gr234567 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μισο λεπτο απο ποτε στελνουν στην Ελλαδα? edit: Οριστε και το λινκ με τις διαφορες κινεζικης με ευρωπαικης εκδοσης στέλνουν κανονικά από το ευρωπαικό μαγαζί http://oneplus.eu/ για την εγγύση, έγραψα πιο πάνω ότι είπαν 1 χρόνο
aristarhos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Με ενδιεφερε μεχρι που διαβασα αυτο Πηγή: OnePlus One explodes in trouser pocket! Site: Samsung Galaxy S2 EXPLODES in girl's pocket Site: Galaxy S3 Explodes, Injuring Woman: Report Site: Samsung Galaxy S4 catches fire under the pillow of a 13 year-old girl Site: iPhone explodes in 8th grader’s back pocket after she sits on it Site: iPhone 6 'caught fire and burnt man's leg' after bending in his pocket 7
Caiden Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 στέλνουν κανονικά από το ευρωπαικό μαγαζί http://oneplus.eu/ για την εγγύση, έγραψα πιο πάνω ότι είπαν 1 χρόνο Τσεκαρε το προηγουμενο ποστ απο το δικο σου Εντυπωση μου κανει που δεν εχουν ριξει ακομα το eu domain γιατι οποιοσδηποτε μπορει να μπερδευτει κτλ
gr234567 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 @gr234567 To oneplus.eu στο οποίο απευθύνθηκες και απο το οποίο έχεις πάρει την απάντηση, ΔΕΝ είναι το official... To official είναι το oneplus.net και απο εκεί έχει 2 χρόνια εγγύηση. https://oneplus.net/support/answer/what-is-your-warranty-return-policy @alexisgt δεν το ήξερα. είσαι σίγουρος ότι το eu δεν είναι επίσιμο μαγαζί της μαμάς oneplus; σε κάθε περίπτωση, αν πάθει χαλάσει υπολόγισε γύρω στο δίμηνο για να το στείλεις και να στο στείλουν πίσω φτιαγμένο
Caiden Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 To .net ειναι το επισημο σιγουρα γιατι απο εκει το πηρα και εγω
alexisgt Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 @alexisgt δεν το ήξερα. είσαι σίγουρος ότι το eu δεν είναι επίσιμο μαγαζί της μαμάς oneplus; 100% Όπως ανέφερα, το επίσημο είναι το www.oneplus.net και το eu τί είναι; Ένας ακόμα μεταπωλητής.. 2
billeiros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια το κινητό ειναι προσφορά στα 240 ευρώ.εγώ το δικο μου 16αρι απο merimobiles το πήρα 295 με paypal και ασφάλεια συναλλαγής μέσα.επισης απο one plus net με ματαφορικα και εξοδα απο mailbox.de τοσο βγαινει παλι.τωρα για το ποσο αξιοπιστος είναι ο πωλητης είναι άλλο θέμα.επίσης απο merimobiles και λοιπά κινεζομαγαζα υπάρχει ένας χρονος εγγύηση ενω απο oplus net δυο.πλην όμως μονο στις χώρες οπου διατίθεται τουτέστιν πρεπει να σταλει απο χώρα στην οποία αποστέλλεται το κινητό.κοινώς η Ελλάδα δεν υποστηριζεται εκτός αν εχετε κάποιον γνωστό εξωτερικο να το στείλετε μέσω αυτου.τέλος απο κινεζομαγαζα το κινητό πρεπει να υποστεί μια διαδικασία 10 λεπτών περίπου και μετα φοράει ίδια ακριβως Ρομ με του oneplus net.για μένα αυτή τη στιγμη είναι το πιο ωραίο κινητό,παράμετροποιησιμο απιστευτα και δεν κολαει καθόλου.ο,τι πιο γρηγορο έχω πιασει
kukukali Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5558329#post5558329 1
alldaynews Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5558329#post5558329 Φοβερή τιμή αλλα θέλει Invite
Caiden Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ειναι τοσο δυσκολο να βρεις. Οποιος ψαχνεται ας κοιταξει και στο reddit που εχουν ολοκληρο θεμα για invites
forgotten Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 κοιταξετε καλυτερα να παρετε το ευρωπαικο μοντελο για θεμα εγγυησης οπως ειπαν και οι απο πανω η καταληξη .eu δεν αφορα την επισημη εταιρια ,το κοστος 299δολλαρια αφορα την αμερικη ,το κοστος στην ευρωπη ανερχεται γυρω στα 340ε με τα μεταφορικα αμα εχεις προσκληση ,η ποιοτητα της συσκευης ειναι αριστη ,καμια σχεση με κατι ατακες απο πανω στυλ κινεζια ,μπορειτε να δειτε στο διαδυκτιο τι λενε για την συσκευη σοβαρα site και οχι ενας χρηστης που παθαινει αλλεργια σε αλλα brands εκτος απο samsung και apple . η αυτονομια της συσκευης μου βγαζει διημερο ανετα 1
Atakas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 σε κάθε περίπτωση, αν πάθει χαλάσει υπολόγισε γύρω στο δίμηνο για να το στείλεις και να στο στείλουν πίσω φτιαγμένο Αυτό είναι που φοβάμαι..
papars Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Πήρα το 64ρι πριν μήνα περίπου. Γράφτηκα στο oneplus.net forum, έγραψα 2 ή 3 παρακάλια στο σχετικό νήμα για τα invite και μερικές μέρες αργότερα μου ήρθε το σχετικό invite με το χρονόμετρο. Επειδή το κόστος ήταν μεγάλο για την τσέπη μου πάτησα το claim invite κυριολεκτικά το τελευταίο λεπτό με την σκέψη ότι κάποιος φίλος θα το θέλει. Η αποστολή έγινε σε 1 μέρα από Λονδίνο στο Βερολίνο. Τελικό κόστος 310 ευρώ. Όταν το άνοιξα έπαθα πλάκα. Είναι τεράστιο, σχετικά άβολο στην τσέπη του παντελονιού και αν του βάλεις και θήκη bumper με δυσκολία βγαίνει από την τσέπη. Δεν μπήκα καν στον πειρασμό να το δώσω. Είναι άριστο σε σχέση με τα προηγούμενα που είχα (zte blade 1 / zte blade 3 / galaxy note 2) και δεν προβληματίζει καθόλου η χρήση του. Πέρα από root δεν πέρασα ούτε dialer ούτε launcher. Η κόρη μου έχει τρελαθεί γιατί παίζει school of dragons και άλλα παιχνίδια χωρίς θέμα. Η μπαταρία με αρκετή χρήση / παιχνίδια βγάζει 2+ μέρες (δεν το άφησα παραπάνω). Το GPS σκοτώνει - σε εσωτερικό χώρο βρίσκει 13 δορυφόρους. Η ανοιχτή ακρόαση, η δόνηση και ο ήχος του είναι πολύ δυνατά. Kodi (xbmc) παίζει άψογα, αλλά ενοχλεί που τα μεγάφωνα είναι στο στενό πλάι οπότε εκεί θέλει ακουστικά. Γενικά είναι πολύ καλό τηλέφωνο. Ειλικρινά σκέφτομαι πως να πάρω άλλο ένα για την γυναίκα μου... Δεν ξέρω αν είναι φτηνό ή ακριβό σε σχέση με τον ανταγωνισμό ή για αυτά που προσφέρει. Για την τσέπη μου είναι ακριβό και μεγάλο, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι τα σπάει. Υπάρχει και το Lenovo K910 σαν εναλλακτική για κάποιον που δεν μπορεί να βρει το OPO. Μια συμβουλή. Πάρτε θήκη που να καλύπτει τα πλήκτρα ον/οφ + φωνής. Τα αυτά πλήκτρα είναι ρηχά και δεν βολεύει το πάτημά τους μέσα από τα ανοίγματα της θήκης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα