carrypizza Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 παιδια μου χαλάει όλη την μπαταρία το τηλέφωνο χωρίς να παίρνω τηλέφωνο σε μια ώρα χωρίς να το εχω ακουμπήσει πήγε 80% τπ κινητό μου είναι το Galaxy s3
GianniSM Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 παιδια μου χαλάει όλη την μπαταρία το τηλέφωνο χωρίς να παίρνω τηλέφωνο σε μια ώρα χωρίς να το εχω ακουμπήσει πήγε 80% τπ κινητό μου είναι το Galaxy s3 Κοίτα αν η μπαταρία έχει φουσκώσει έστω και ελάχιστα. 99% θες νέα
carrypizza Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 το προβλημα δεν νομιζω να ειναι τοσο η μπαταρια (που σιγουρα θελει αλλαγη) αλλα οσο το cyanogenmod καθως εχει καποιο bug υποψιν πως δεν ειχα πειραξει το κινητο μου περα απτο να τσεκαρω την ωρα σε αυτην την 1 ωρα λειτουργιας του
guido Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 κατέβασε το Wakelock Detector, όρισε στα settings advanced mode και δες στα cpu και kernel wakelocks τι ειναι ψηλά. μετά Googlaρε το συγκεκριμένο wakelock για να δεις τι μπορεί να το προκαλεί, καθώς κρατάει "ξύπνιο" το κινητό
Iris_89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Κατέβασα στο gt i9305 με kitkat και μου έβγαλε πως θέλει πλέον root για να δουλέψει.
guido Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 σε kitkat ναι θέλει root. δεν το ανέφερα καθως ο OP έχει CM οπότε στην περίπτωση του ήταν δεδομένο οτι έχει root
vrwmiaris Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 δοκιμασε το better baterry stats η το cpu spy ,να δεις σε τι συχνοτητες δουλευουν αυτα που σε κανουν ζημια,γιατι μπορει απλα να τις εχεις αφησει εσυ ανοιχτες στο παρασκηνιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα