Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα συντομα θα παρω την R9 290 εχω βρει αθρα που αλλαζεις το Bios και ουσιαστικα την ξεκλειδωνεις και γινεται 290x.Πριν μηνες ομως αυτο η AMD μετα απο το καποια μοντελα το "εκοψε.Αποτι διαβασα μονο η XFX μπορει να ξεκλειδωθει γνωριζει κανεις τιποτα για το συγκεκριμενο αν ειναι επικινδυνο η αν καποιος προσφατα το εχει κανει σε καποια αλλη εταιρεια να μου πει .Φιλικα Κωνσταντινος

Δημοσ.

Να ρισκαρεις για 4% αποδοση? Why?

Το αυτό.

Εξάλλου,υπάρχει πάντα η δυνατότητα του o/c.Tα περισσότερα κομμάτια πάνε πολύ εύκολα 1100/1300 με stock ρεύματα. 

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά,είχες αναφέρει οτι θα βάλεις και την κάρτα γραφικών στο loop.Το setup ψύξης που έχεις θα σε βοηθήσει απο άποψη θερμοκρασιών,οπότε κάνοντας o/c θα βρείς "τοίχο" μόνο απο περιορισμούς την ίδιας της κάρτας (συνήθως μνήμες).

Έχω μόνο 480mm επιφάνεια ψυγείων και η R9 290 παίζει 27~45°C.Φαντάσου τι θα γίνει στην δική σου περίπτωση...

• Like 3
Δημοσ.

Οποτε απο θεμα θερμοκρασιας δεν θα χω θεματα εγω προκειτε να παρω την AMD την κλασικη με τον εναν ανεμηστηρα ειναι ενταξει η να προτημησω καποιο αλλο μοντελο

Δημοσ.

Αν πρόκειται να την ψύξεις με νερό καλύτερα να πάρεις τη reference ή κάποια που να έχει reference pcb για να βρείς πιο εύκολα waterblock και backplate.Οσο για το αν ξεκλειδώνουν οι 290 επειδή το είχα ψάξει όταν είχα την κάρτα κάποιες όντως ξεκλειδώνουν(η δική μου δεν ξεκλείδωνε)αλλά το κέρδος σε επιδόσεις είναι σχεδόν το ίδιο με το να την κλοκάρεις οπότε ακόμα και αν πέσεις σε κομμάτι που ξεκλειδώνει(πολύ δύσκολο)μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθείς..

Δημοσ.

Για το reference pcb πωςπορω να το γνωριζω? Τα μπλοκς απο οσο ξερω υπαστηριζουν και custom

Θα πρότεινα να κινηθείς προς EK μεριά, που δουλεύουν πιο πολύ το θέμα των custom υλοποιήσεων.

Υπάρχει και ένα ωραιότατο configurator στο site τους με σχεδόν όλα τα μοντέλα της αγοράς. Εκτιμώ οτι θα κάνεις σίγουρα hit και θα σου βγάλει κάποιο block συμβατό με την κάρτα σου.

Εκεί που τα πράγματα είναι λίγο πιο tricky στις custom υλοποιήσεις,είναι το backplate.Για κάποιές έχουν βγάλει και για κάποιες πάλι όχι.Πχ ενώ έβρισκα block για την Gigabyte R9 290oc (EK-FC 290 Rev.2) δέν υπήρχε συμβατό backplate για την συγκεκριμένη υλοποίηση.Εν τέλη το ριψοκινδύνεψα,αγόρασα ενα για την reference και το τοποθέτησα βάζοντας λίγο πιο μακριές m3 βίδες (των 10mm).

Κερδίζεις μερικούς βαθμούς στα vrms και έχεις πιο καθαρό look,άλλα δέν είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...