Rosbou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους έχω μια τηλεόραση 50" και συνδέω τον σκληρό δίσκο wd passport με ταινίες 1080p dts η εικόνα και οι υπότιτλοι όλα σούπερ ο ήχος όχι λογικά δεν τον υποστηρίζει η tv .λοιπον άμα αγοράσω αυτό http://www.audioshow.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=9764μιας που η tv έχει βύσμα s/pdif και τα ηχεία το ίδιο θα έχω ήχο αξίζει το κόπο;ευχαριστώ Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2014 από Rosbou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 αν εννοεις οτι δεν παιζει καθολου, δε μπορεις να κανεις τιποτα. με τα καλωδια δεν θα κανεις επισης τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rosbou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μόνο ο ήχος δεν παίζει άμα το συνδέσω με wd tv live που έχω παίζει κανονικά μέσω hdmi και optical ηχεία με player απλά εμένα με ενδιέφερε μόνο τν σκληρό πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 το wdtv κανει αποκωδικοποιηση του ηχου. Η τηλεοραση μαλλον δεν το υποστηριζει. Ποιο μοντελο τηλεορασης ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rosbou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 TX-50A300E Panasonic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 2 λυσεις εχεις. Η μια ειναι να μετατρεπεις τις ταινιες σου ωστε να παιζει ο ηχος στην tv. Η αλλη ειναι να "βρισκεις" ταινιες που να εχουν ειτε ηχο stereo ειτε AC3. Η καλυτερη λυση ομως για μενα, ειναι να παιζεις τις ταινιες σου απο το wdtv. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rosbou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Ωραίος σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rosbou Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Άμα αγόραζα αυτό http://www.plaisio.gr/thleoraseis/home-cinema/blu-ray-player/LG-Bluray-Player-BP240.htmκαι έβαζα τον σκληρό δίσκο με τις ταινίες τις mkv (720p & 1080p) και με dts ήχο που έχουν ο ήχος λογικά θα έπαιζε σαν να είχα wd live player? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα