Hetfield Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 IBEPAFS in before ektor7 posts and flame start Αυτο σκεφτηκα κι εγω
XPHSTOS_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ωραια. Με τη λογικη σου, μια διανομη Linux σε command line interface χωρις gui ειναι η καλυτερη λυση. Δεν κρασαρει κυριολεκτικα ποτε, και μπορεις να κανεις απειρα πραγματα. Φυσικα και ειναι γνωστος ο σκοπος το MetroUI, ειναι με το ζορι να το χρησιμοποιησεις μπας και πουληθει κανα κινητο Windows Phone που εχουν πατωσει. Αλλα το UI παιζει τον μεγαλυτερο ρολο στη λειτουργικοτητα ενος OS, για αυτο αλλωστε οι developers διοχετευουν προς τα εκει τους περισσοτερους τους πορους.. Πραγματι τα Windows 8.1 ειναι σταθεροτατα, εμενα μονο μια-δυο φορες μου εχουν κρασαρει και αλλωστε για αυτο τα χρησιμοποιω. Αλλα αν δεν μπορουσα να βγαλω το MetroUI (δεν βγαινει εντελως δυστυχως) δεν θα τα χρησιμοποιουσα σε καμια περιπτωση. Όχι με την λογική μου, αλλά με την υποκειμενική λογική του καθενός... Αν κάποιος την βρίσκει με μαύρη οθόνη με λευκά γράμματα, δικαίωμα του... Μπορεί να το κάνει και μπορεί για την χρήση που το θέλει να βολεύει περισσότερο... Συμφωνώ, το moderUI ήταν μια προσπάθεια δημιουργίας ενός οικοσυστήματος που θα ταίριαζε σε mobile,tablet & dekstop. Να συμφωνήσω επίσης που, στην αρχή, στα 8 ήταν "κρυμμένο" ακόμη και το power off button... ναι εκεί υπήρχε ένα θέμα... Αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ότι το modern UI δεν βολεύει επειδή και καλά είναι για touch screen. Δεν κατάλαβα ποια η ακριβή διαφορά του με την desktop... To ότι δεν έχει taskbar?! Γιατί όταν ανοίγω τον υπολογιστή μου, βλέπω ένα wallpaper με 2-3 στήλες που περιέχουν τα προγράμματα που χρησιμοποιώ πιο συχνά σε μεγάλα εικονίδια (για τα οποία έχω 2 μεγέθη), ωραία στοιχισμένα μεταξύ τους με την δυνατότητα εύκολα να τα χωρίσω σε κατηγορίες. Και αν δεν θέλω κάτι από αυτά μπορώ να πατήσω είτε το "ENTER" για να μεταβώ στην επιφάνεια εργασίας μου είτε κάνοντας click. Αν θέλω κάτι που βρίσκεται εκεί... Το ότι είναι optimized και για touch επιφάνειες δεν σημαίνει ότι δεν κάνει για mouse... Καταλαβαίνω την σημαντικότητα του UI σε μια εφαρμογή, του χώρου είμαι.. γιαυτό και δεν μπορώ να καταλάβω την επίθεση που έχουν δεχθεί τα windows 8. Μπορώ να αναγνωρίσω τα 4-5 λάθη που είχε εξ αρχής όπως με το "κρυμμένο" power off, αλλά με την έλευση των 8.1 διόρθωσε πολλά! 1
ektor7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 IBEPAFS in before ektor7 posts and flame start Το κανουν επιτιδες για να με αποτρεψουν στο να γραψω! Υ.Γ.Εχω και δικη μου συντομογραφια,βλεπω!!!
dazoo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δύο πράγματα εύχομαι για τα 10. - Να υπάρχει η επιλογή να έχω default το touch mode (ή όπως το ονόμασαν στην παρουσίαση), γιατί εγώ δεν αλλάζω το metro. - Να ακούει η cortana απο την αρχή με την εκκίνηση στο background χωρίς να πρέπει να πατάω συνέχεια αναζήτηση (Όπως γίνεται με το Speech Recognition εδώ και χρόνια). 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 βαλανε και start button καιρος ηταν αυτό υπάρχει από τα 8.1...
snikolas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 <p>Θα γινουν ακομα πιο ωραια αρκει να ξηλωσουν το MetroUI. Απαραδεκτη η οθονη με τα settings, ελπιζω τουλαχιστον να υπαρχει ο παραδοσιακος πινακας ελεγχου.</p> μια χαρα ειναι το Metro UI υπαρχει αρκετος κοσμος που του αρεσει. Sent from my iPad using Insomnia
Silverage Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 μια χαρα ειναι το Metro UI υπαρχει αρκετος κοσμος που του αρεσει. Sent from my iPad using Insomnia Και άλλοι τόσοι και παραπάνω που δεν τους αρέσει όμως.
ektor7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Και άλλοι τόσοι και παραπάνω που δεν τους αρέσει όμως.Αρεσει ομως στην MS και γι'αυτο ληγει το θεμα! Και ετσι οποιος θελει χρησιμοποιει μονο το desktop και οποιος θελει μονο το metro ή και τα δυο! 2
oliz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ενα κάρο μπούρδες ειναι τα windows μετα την εκδοση των 7.. που το μονο που προσφέρουν είναι εφφε..και κυρίως να κάνουν το pc να σερνετε.. ενταξει ...δεν το ξερα να δωσω 200 ευρω να βαλω 16gb Μνημη για να μπορω να ανοιξω ενα πρόγραμμα με 1002 εφετζιδικους τρόπους..
pirate79 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 .. που το μονο που προσφέρουν είναι εφφε..και κυρίως να κάνουν το pc να σερνετε.. Ε, οχι και σερνονται!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 pebkac ftw... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα