Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα της αναβάθμισης και για εμένα μετά από μια μακρά συμβίωση με το Nexus 4.

Ήμουν βέβαιος πως το Nexus 6 θα είναι το επόμενό μου κινητό, έως ότου ανακοινώθηκε πως θα διαθέτει οθόνη 6’’...

Το διαθέσιμο ποσό είναι στα ~400 € και θα ήθελα να διαθέτει κατ’ελάχιστο τα παρακάτω:

·        Καλή μπαταρία/αυτονομία (οπωσδήποτε καλύτερη από το Ν4)

·        Αναβαθμισημότητα και καλή υποστήριξη από την εταιρία ή εναλλακτικές πηγές

·        Κατά προτίμηση 3GB Μνήμη (ή τουλάχιστον 2GB)

·        Κατά προτίμηση 32GB αποθηκευτικό χώρο (ή 16 με επέκταση)

·        Οθόνη 5,0-5,2’’ (οριακά 5,5’’) και μέγεθος όχι μεγαλύτερο των LG G3, Xperia Z3

·        Καλή ποιότητα φωτογραφικής μηχανής (καλύτερη από του Ν4)

Δυνατότητες όπως επέκταση μνήμης μέσω microSD, αποσπώμενη μπαταρία, ραδιόφωνο, ασύρματη φόρτιση ή άλλα καλούδια είναι φυσικά ευπρόσδεκτα, αλλά όχι απαραίτητα...

Το κινητό προορίζεται κυρίως για ομιλία, σερφάρισμα, φωτογραφίες και δευτερευόντως ως audio player, GPS,  μηνύματα κλπ.

Παιχνίδια δεν παίζω ούτε ταινίες πρόκειται να δώ, αλλά θα ήθελα ένα κινητό το οποίο να μην υστερεί κάπου σημαντικά...

Οι υποψήφιοι που ξεχώρισα με μια πρώτη ματιά:

·        LG G3

·        HTC M8

·        Sony Xperia Z3 (το οποίο ξεφεύγει λίγο στην τιμή...)

και δευτερευόντως κάποια ‘’κινέζικα’’:

·        Xiaomi Mi4

·        OnePlus One

·        Huawei Honor 6

Έχω σχεδόν αποκλείσει το Nexus 5 κυρίως εξαιτίας της μικρής αυτονομίας του, των 2 GB μνήμης και της μέτριας κάμεράς του, αν και θα μου λείψουν πολύ οι συνεχείς αναβαθμίσεις της Google...

Λάβετε υπ’όψιν πως ζω στο εξωτερικό, οπότε προτάσεις από σκρουτζομάγαζα δεν βοηθούν και πολύ...

Επίσης τα ‘’κινεζομάγαζα’’ θα πρέπει να έχουν αποθήκη στην Ευρώπη διότι δεν δεν πρόκειται να αποφύγω φόρους, τελωνεία κλπ...

Όλες οι προτάσεις ευπρόσδεκτες...!

Δημοσ.

Αν και αδυνατώ να καταλάβω για ποιο λόγο θες να αλλάξεις το Nexus 4 μιας και παραμένει ακόμα εξαιρετική και απροβληματιστη συσκευή, θα κοιτούσα προς z3 η αν το μέγεθος είναι θέμα το z3 compact το οποίο έχει και την καλύτερη μπαταρία που υπάρχει σε smartphone.

Αλλά και το z3 όπως και το HTC one m8 που αναφέρεις είναι αρκετά πάνω των 400€ που αναφέρεις.

Το g3 ναι μεν Vfm, αλλά σε όσα έπιασα το λαγκ ήταν αισθητο, οπότε μετά από νέξους και στοκ αντροιντ πιστεύω πως θα σε χαλάσει.

Στα λεφτά που ψάχνεις ως ποιο Vfm επιλογή είναι το z2,τουλάχιστον τεχνικά, μιας και είναι λίγο "αγαρμπο" στο χερι σε σχέση με το z3.

• Like 2
Δημοσ.

Ζω Κύπρο και το G3 μου το πήρα από σκρουτζομάγαζο πληρώνοντας 22Ε μεταφορικά. Ψάξε το ίσως αποτελούν επιλογή

Δημοσ.

Αν και αδυνατώ να καταλάβω για ποιο λόγο θες να αλλάξεις το Nexus 4 μιας και παραμένει ακόμα εξαιρετική και απροβληματιστη συσκευή, θα κοιτούσα προς z3 η αν το μέγεθος είναι θέμα το z3 compact το οποίο έχει και την καλύτερη μπαταρία που υπάρχει σε smartphone.

Αλλά και το z3 όπως και το HTC one m8 που αναφέρεις είναι αρκετά πάνω των 400€ που αναφέρεις.

Το g3 ναι μεν Vfm, αλλά σε όσα έπιασα το λαγκ ήταν αισθητο, οπότε μετά από νέξους και στοκ αντροιντ πιστεύω πως θα σε χαλάσει.

Στα λεφτά που ψάχνεις ως ποιο Vfm επιλογή είναι το z2,τουλάχιστον τεχνικά, μιας και είναι λίγο "αγαρμπο" στο χερι σε σχέση με το z3.

Έχεις δίκιο να απορείς, διότι το Ν4 (παρ'όλη την παλαιότητά του) ανταποκρίνεται πολύ καλά, αλλά θα δοθεί δώρο σε συγγενικό πρόσωπο...

Με προβληματίζει αυτό που γράφεις σχετικά με το lag του G3 γιατί στη διάρκεια μπορεί να γίνει εκνευριστικό.

Δε θα βελτιωθεί όμως με την έκδοση 5.0 του android ?

Όσο για το Ζ3 compact μάλλον θα το απορρίψω εξαιτίας της μικρότερης οθόνης...

Εάν ανεβάσουμε το ποσό κατά ~100€ αλλάζουν κάπως οι συσχετισμοί ?

Δημοσ.

Αν ανεβεις το 100αρι υπάρχει όπως είπαμε το z3. Μόνο του παίζει στα 470-480, εξαιρετική συσκευή, δυνατή, ποιότητα κατασκευής, και το ένα mm που κοψανε σε σχέση με το z2 αν και ακούγεται λίγο κάνει χαοτική διαφορά.

Αν έχεις κάποιο public κοντά σου μπορείς να τα δεις και ζωντανά.

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνω! αν δωσεις παραπανω πας σε xperia z3! STIgma για one plus one τι λες?

Δημοσ.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών το Ζ3 φαίνεται πολύ καλό, αλλά τι πιστεύετε για την Sony όσον αφορά στις αναβαθμίσεις ?

Θα εξακολουθούμε να παίρνουμε αναβαθμίσεις ?

Δημοσ.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών το Ζ3 φαίνεται πολύ καλό, αλλά τι πιστεύετε για την Sony όσον αφορά στις αναβαθμίσεις ?

Θα εξακολουθούμε να παίρνουμε αναβαθμίσεις ?

Εβγαλε ανακοίνωση απο την πρώτη μέρα οτι όλα το μοντέλα της σειράς Z θα πάρουνε λολλιποπ. Το πότε, δεν το έχει αναφέρει.

Δημοσ.

Εβγαλε ανακοίνωση απο την πρώτη μέρα οτι όλα το μοντέλα της σειράς Z θα πάρουνε λολλιποπ. Το πότε, δεν το έχει αναφέρει.

Διάβασα πως την περιμένουν εντός του Ιανουαρίου...

Η βασική μου απορία είναι εάν η εταιρεία γενικά υποστηρίζει τα προϊόντα της.

Η τακτική της να εμφανίζει μια ναυαρχίδα ανά εξάμηνο μου δημιουργεί υποσυνείδητα την εντύπωση πως εξίσου σύντομα θα σταματά και την υποστήριξή της σε αυτές...

Υπάρχουν χρήστες οι οποίοι μπορούν να μας πουν τις εμπειρείες τους με τις αναβαθμίσεις ;

Πως είναι η Sony σε σχέση με τις άλλες εταιρείες ;

Δημοσ.

Διάβασα πως την περιμένουν εντός του Ιανουαρίου...

Η βασική μου απορία είναι εάν η εταιρεία γενικά υποστηρίζει τα προϊόντα της.

Η τακτική της να εμφανίζει μια ναυαρχίδα ανά εξάμηνο μου δημιουργεί υποσυνείδητα την εντύπωση πως εξίσου σύντομα θα σταματά και την υποστήριξή της σε αυτές...

Υπάρχουν χρήστες οι οποίοι μπορούν να μας πουν τις εμπειρείες τους με τις αναβαθμίσεις ;

Πως είναι η Sony σε σχέση με τις άλλες εταιρείες ;

Αφού σου λέει αναβαθμίζει ολόκληρη τη σειρά Z, που το πρώτο Ζ είναι δύο χρονών... Σαφέστατα ανώτερη από τις υπόλοιπες όσων αφορά τις ναυαρχίδες.

Δημοσ.

Καλημέρα σαν χρήστης nexus 4 (και στο μελλον nexus 6) στο να κοιτάς κάποιο sony μοντέλο (δεν εννοώ τα χαρακτηριστικά του αλλά στην υποστήριξη του android) το θεωρώ κατάντια! :P

• Like 1
Δημοσ.

@dimitrisOS

Και είπα να το γράψω αλλά λέω άσε θα πέσουν να με φάνε. Είμαι περίπου στην ίδια φάση με τον φίλο που άνοιξε το thread και λέω για Lumia 930 ελέω προσφοράς wind. Έλεος με το android και παρότι έχω Ν4.

Δημοσ.

Καλημέρα σαν χρήστης nexus 4 (και στο μελλον nexus 6) στο να κοιτάς κάποιο sony μοντέλο (δεν εννοώ τα χαρακτηριστικά του αλλά στην υποστήριξη του android) το θεωρώ κατάντια! :P

Όπως ακριβώς διάβασες στο αρχικό μου μήνυμα θα παρέμενα πιστός στη σειρά nexus, αλλά αρνούμαι να συμμετάσχω στο παιχνίδι εντυπώσεων των εταιρειών...

Αφού πιστεύεις πως το Ζ3 δεν πρόκειται να τύχει υποστήριξης από την εταιρεία, τί προτείνεις ως εναλλακτική ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...