Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως να μολύνει τα Windows Phone, αφού μέχρι στιγμής είναι το πιο κλειστό Mobile OS (για mainstream μιλάμε); Αυτό για κάποιους είναι θετικό αλλά και για κάποιους άλλους (πχ εμένα) είναι αρνητικό. Άσε που τα ποσοστά χρήσης μέχρι στιγμής των WP, δεν ενθαρρύνουν τους malware coders για να μπουν καν στον κόπο να τα χτυπήσουν.

• Like 2
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Χιούμορ (αγγλ. humor ή humour)

είναι, στη βασική του έννοια, μία

ιδιαίτερη μορφή ανθρώπινης

επικοινωνίας, που ως στόχο έχει

να προκαλέσει το γέλιο.

Wiki.

• Like 8
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά δεν μολύνει ούτε windows phone κινητά.

Που να το προσεξουμε? Γιατι το πρωτο link εχει τιτλο "Red October Malware Comes Back To Infect Windows Phones, Android, And Jailbroken iPhones".

Το "καταφερνει να μολυνει μεσω ψευτικης αναβαθμισης του Whatsapp" αναφερεται στα wp.

Επισης, δεν καταλαβαινω τον θορυβο που γινεται. Τα ιδια παρακολουθει και το angry birds...τουλαχιστον εδω θα τα παρει καμια κυβερνηση και οσα τις ειναι αχρηστα θα τα πεταξει. Η Ροβιο ομως τι θα τα κανει?

Δημοσ.

Που να το προσεξουμε? Γιατι το πρωτο link εχει τιτλο "Red October Malware Comes Back To Infect Windows Phones, Android, And Jailbroken iPhones".

Το "καταφερνει να μολυνει μεσω ψευτικης αναβαθμισης του Whatsapp" αναφερεται στα wp.

Επισης, δεν καταλαβαινω τον θορυβο που γινεται. Τα ιδια παρακολουθει και το angry birds...τουλαχιστον εδω θα τα παρει καμια κυβερνηση και οσα τις ειναι αχρηστα θα τα πεταξει. Η Ροβιο ομως τι θα τα κανει?

Λάθος του toms hardware.

Ο τίτλος στο 2ο λέει:

"A vast and sophisticated new espionage campaign targeting "military, diplomats, and business execs," discovered by Blue Coat Labs and confirmed by Kaspersky Labs, exploits flaws in Microsoft Windows and seeks to infect Android, Blackberry and iOS devices, but is limited to only infecting iPhones and iPads that are jailbroken"

που είναι και σωστό αφού το ίδιο αναφέρει και η εταιρία που έκανε την ανακάλυψη

https://www.bluecoat.com/security-blog/2014-12-09/blue-coat-exposes-%E2%80%9C-inception-framework%E2%80%9D-very-sophisticated-layered-malware

"Blue Coat Lab researchers have recently found that the attackers have also created malware for Android, BlackBerry and iOS devices to gather information from victims"

Δημοσ.

παιδες μην κανετε root ή jailbreak τα κινητα για να μαζευει μονο η google και η apple τα στοιχεια σας!!!!

• Like 2
Δημοσ.

ακομα ενα κυμα τρομου για να μαζευτουν οι μαζες να μην σκαλιζουν τα κινητα τους,προσωπικα χωρις jailbreak apple δεν θα περνα.

ακομα ενα κυμα τρομου για να μαζευτουν οι μαζες να μην σκαλιζουν τα κινητα τους,προσωπικα χωρις jailbreak apple δεν θα περνα.

Γιατι;Εγω εχω ipad με jailbreak και iphone χωρις. Δε βλέπω κάτι αξιόλογο συγκριτικά. Ίσα ίσα που συναλλαγές μόνο στο iphone κάνω για το λόγο που αναφέρεται παραπάνω. Sent from my iPhone using Insomnia
  • Like 1
Δημοσ.

Πως να μολύνει τα Windows Phone, αφού μέχρι στιγμής είναι το πιο κλειστό Mobile OS (για mainstream μιλάμε); Αυτό για κάποιους είναι θετικό αλλά και για κάποιους άλλους (πχ εμένα) είναι αρνητικό. Άσε που τα ποσοστά χρήσης μέχρι στιγμής των WP, δεν ενθαρρύνουν τους malware coders για να μπουν καν στον κόπο να τα χτυπήσουν.

κανουν και στα windows mobile root ή κατι αντιστοιχο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...