέξει; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ακριβώς. Σε διαφορετικά διαμερίσματα με άλλους πίνακες δεν θα λειτουργήσει

Υπαρχει περιπτωση να δουλεψει, υπαρχει περιπτωση και να μην δουλεψει(μου εχουν τυχει και τα 2..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...