Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μου χαλάει όλη την μπαταρία το τηλέφωνο χωρίς να παίρνω τηλέφωνο σε μια ώρα χωρίς να το εχω ακουμπήσει πήγε 80% τπ κινητό μου είναι το Galaxy s3

Δημοσ.

παιδια μου χαλάει όλη την μπαταρία το τηλέφωνο χωρίς να παίρνω τηλέφωνο σε μια ώρα χωρίς να το εχω ακουμπήσει πήγε 80% τπ κινητό μου είναι το Galaxy s3

Κοίτα αν η μπαταρία έχει φουσκώσει έστω και ελάχιστα. 99% θες νέα

Δημοσ.

το προβλημα δεν νομιζω να ειναι τοσο η μπαταρια (που σιγουρα θελει αλλαγη) αλλα οσο το cyanogenmod καθως εχει καποιο bug

υποψιν πως δεν ειχα πειραξει το κινητο μου περα απτο να τσεκαρω την ωρα σε αυτην την 1 ωρα λειτουργιας του

post-291863-0-72167200-1418648835_thumb.jpg

Δημοσ.

κατέβασε το Wakelock Detector, όρισε στα settings advanced mode και δες στα cpu και kernel wakelocks τι ειναι ψηλά.

μετά Googlaρε το συγκεκριμένο wakelock για να δεις τι μπορεί να το προκαλεί, καθώς κρατάει "ξύπνιο" το κινητό 

Δημοσ.

σε kitkat ναι θέλει root.

δεν το ανέφερα καθως  ο OP έχει CM οπότε στην περίπτωση του ήταν δεδομένο οτι έχει root

Δημοσ.

δοκιμασε το better baterry stats η το cpu spy ,να δεις σε τι συχνοτητες δουλευουν αυτα που σε κανουν ζημια,γιατι μπορει απλα να τις εχεις αφησει εσυ ανοιχτες στο παρασκηνιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...