kosmasdel Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 το κουμπι Power που εχει το PowerBank τι ακριβως κανει; Όταν το πατάς σου δείχνει με τα leds την στάθμη της μπαταρίας. Τίποτα άλλο.
kostakiss Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μολις σημερα παρελαβα απο geek. Παρατηρησα διαφορες με το πρωτο που ειχα παρει , παλι απο geek. Οι μονες διαφορες τους εκτος απο τα γνωστα στα διαφορα βιντεο και site, ειναι οτι τα γραμματα στο πρωτο που ειχα παρει ειναι σκουρο γκρι και τα γραμματα ισα ισα φαινονται και η υποδοχη ειναι μαυρη ενω στο καινουργιο ειναι λευκη η υποδοχη και γυρω γυρω αντι για γκρι ειναι λευκο(που κανονικα ετσι πρεπει να ειναι συμφωνα με τις οδηγιες αναγνωρισης fake & original) . Τελος το κουτι απ το παλιο λεει xiaomi.com ενω το καινουργιο λεει mi.com Κραταω το καινουργιο; Τα ακουστικα φαινονται πολυ καλα , αλλα δυστηχως δεν λειτουργουν τα κουμπια της εντασης με το iphone, ενω το μεσαιο πληκτρο λειτουργει κανονικα!
kostakiss Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Διαφορα με του iphone? μπροστα στο ποσο πρακτικα ειναι που δεν μπλεκονται τα καλωδια και στην τιμη τους ειναι αριστα! Ειμαι ευχαριστημενος
iobelika Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 http://www.techmesto.com/identify-fake-xiaomi-power-bank/ το "mi" το έχει μέσα στο usb του power bank ? Τα κουμπιά σε iphone 3gs και 4s που δοκίμασα είναι για επόμενο τραγούδι (με διπλό click) το ίδιο και στο android οπότε μάλλον αυτή είναι η λειτουργία τους Και γενικά εγώ δεν ξετρελάθηκα να πω την αλήθεια , αλλά το πολύ θετικό είναι ότι έχουν καθαρό ήχο και δεν κουράζουν καθόλου ...
iliasbass Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Διαφορα με του iphone? μπροστα στο ποσο πρακτικα ειναι που δεν μπλεκονται τα καλωδια και στην τιμη τους ειναι αριστα! Ειμαι ευχαριστημενος διαφορα με τα πρωτα που ειχες παρει
kostakiss Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Οι διαφορες που ανεφερα αφορουσαν τη μπαταρια οχι τα ακουστικα. Τα ακουστικα μια φορα τα πηρα
aekfc212 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 παιδια το καλωδιο σε εσας τι σχεδιο εχει.γραμμη η το σημα του ηλεκτρισμου
Προτεινόμενες αναρτήσεις