Rib21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν μέχρι τώρα ήμουν οκ με το εργαλείο αλλά έχω καταντήσει να μην μπορώ να παίξω παιχνίδια όπως το fifa!το σύστημα έχει 3 gb ram amd Athlon x2 3 ghz και κάρτα γραφικών hd series 6500!ψάχνω καινούρια ram (4 gb) cpu (am3 socket άμα δν γίνεται κάτι και mobo) psu γτ έχω ένα κινέζικο τελείως κουτί γιατι αυτό π έχω δν χωράει κανονικά τροφοδοτικά αλλά κτ μικρά Π δν υπάρχουν πια και το budget μου είναι 200 ευρώ(άμα χρειάζεται παραπάνω είμαι ανοιχτός σε προτάσεις)ενώ διατιθεμαι να πάρω και κάτι μεταχειρισμένο αλλά δν ξέρω την ασφάλεια σε κομμάτια όπως ο επεξεργαστής ή το τροφοδοτικό Οι απαιτήσεις Μ είναι να μπορώ να παίξω και σε low τα καινούρια παιχνίδια και να μπορώ να παίξω σε αξιοπρεπή γραφικά the crew fifa 15 nba 2k15!!Τέλος επειδή θα μου πείτε για την κάρτα γραφικών μάλλον θα την αλλάξω στο μέλλον με μια μεταχειρισμένη 7870 και δέχομαι προτάσεις<br><br> Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Για το Crew που ανεφερες δες πχ σε Ultra πως τα πανε πανω κατω οι καρτες γραφικων για να εχεις μια ιδεα του σε τι να κοιταξεις Στο 2;50
Giorgos65ert Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Για το Crew που ανεφερες δες πχ σε Ultra πως τα πανε πανω κατω οι καρτες γραφικων για να εχεις μια ιδεα του σε τι να κοιταξεις Στο 2;50 WHAT???? η GTX 760 ειναι χηροτερει απο R7 260X......... δεν το παιριμενα
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Λογικα στο παραπανω εχουν γινει καποια λαθη στις μετρησεις των πιο φθηνων καρτων κατω απο R9 290 γιατι βλεπω την 770 να ειναι κατω απο την R9 270 πραγμα που δεν εχει και πολυ λογικη.Βεβαια μιλαμε για παιχνιδι της Ubisoft που κλασσικα θα φτιαχτεις με μελλοντικους Drivers παρολα αυτα ενα αλλο Benchmark που βρηκαν ειναι λιγο πιο κοντα στο να δειχνει στο που πατανε οι καρτες http://www.techspot.com/review/925-the-crew-benchmarks/page3.html
Giorgos65ert Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Λογικα στο παραπανω εχουν γινει καποια λαθη στις μετρησεις των πιο φθηνων καρτων κατω απο R9 290 γιατι βλεπω την 770 να ειναι κατω απο την R9 270 πραγμα που δεν εχει και πολυ λογικη.Βεβαια μιλαμε για παιχνιδι της Ubisoft που κλασσικα θα φτιαχτεις με μελλοντικους Drivers παρολα αυτα ενα αλλο Benchmark που βρηκαν ειναι λιγο πιο κοντα στο να δειχνει στο που πατανε οι καρτες http://www.techspot.com/review/925-the-crew-benchmarks/page3.html συγουρα καναν λαθος γιατι μια καρτα 120€ δεν γινεται να ειναι κατοτερη απο μια 200€ εκτος αν λες nvidia π.χ. GTX 660 170€ vs R9 270X 170€ και ειναι καλυτερη η R9 270X η GTX 760 VS R9 280 στα 200€ και παλη νικα η amd αλλα σε μεγαλες τιμες η Nvidia σκειζη δεν λεω...
Rib21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 το crew ειναι ενα παραδειγμα και απλα θελω να το παιξω αυτην την περιοδο!Σιγουρα δν ψαχνω να παιξω σε ultra ή 4k αλλα πχ να μπορω να παιξω far cry 4 ή ac unity σε low με την αλλαγη μιας καρτας οταν την αλλαξω!Αρχικα ψαχνω να αλλαξω cpu psu case και ram!Πιο μετα ισως παρω και μια καρτα γραφικων που ειχα στον νου μου μια μετχαειρισμενη 7870 ή καποια αλλη!Απο cpu ψαχνω καποιον 6core phenom μεταχειρισμενο εκτος και αν μπορω να βρω σε καποια περιπτωση καινουριο ή να αλλαξω μητρικη και να βαλω κατι σε am3 socket και cpu 6300 το οποιο βεβαια με καποιους υπολογισμους παει 250-300 ευρω και δεν κερω κατα ποσο αξιζει και μπορω να κανω την υπερβαση!Με την gpu που εχω τωρα κανω δουλεια και καποιον καιρο ή θα χρειαστει αλλαγη?
Rib21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν βρήκα μια λύση και θα θελα την γνώμη σας!!να πάρω τον Amd Athlon x4 860k Και μια αξιολόγη μητρική και πιστεύω θα είμαι οκ!!αυτά που θέλω είναι να παίζει DayZ σε καλά γραφικά και τα σύγχρονα παιχνίδια σε χαμηλά γραφικά!!όσο για κάρτα γραφικών θέλω την γνώμη σας αν αυτή που έχω είναι εντάξει για τώρα<br><br> Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App
Giorgos65ert Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν βρήκα μια λύση και θα θελα την γνώμη σας!!να πάρω τον Amd Athlon x4 860k Και μια αξιολόγη μητρική και πιστεύω θα είμαι οκ!!αυτά που θέλω είναι να παίζει DayZ σε καλά γραφικά και τα σύγχρονα παιχνίδια σε χαμηλά γραφικά!!όσο για κάρτα γραφικών θέλω την γνώμη σας αν αυτή που έχω είναι εντάξει για τώρα<br><br> Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App πανε σε athlon x4 860k + μια μιτρικι τον 60-70€ + 530/50 watt και εισαι ενταξη μετα ψαξε σε R9 280 μεταχειριζμενες αμα βρεις καμια σε καλη τιμη παρτην για να μην παιζεις σε low γραφικα δεν απολαμβανεις το gaming και το DayZ θελει το για high x4 αρα 4 πυρινες πας σε athlon x4 860k + πανο απο gtx 560 αρα και με μια GTX 750 TI η ακομα καλητερα R7 265 εκει... αλλα εγω προτεινο μεταχειριζμενη R9 280 για καλη αποδοση για gaming να το απετουμενο συστημα που θελει το DayZ στο Steam: http://store.steampowered.com/app/221100/ πανε κατο κατο τα λεει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα