zarzonis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα, μένω στη Λάρισα και αυτή τη στιγμή έχω το πακέτο της forthnet με τη Nova μαζί στα 29.90 + 5 τα HD κανάλια. Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να αλλάξω εταιρία για να βρω κάτι πιο οικονομικό μιας και δεν με ενδιαφέρει και πολύ η Nova. Θέλω μόνο 24αρι ίντερνετ και απεριόριστα τηλέφωνα. Είδα το πακέτο της HOL που με 2 χρόνια συμβόλαιο σου δίνει 24αρι ίντερνετ, απεριόριστα τηλέφωνα και 300 λεπτά προς κινητά με 22 ευρώ το μήνα. Πιστεύω είναι ένα πολύ καλό πακέτο. Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας αυτή τη στιγμή για τη HOL στη Λάρισα. Πριν 2-3 χρόνια δεν άκουγα και τα καλύτερα λόγια αλλά πλέον δεν έχει τύχει να ακούσω αρνητικά. Να σημειώσω ότι μένω στην περιοχή Φιλιππούπολη που είναι γύρω στο 1-1.5χλμ από το κέντρο που βρίσκεται ο ΟΤΕ. Τώρα με την forthnet πιάνω ίντερνετ 9mbps.
Zapee995 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Στη νεραιδα, εγω και αλλοι 5-6 φιλοι στη HOL πιαναμε το πολυ 13mbps, αλλοι στη περιοχη με OTE εβγαζαν μεχρι και 17...Δε ξερω κατα ποσο σε βοηθαει αλλα εγω απο τη HOL δεν εμεινα και πολυ ικανοποιημενος αφου ουτε με το fastpath μπορουσαν να ασχοληθουν.
karfi21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Είσαι πολύ καλά με forthent και δεν αξίζει να γυρίσεις σε Hol . H forthnet έχει πιο υψηλές ταχύτητες από τη hol .
spook Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ σου προτείνω να μείνεις στην Forthnet, σε προσωπικό επίπεδο δεν είμαι ικανοποιημένος από τη σύνδεση της HOL που έχω στη Λάρισα. Πριν 3 χρόνια είχα και εγώ Forthnet και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από τις παροχές της.Μία κίνηση για να μειώσεις το κόστος κάπως θα ήταν να καταργήσεις το NOVA πακέτο αφού δεν σε ενδιαφέρει κιόλας.
zarzonis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Και οι τρεις που απαντήσατε πάνω κάτω λέτε τα ίδια οπότε λέω να μείνω στη forthnet. Τώρα είδα ότι έχει ένα πακέτο με απεριόριστα σταθερά και 10 ώρες κινητά και 24αρι ίντερνετ στα 24,90. Λέω να πάω σε αυτό.
karfi21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό που λες για forthnet έχει 24,90 Με 12 ώρες δωρεάν από σταθερά σε κινητά http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=7296
zarzonis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό που λες για forthnet έχει 24,90 Με 12 ώρες δωρεάν από σταθερά σε κινητά http://www.forthnet.gr/ServicesBasketForm.aspx?a_id=7296 Έχεις δίκιο. Αντί για 10 ώρες προς κινητά που είπα, έχει 12. Ακόμα καλύτερα δηλαδή.
lefteris210 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 3 χρόνια είμαι στην hol περιοχή α.τ.α 1,6 mb με καθόλου αποσυνδέσεις και πινκ πολύ καλά. πριν την hol είχα 2 χρόνια forth net και έτρωγα 5 dc την ημέρα και μάλιστα 3 φορές ήρθε τεχνικός σπιτι κ πρόβλημα πουθενα δεν έβρισκε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα