Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω χρόνο να το πολύ ψάξω και να πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος, νομίζω ότι είναι ελαχιστα πιο φθηνα αλλά με ρίσκο (όχι επίσημος πωλητής) αλλά το έγραψα πιο πολύ για να προλάβω κανέναν που θα το πάρει ως δεδομένο και θα κάνει αγορά (το παθαίνω εγώ πολλές φορες όταν βλέπω τόπικ εδώ)

Δημοσ.

ναι τόσο έχει η έκδοση των 16gb από το επίσημο σιτε εδώ και πολύ καιρό 

και ξαναλέω/ρωτάω.. από το επίσημο site δεν χρεώνονται extra τα μεταφορικά;

ο ebay seller που γράφει "phone will be inspected before shipping" το κάνει για να σιγουρέψει ότι το κινητό δεν θα είναι DOA ή είναι δικαιολογία που θα στείλει ανοιχτή συσκευασία άραγε..;

πάντως τελευταίο καιρό διαβάζω αρνητικά σχόλια για αδυναμία ή/και μεγάλη καθυστέρηση αντικατάστασης προβληματικών one, κάτι που με αποτρέπει από την αγορά του..

• Like 1
Δημοσ.

Και απο ασιατικά ΕΜΠΙΣΤΑ σίτε τοσο εχει.

Απο ebay και hong kong οχι.

Υγ. Αλαξε τον τιτλο. Τιποτα δεν αναφερει ουτε σιτε ουτε τιμη ουτε τιποτα και βασικα για εδω το βλεπω

http://www.insomnia.gr/topic/491265-megathread-no-name-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%B5%CF%82-tablets-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-smartphones/

Δημοσ.

Και γιατί είναι προσφορά αυτή η τιμή για το 16αρι; 

το έχεις βρει πουθενά στα 240 με μεταφορικά?

Δημοσ.

H oneplus δεν στέλνει Ελλάδα αλλά κάτι έχω διαβάσει ότι κάποιοι το παρέλαβαν μέσω γερμανίας.
Το κόστος της συσκευής είναι στα 299 δολάρια και έξτρα τα μεταφορικά από το οφφίσιαλ.
Σε προσωπικό επίπεδο δεν θα αγόραζα από πωλητή με 199 θετικές κινητό τηλέφωνο τέτοιας αξίας.

Ίσως είμαι πολύ επιφυλακτικός εγώ...

• Like 1
Δημοσ.

H oneplus δεν στέλνει Ελλάδα αλλά κάτι έχω διαβάσει ότι κάποιοι το παρέλαβαν μέσω γερμανίας.

Το κόστος της συσκευής είναι στα 299 δολάρια και έξτρα τα μεταφορικά από το οφφίσιαλ.

Σε προσωπικό επίπεδο δεν θα αγόραζα από πωλητή με 199 θετικές κινητό τηλέφωνο τέτοιας αξίας.

Ίσως είμαι πολύ επιφυλακτικός εγώ...

ok για τον πωλητή,απλά ανέφερε μόνο την τιμή 

Δημοσ.

Και το θέμα είναι πως ο πωλητής δεν έχει feedback για κινητά. Για κάτι GPS μόνο και κάτι μάλλον ακουστικά αφού λέει plantronics

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...