JiMaKoZ GLX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια πιο λειτουργικο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο??εχω αντροιντ και σκεφτομαι να το γυρισω στο λουμια 730
highpriest Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Πιο πλήρες το android, πιο ομαλό το WP (ειδικά στις κατηγορίες κάτω των 150 ευρώ). Και τα δύο λειτουργικά έχουν τα υπερ και τα κατά τους που δεν αναλύονται σε ένα ποστ.
kataramenos32 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Αν εχεις low end android που σερνεται καλυτερα να πας σε WP αν οχι μια χαρα ειναι το android 2
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Τι κινητό android έχεις; Αν είναι της τάξης Moto g και άνω μην το αλλάξεις 1
JiMaKoZ GLX Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια εγω εχω το xperia E και εχω μετανιωσει την ωρα που το πηρα για αυτο λεω να το γυρισω σε wp
highpriest Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δεν θα κάνεις σύγκριση με το Xperia E με χαρακτηριστικά απο την εποχή των παγετώνων! Με ότι σύγχρονο κινητό και να συγκρίνεις θα σου φανεί πύραυλος! Το δικό σου έχει χαρακτηριστικά τριών γενιών πίσω σε φτηνή κατηγορία. Αν πας σε wp ακόμη και ένα των 80 ευρώ να πάρεις θα σου φανεί εξωπραγματικά γρήγορο σε σχέση με αυτό που έχεις. Αν πας σε αντροιντ θα κοιτάξεις τουλάχιστον για τετραπύρηνο με 1GB ram, για να είσαι μέσα στις σύγχρονες απαιτήσεις του λειτουργικού. Με οτιδήποτε λιγότερο θα αρχίσει τις καθυστερήσεις σχετικά γρήγορα. Για κάτω απο 100 ευρώ προτίμησε WP όπως και να έχει, εκτός και αν παραγγείλεις απο Κίνα.
JiMaKoZ GLX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Χαχαχαχαχχα βασικα θα.παρω το νοκια λουμια 730 ειναι λιγο ακριβο,αλλα πιστευω τα αξιζει.τα λεφτα του τι λετε.και σεις? Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App
highpriest Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, είναι πολύ καλό. Τώρα που έπεσε και η αρχική του τιμή, δείχνει πολύ ελκυστικό.
JiMaKoZ GLX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Πιστευω πως δν θα κολλαει σαν γαμω το κερατο μου και θα κανει τη δουλεια του^-^ Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App
highpriest Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δεν κολλάνε ούτε τα wp των 70 ευρώ. Εκ πείρας στο λέω. Από την άλλη βέβαια, όταν θέλω καμιά πιο ψαγμένη εφαρμογή από τις κοινές που υπάρχουν και στις δύο πλατφόρμες, στο android βρίσκω συνήθως πιο καλογραμμένες και εύκολες στην χρήση, ενώ στα wp, ακόμη και όταν υπάρχει αυτό που ψάχνω, είναι σε λίγο πιο "beta" στάδιο. Λεπτομέρειες όμως. Να πάρεις όποιο σου κάνει κλικ, μιας και με wp θα κάνεις την δουλειά σου άνετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα