Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Έχω πάρει ένα καινούργιο μηχάνημα.Έχω βάλει κανονικά τα windows 7 64 bit ultimate.Ενώ στην αρχή μου διάβαζε κανονικά τα usb, κάποια στιγμή όταν έκανα επαννεκίνηση δεν αναγνώριζε τίποτα.Τους drivers τους είχα κατεβάσει από το internet.Μήπως πρέπει να τους βάλω από το cd της μητρικής?

Μητρική:GIGABYTE 990 FXA-UD3.

Σας ευχαριστώ παιδιά.

Δημοσ.

Πήγα και έκει και μου βγάζει όλους τους drivers με ένα κιτρίνο σηματάκι.Όταν πάτησα πάνω να δω τι είναι μου έβγαζε ένα μήνυμα ότι είναι corrupted ο driver.Να περάσω τους drivers από cd????

Δημοσ.

Κανε πρώτα uninstall οτι driver εχεις βάλει ειτε απο program and features ειτα απο το device manager.

Και μετα ασε τα windows να βαλουν τους δικους τους οδηγούς και πες αν δουλεύουν!!

Δημοσ.

Έκανα uninstall τους drivers τους έβαλα πάλι άλλα το πρόβλημα παραμένει.Το μήνυμα που μου βγάζει στους drivers των usb είναι:Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19).

Δημοσ.

Έκανα uninstall τους drivers τους έβαλα πάλι άλλα το πρόβλημα παραμένει.Το μήνυμα που μου βγάζει στους drivers των usb είναι:Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19).

http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/code-19-error.htm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...