Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως φαινεται και στην φωτογραφια ειναι αποσπασμα απο βιβλιο κανονικων αδειων προσωπικου για το 2014 με αλφαβητικη σειρα στην στηλη Α.

Στην πρωτη γραμμη εκει που λεω Α,Β,Γ και Δ μπαινει το ονομετεπωνυμο του μισθωτου (με κεφαλαια μονο το επωνυμο) και στην απο κατω το πατρωνυμο με μικρα .

Το 2015 καποια ατομα θα διαγραφουν αλλα θα προστεθουν αλλα .

Αν σβησω οσα ατομα δεν θελω και στο τελος σε κενη σελιδα προσθεσω οσα θελω με τα στοιχεια απο την στηλη Α-G  μπορω να του πω να κανει αλφαβητικη ταξινομηση ??

Καθε σελιδα Α4 ειναι σε οριζοντια προβολη και εχει επανω επανω τα στοιχεια του εργοδοτη .

Ευχαριστω πολυ.

post-40980-0-98173500-1418638812_thumb.png

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά χρησιμοποιείς παραπάνω από μια εγγραφή (γραμμή) για κάθε εργαζόμενο.. Για ποιό λόγο; Αυτό σε περιορίζει σε όλα, θα πρέπει να γράψεις εσύ τον τρόπο που θα γίνεται η ταξινόμηση χειροκίνητα (δεν ξέρω έτοιμο τρόπο και να μην είναι ανεξάρτητες όλες οι γραμμές)

• Like 1
Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά χρησιμοποιείς παραπάνω από μια εγγραφή (γραμμή) για κάθε εργαζόμενο.. Για ποιό λόγο; Αυτό σε περιορίζει σε όλα, θα πρέπει να γράψεις εσύ τον τρόπο που θα γίνεται η ταξινόμηση χειροκίνητα (δεν ξέρω έτοιμο τρόπο και να μην είναι ανεξάρτητες όλες οι γραμμές)

Ναι ετσι ειναι και δεν το εχω φτιαξει εγω αυτο το αρχειο αλλα το βρηκα ετοιμο για πανω απο 120 ατομα και θελω να κανω τις αλλαγες που ειπα .

Και στο video πια πανω του φιλου μια γραμμη εχει για καθε ατομο .

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αν και συμφωνώ και εγώ πως καλύτερο είναι να τα έχεις όλα σε μια γραμμή, εναλλακτικά έχω να προτείνω:

Αρχικά βάζεις μια στήλη (στο τέλος μπορείς να την κάνεις hide ή να τη σβήσεις) μπροστά από τη στήλη Ονομετεπώνυμο και εκεί βάζεις τη formula:

=IF(C2<>"";B2&B3;A1&2)

Υποθέτω πως στη στήλη  Α.Μ. υπάρχουν στοιχεία μόνο για τον μισθωτό και το αντίστοιχό κελί για τον πατέρα θα είναι κενό.

Ύστερα το κάνεις sort.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και συμφωνώ και εγώ πως καλύτερο είναι να τα έχεις όλα σε μια γραμμή, εναλλακτικά έχω να προτείνω:

Αρχικά βάζεις μια στήλη (στο τέλος μπορείς να την κάνεις hide ή να τη σβήσεις) μπροστά από τη στήλη Ονομετεπώνυμο και εκεί βάζεις τη formula:

=IF(C2<>"";B2&B3;A1&2)

Υποθέτω πως στη στήλη  Α.Μ. υπάρχουν στοιχεία μόνο για τον μισθωτό και το αντίστοιχό κελί για τον πατέρα θα είναι κενό.

Ύστερα το κάνεις sort.

Πως μπορω να βαλω μια τετοια στηλη ?? Την φορμουλα πως την βαζω ?

Κελι για το ονομα πατερα δεν υπαρχει αλλα το πατρωνυμο ειναι στην απο κατω γραμμη απο το ονοματεπωνυμο .

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Επιλέγεις ολόκληρη τη στήλη και με δεξί click σου βγάζει επιλογή για Insert column.

Στο κελί Α2 θα βάλεις τη formula που σου έγραψα (=IF(C2<>"";B2&B3;A1&2)) και θα την αντιγράψεις προς το κάτω.

• Like 1
Δημοσ.

Επιλέγεις ολόκληρη τη στήλη και με δεξί click σου βγάζει επιλογή για Insert column.

Στο κελί Α2 θα βάλεις τη formula που σου έγραψα (=IF(C2<>"";B2&B3;A1&2)) και θα την αντιγράψεις προς το κάτω.

Ευχαριστω πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...