Προς το περιεχόμενο

one plus one ΕΡΩΤΗΣΗ+invite?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΩ INVITE ΓΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ 64GB ONEPLUS...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!! 

ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ (ΕΚΤΟΣ ΤΑ 30-40 ΕΥΡΩ EXTRA ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ)???

Δημοσ.

Καλησπέρα, εγώ προσωπικά έχω παραγγείλει το Oneplus One εδώ και 10 μέρες και λογικά μες την βδομάδα θα το παραλάβω. Προτίμισα Κινέζικο κατάστημα (Vickmall) και όχι το κανονικό σίτε γιατί είχε κάποιες προσφορές στο black friday με κάτι κουπόνια οπότε θεωρητικά στα ίδια λεφτά το πήρα + γλυτώνω μεταφορικά. Απ'οτι διάβασα δέν γίνεται να το παραγγείλεις απο Ελλάδα εκτός αν κάνεις μια διαδικασία με εικονική θυρίδα στην γερμανία (Ψάξτο καλύτερα πριν το παρεις, υπάρχει οδηγός κάπου). Για να αποφύγω όλη την διαδικασία και λόγω του οτι δεν χάνω κάτι (ισως 10 ευρώ αλλα για να το πάρω ευκολα και με δώρο ζελατίνα θήκη κτλπ, αξίζει πιστεύω) προτίμισα το vickmall. Τώρα αν θές να κάτσεις να περιμένεις invite καλύτερα να μπείς και στα forum του oneplus και να ζητήσεις εκει.

Καμία διαφορά που λες αν πάρεις το σωστό version (global ή original που είναι το ίδιο) και οι κίνδυνοι είναι οι ίδιοι όπως όταν παραγγέλνεις οτιδήποτε απο Κίνα, π.χ. να αργήσει 10 - 15 μέρες , να έρθει ελλατωματικό και να πρέπει να το στείλεις πίσω για να σου δώσουν άλλο (αυτος ο κίνδυνος υπάρχει και απο το επίσημο site) οπότε χάνεις χρόνο και τελος να πιαστεί τελωνείο οπότε να πληρώσεις κανα 50αρι extra.

Δημοσ.

ευχαριστω ποθ απαντησατε γι αρχη! αναζητω γι δωρεαν invite! ναι την γνωριζω την διαδικασια με την εικονικη θυριδα στην γερμανια...εχω γραφτει στο forum της one ψαχω παντου μηπωσ ειμαι τυχερος αλλα μαλλον θα προτιμησω να το παραγκγειλω απο κινα να τελειωνω!! τα ακουστικα του κινιτου ειναι extra??

επισης εσυ που το πηρες απ κινα εχεις δικαιωμα να κανεις invite??

Δημοσ.

Όχι δυστυχώς απλά δίνουν το κινητό με δικό τους invite απ'ότι κατάλαβα. Ακουστικά δέν δίνουν ούτε απο την Oneplus ούτε απο άλλο σίτε τσάμπα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...