Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοειται οτι ειναι υπερβολη αυτο. Εγω με 750w τροφοδοτικο, εχω 2 R9 270.Λογικα το κανουν για να ειναι καλυμμενοι, αν παει και παρει κανεις κανενα απο τα γνωστα "700αρια" των 40 ευρω, οπως αυτο:

Link

Δημοσ.

εγω πιστευω το κανουν για να πουλησουν τα δικα τους τα  τροφοδοτικα :P . Ενα Artic Cool F550W εχω . 83% Effic.

Αυτό εννοείτε

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα το άλλαζα..ούτε να το βρω στο google δε μπορώ

Μολις το πηρα δεν θα το αλλαξω :D Εκανα λαθος στο ονομα για αυτο δεν το βρισκεις http://www.hardwaresecrets.com/article/Arctic-Cooling-Fusion-550RF-Power-Supply-Review/713. Artic Cooling λεγετε . Καλα και για ενα L&C 550w που εχω ετσι μ λεγανε να το αλλαξω γτ ειναι μουφα μαρκα , και τελικα το εχω υπερφορτωσει και μ εχει βγαλει ηδη 5 χρονια . 

Δημοσ.

Καλά το δικό σου σύστημα με την R9 270 και τον FX 6300 ζήτημα αν θα καίει 300W αλλά δεν είναι εκεί το θέμα..μια πτώση τάσης αρκεί για να σου κάνει τη ζημιά αν δεν έχεις ποιοτικό τροφοδοτικό. Δε λέω άλλα γιατί θα με πείτε γκαντέμη  :-D

Δημοσ.

Αααααααα μην με ανχωνετε ρεεεε χαχαχα. Ελπιζω να μην πεσει η ταση! ΠΟΤΕ! Αν πεφτουν και οι τασεις ετσι στην Γερμανια την κατσαμε την βαρκα ! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...