Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ώρα να βγάλω το 6600 από το ντουλάπι 

Καλο κινητο για την εποχη του.Επαιρνε προγραμματα κλπ.Με σημα κατατεθεν τα γραναζια.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

κανουν και στα windows mobile root ή κατι αντιστοιχο?

Γίνεται να περάσεις σπασμένες εφαρμογές αλλά είναι αρκετά πιο δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία σε σχέση με το πέρασμα apk στο Android και jailbreak στο iOS. Θέλει να περνάς ξεχωριστά τη κάθε εφαρμογή απο ένα πρόγραμμα και μετά μέσω αυτού του προγράμματος στο pc να περάσεις την εφαρμογή στο κινητό. Για αυτό έγραψα ότι είναι πιο κλειστό σε σχέση με τα άλλα δυο.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει εντάξει καταλάβαμε. Αγοράζουμε κινητό τελευταίας γενιάς πάντα, δεν το πειράζουμε και βάζουμε antivirus. Αυτοί πρέπει να σπούδασαν στο ίδιο σχολείο με τους πολιτικούς μας.

ΦΟΒΟΣ!!!! :devil:

Δημοσ.

αιφονάκιδες και windowsφονακιδες αράχτε όλοι φακελωμένοι είμαστε κανείς δεν είναι απέξω,αυτό το malware είναι για στοχοποιημένα άτομα γιατι λέει έχει την ίδια προέλευση με το κατασκοπευτικό malware με την ονομασία Red October που χρησιμοποιήθηκε ενάντια σε στελέχη υψηλού προφίλ πετρελαϊκών ή οικονομικών βιομηχανιών καθώς και ενάντια σε κυβερνητικούς αξιωματούχους.  

εμείς ούτε αξιωματούχοι είμαστε ούτε υψηλά στελέχη για να φοβόμαστε μην μας κατασκοπεύσουν ,αν είσαι στόχος σε κατασκοπεύουν και κομπιουτεράκι να έχεις.

Αυτοί που το φτιάξανε σιγά μην κάτσουν να κατασκοπεύσουν ότι μακακία κάνουμε εμείς με το κινητό μας.

Δημοσ.

Ώρες ώρες νοιώθω τόσο τυχερός που έχω επιλέξει να μην έχω smartphone και παραμένω στο nokia 3310 μου. Και ας με λένε παράξενο.

Δημοσ.

Ώρες ώρες νιώθω τόσο τυχερός που έχω επιλέξει να μην έχω smartphone και παραμένω στο Symbian της Nokia, και ας με λένε παράξενο!!!

και τα symbian smartphone είναι και χωρις να θελω να σε τρομαξω, έχουν πάνω από 200 ιους :P (με ένα 6600 και ενα 6630 κυκλοφορω παρεπιπτοντως) μαλιστα επειδη οι δυνατοτητες των symbian ειναι πολυ πιο μεγαλες απο τα συγχρονα λειτουργικα (δεν θελουν jailbrake και root για οτιδηποτε εχει σχεση με το συστημα), οι ιοι τους ηταν πολυ πιο επικινδυνοι

ακομα θυμαμαι τον ιο skulls που ειχα κολλησει και ειχε μετατρεψει ολα τα εικονιδια σε σκελετους και δεν ανταποκρινοτανε κανενα απο αυτα ενω στο παρασκηνιο εστελνε μαζικα sms και ενεργοποιουσε το bluetooth στελνοντας τον εαυτο του σε αλλες συσκευες. τελικα περασα εναν αλλον ιο (cabir) που απενεργοποιησε τον skulls στο boot για να παρει την θεση του και ηταν πιο ευκολο μετα να σβησω και τους 2!!!! μαλιστα σαν το πρωτο λειτουργικο που ειχε αποκτησει τοσο μεγαλη βαση ιων, ειχα ξεκινησει να δοκιμαζω και να μελεταω πολλους απο αυτους (εχω σιγουρα τουλαχιστον 100 backedup αλλα στο διαδικτυο μπορεις να τους βρεις όλους σαν συλλογη σε πολλα site.. για μελετη εννοειται!) και οτι και να παθει το κινητο, ο γνωστος συνδιασμος 3 πληκτρων (το πληκτο της απαντησης, αστερακι, και το '3' πατημενα ενω ανοιγεις το κινητο) το κανει restore. 

αψογο λειτουργικο παρόλα τα κολληματα του που δεν του λειπει απολυτως τιποτα απο προγραμματα (πολλα απο αυτα συνεχιζουν την δοξα τους στο android) και το hardware ηταν το ιδανικο για να κανεις την δουλεια σου για ημερες και οχι για ενα 12ωρο (αν δεν σε ενδιαφερει βεβαια το κινητο να το εχεις για '256bit' κονσολα)

Δημοσ.

Τουλάχιστον διαλέγουν πιο καλά ονόματα απο τα συνηθισμένα Mal.W3X.Crypt.45

Ώρες ώρες νιώθω τόσο τυχερός που έχω επιλέξει να μην έχω smartphone και παραμένω στο Symbian της Nokia, και ας με λένε παράξενο!!!

Γιατί, το Symbian δεν είναι OS για smartphone;

Δημοσ.

Καλά, άμα ήξερες τι exploits υπάρχουν για το κινητό σου θα του έβαζες μπλε πρόσοψη και θα το πέταγες στο κοντινότερο ποτάμι να το φάνε τα ψάρια.

Δημοσ.

Γιατί εάν έχεις iPhone και δεν το έχεις σπασμένο έχεις πρόβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...