Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα και κανα μηνα οσο βραδιάζει ολη η περιοχή ανεβάζει μεγαλο Ping στο Speedtest βγαζει περιπου 200 αν και το εχω δηλώσει βλάβη απο την αρχη δεν εχω νέα .. 

Δημοσ.

Τωρα και κανα μηνα οσο βραδιάζει ολη η περιοχή ανεβάζει μεγαλο Ping στο Speedtest βγαζει περιπου 200 αν και το εχω δηλώσει βλάβη απο την αρχη δεν εχω νέα .. 

Με 200 ping στον οτε δεν πας πουθενά . Είναι πολύ ψηλό και στα games δεν τα ευχαριστιέσαι

Δημοσ.

οσο παει και χειροτερεύει .. Αυτες τις μερες εχω 400 και δεν ειμαι ο μονος που το εχει και αλλα ατομα στην περιοχή αντιμετωπίζουν το ιδιο προβλημα .

Δημοσ.

Εγω απο εκει που εχω κοντα 40 ολη την βδομαδα,τα σ/κ μου πεταει απο το απογευμα και μετα,καπου στα 200-500....ΟΤΕ εχω και εγω!

Γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Εγω απο εκει που εχω κοντα 40 ολη την βδομαδα,τα σ/κ μου πεταει απο το απογευμα και μετα,καπου στα 200-500....ΟΤΕ εχω και εγω!

Γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει?

Είναι πολύ ψηλά τα pings που έχεις με οτε και είναι λογικό να έχεις προβλήματα . 

Δημοσ.

Και εγω στην Λάρισα με hol τις τελευταίες μέρες απο 75-90 ping σε ευρωπαϊκούς σερβερς έχει φτάσει 130 με 150.

Μάλλον αλλού είναι το πρόβλημα και το βλέπω γενικό το κακό.

Δημοσ.

Και γω Ηράκλειο Αττικής καθημερινά 150-200 με ΟΤΕ.Αυτό πως μπορεί να μειωθεί η δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...