giannis22k Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα σας.Αυρο το προγραμμα κανει την δουλεια που κανει ενα εγοστασιακο software-restore-bakup?δηλ εκτος απο το να δημιουργησω ενα image οταν ειναι να το επαναφερω θα κανει και φορματ ταυτοχρονα?
TheELF Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Όταν κάνεις επαναφορά γίνεται 100% όπως ήταν όταν πήρες το Image,δεν έχει σχέση με format η όλη ιστορία.
giannis22k Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Οποτε δεν εχει καμια σχεση με τα προγραμματα που βαζουν οι εταιρειες μεσα στα λαπτοπ ετσι?(τα recovery προγραμματα)π.χ "επαναφορα εργοστσιακων ρυθμισεων"
HALF EVIL Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Όχι. Είναι μια "φωτογραφία" του δίσκου την συγκεκριμένη στιγμή, την οποία αποθηκεύει σε άλλο δίσκο.
TheELF Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Το ίδιο πράγμα είναι απλά δεν έχει σχέση με format,οι εταιρίες έχουν έτυμο Image με φρέσκια εγκατάσταση οπότε όταν κάνεις επαναφορά έχεις και πάλι φρέσκια εγκατάσταση. Και με το acronis αν πάρεις Image από φρέσκια εγκατάσταση και το επαναφέρεις το ίδιο πράγμα είναι.
HALF EVIL Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Όταν λες φρέσκια εγκατάσταση εννοείς ότι το image είναι το αρχικό , όπως σου το πούλησαν, ενω με το Acronis επαναφέρεις ότι έχεις στο δίσκο τη στιγμή που δημιουργείς το image, έτσι δεν είναι; Δλδ. αν έχεις προχωρήσει σε ένα παιχνίδι , ή έχεις εγκαταστήσει κάμποσα προγράμματα, δεν τα χάνεις ενώ με το εργοστασιακό image τα χάνεις. Κάνω λάθος;
8elwADSL Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Και πως δουλεύει αυτό το Acronis true image; Πως κάνεις την επαναφορά;Το περνάς σε κανα bootable δισκο/usb και από εκεί επαναφέρεις το image;
loic Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Αυτο που κανει το Acronis οταν επαναφερει ενα image, ειναι να κανει delete το/τα partition(s) που εχεις επιλεξει και να το/τα "ξαναφτιαχνει", αντικαθιστωντας ολα τα περιεχομενα, με αυτα που υπηρχαν εκεινη τη στιγμη που εγινε το backup. Η επαναφορα γινεται ειτε με bootable δισκακι που μπορει καποιος να φτιαξει και να εκιννησει με αυτο το PC, ειτε να εκιννηθει μεσα απο τα Windows η διαδικασια της επαναφορας, η οποια θα κανει reboot το PC και θα συνεχισει στο περιβαλλον του Acronis. Εχω γραψει και μερικες λεπτομερειες σε αυτο το thread. 2
giannis22k Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 ποια ειναι εδω η διαφορα με τις αλλες λειτουργίες του acronis
TheELF Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Το universal επιχειρεί να αφαιρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με οδηγούς (driver) έτσι μπορείς να πάρεις image από έναν Η/Υ και να το επαναφέρεις σε άλλον ή στον ίδιο Η/Υ με διαφορετικό υλικό,με το κανονικό Image αυτό είναι αρκετά ποιο προβληματικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα