Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κινητο τοσο εχει μεσω του επισημου site, ομως θα πρεπει να πληρωσετε καπου στα 40 ευρω μεταφορικα για να ερθει μεσω Γερμανιας. Το δικο μου 64αρι μου κοστισε 300 + 40 = 340 ευρω συνολο

edit: Επισης πρεπει να δειτε αν ειναι απο Κινα εχει 1 χρονο εγγυηση ενω απο Ευρωπη εχει 2 χρονια και το logo του

CyanogenMod στην πισω πλευρα

Δημοσ.

Οταν το δει καποιος αυτο σε 1-2 μηνες .. τι τιμη θα αναφερει

Βαλε τιμη φιλε μου και απο που στον τιτλο.

[Mobile] One Plus One  xxx€ , (ebay.com)

Δημοσ.

εγώ πιστεύω πρέπει να κλειδωθεί αφού προσφορά δεν υπάρχει

σοβαρά τώρα,μπορείς να μου πεις που το έχεις βρει κάτω από 240 με μεταφορικά?

Δημοσ.

Το κινητο τοσο εχει μεσω του επισημου site, ομως θα πρεπει να πληρωσετε καπου στα 40 ευρω μεταφορικα για να ερθει μεσω Γερμανιας. Το δικο μου 64αρι μου κοστισε 300 + 40 = 340 ευρω συνολο

edit: Επισης πρεπει να δειτε αν ειναι απο Κινα εχει 1 χρονο εγγυηση ενω απο Ευρωπη εχει 2 χρονια και το logo του

€310 μου ήρθε εμένα από το επίσημο site.  Η αποστολή ήταν από Αγγλία.

Είναι τυχαίο αν θα είναι Ευρωπαϊκό ή Κινέζικο το μοντέλο; Στέλνουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα;

Το δικό σου papars τι είναι;

Δημοσ.

Ουτε απο που, ουτε τιμή στο τίτλο, ούτε καν να μπεις στον κόπο να κοιτάξεις αν είναι όντως προσφορά..... Ασε π δν μ φαίνεται κ αξιόπιστος ο πωλητης.. Πάω πάσο..

Δημοσ.

Οταν το δει καποιος αυτο σε 1-2 μηνες .. τι τιμη θα αναφερει

Βαλε τιμη φιλε μου και απο που στον τιτλο.

[Mobile] One Plus One  xxx€ , (ebay.com)

Φίλε μου δίκιο έχεις αλλα αμα σου πω δεν ξέρω να αλλάξω τον τίτλο τι θα μου πεις :-D

Δημοσ.

Φίλε μου δίκιο έχεις αλλα αμα σου πω δεν ξέρω να αλλάξω τον τίτλο τι θα μου πεις :-D

οτι δεν εισαι ο μονος :)

Πατας ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ και μετα ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

• Like 1
Δημοσ.

Είναι τυχαίο αν θα είναι Ευρωπαϊκό ή Κινέζικο το μοντέλο; Στέλνουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα;

Το δικό σου papars τι είναι;

Οχι φιλε μου. Αν παραγγειλεις απο κινεζομαγαζο θα παρεις την κινεζικη εκδοση, αν το παρεις απο το official στην Ευρωπη θα παρεις το ευρωπαικο μοντελο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ενδιεφερε μεχρι που διαβασα αυτοSource.png Πηγή: OnePlus One explodes in trouser pocket!

Μην επηρεάζεσαι απο τετοια, διαβασε ποσα αρθρα να σκανε iphone διχως λογο και αιτια.

Μη το ψάχνεις φίλε μου όταν ο άλλος βάζει τέτοια links σημαίνει οτι δεν έχει μπει καν στη διαδικασία να ψαχθεί...τωρα τι του λες εσυ για αρθρα τζαμπα κουράζεσαι...Και εγω εδω έκανα μια αναζήτηση..keywords: explode, bend κλπ κλπ και δες τι έβγαλε τελείως τυχαία: http://bgr.com/2014/07/28/galaxy-s4-fire-battery-explosion/Μερικές φορες απορώ αυτο το προνόμιο που λέγεται Internet αν εν τέλει το χρησιμοποιούμε ποτε σωστα.

Επεξ/σία από kraken92
Δημοσ.

κάνεις λάθος, όλα 1 χρόνο εγγύηση έχουν

ορίστε η απάντηση από το επίσημο ευρωπαικό μαγαζί της εταιρίας όταν τους ρώτησα

hello

i am living in greece

i am interested in buying the european version of oneplus one 64gb with cyanogen 11

how can i buy it?

has it 2 years of warranty?

can you ship it to Athens, Greece and how much is the shipping cost?

thank you

Dear Customer,

You can place an order with our shop, we can ship it to Athens, Greece. And it has 1 year warranty.

If you choose express shipping from EU warehouse, the shipping cost is € 38.40,there is no customs if send via EU warehouse. You do not need to pay any tax. And it usually takes 2-5 days to arrive after shipping it.

And you can choose Registered Air Mail From China, the shipping cost is € 15, it takes about 15-25 days.

Regards,

Customer service You can review your order and download your invoice from the "Order history" section of your customer account by clicking "My account" on our shop.If you have a guest account, you can follow your order via the "Guest Tracking" section on our shop. OnePlus European Retail Shop powered by PrestaShop™

Δημοσ.

Μισο λεπτο απο ποτε στελνουν στην Ελλαδα?

edit: Οριστε και το λινκ με τις διαφορες κινεζικης με ευρωπαικης εκδοσης

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...